Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Ja vem kam sta šla :angry: :rolleyes: Ja sorči za suboto, če pa veš, da me ankol ni doma ... ta vikend me zopet ni :cry: ah sej ni bitno kam sta šla ... važn da je teb pamet iz tamalde do glave prišla :grim :grim :grim hihi ... kok je lepo to prišlo :yea1: hehe ... soboto si in ste mi ipak noro dobr popestril ;) ... brez panike .. mene tud ni .. sej me nkol ni :devil: sam pa res se morma mal najdet :blush:
BC Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Nič fauš. :grrr Čeprav lačen in tečen. :) nič hudega :rolleyes: pomembno je, da je meni (bilo) fajn :) btw zakaj delajo tako majhne pakete? 1 liter je zelo premalo :cry:
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Mater sem lačn. :fredy:
klimbra Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Makaron fleish.....pa solatka z bučnim oljem.......ki sem ga dobil od čudovite osebe.....in zato je tako dober!!!!!! Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pervy Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 ravno odstranil še zadnje ostanke včerajšnje dobre pice in naredil plac za joto (z dosti mesa jasno) ki se počasi kuha doma :OK:
Furioso Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Mater sem lačn. :fredy: Hvala enako. :cry:
Jurij Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) poleg čokolade z ekspandiranim rižem za zajtrk čokoladni keksi in Leo za malico zdej pa neki bolj zdravega. sendvič s slanino (s papriko) in sirom pa ananasov jogurt... :doze: Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Jurij
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Danes bo solata: radič, fižol, koruza, jajca, bučno olje, vinski domači kis ...
Fire Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 zaenkrat trikotnik gospoda Tobler-ja, enkrat zvecer pa segedin pa kajla crnga kruha :lol1:
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Mater sem lačn. :fredy: stanje se je rahlo izboljšalo. :glare: Župa iz pakla + nekaj, kar nisem znal identificirat, mislim pa, da je blo nekaj anklbens kitajskega + riž. :fredy: Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil pirrulz
Zdrawc Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Schnitzel "Jäger Art" natur in Champignonsauce, mit Spätzle und Salat :D
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Schnitzel "Jäger Art" natur in Champignonsauce, mit Spätzle und Salat :D Joooooooooooj Spätzle si jedu ... JES BI TUD, SEM ČIST MAHNJENA NA NJIH :grim :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Joooooooooooj Spätzle si jedu ... JES BI TUD, SEM ČIST MAHNJENA NA NJIH :grim :OK: Bi ti jih sam nardil, sam jih ne znam :grrr , sm jih iz D prinesel, sem bil za vikend gor, pa mi jih en dober kuhar dal za domov za par porcij (glih komaj je še zame ostala tazadnja porcija) :blush:
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Joooooooooooj Spätzle si jedu ... JES BI TUD, SEM ČIST MAHNJENA NA NJIH :grim :OK: ČISTO ENOSTAVNO: 250 g moke 2 jajci 1,25 dcl vode ščepec soli Narediš testo in potem jih stisneš skozi mašino. Ker seveda mašine nimaš uporabiš domišljija kot jaz in jih: a) naribaš na ribežl B) nastrgaš z roko c) stisneš skozi malo bolj redko cedilo Skratka potem jih skuhaš v slanem kropu (5 min), jih precediš in lepo popečeš na maslu. Mater so dobri. Si jih bom jutri takoj naredila za južno :grim
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Joooooooooooj Spätzle si jedu ... JES BI TUD, SEM ČIST MAHNJENA NA NJIH :grim :OK: eee.... Kdo ali kaj je Spätzel? :hmm: :fredy:
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 eee.... Kdo ali kaj je Spätzel? :hmm: :fredy: Maš zgoraj napisano. Ful so fini z zrezkom na jagerski način in kako fino omakco (tako kot je Zdrawc napisal, da je jedel) Drugače se v Nemčiji kupi prav mašina za Spätzle delat, pa zmer pozabim nabavit ... Evo to je mašinca za špecle delat ... [email=http://images-eu.amazon.com/images/P/B00008W5OD.03.MZZZZZZZ]http://images-eu.amazon.com/images/P/B00008W5OD.03.MZZZZZZZ Ta je pa še boljša
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Maš zgoraj napisano. Aha aha nisem videl. :eek: Torej to ni meso. :hmm: Nič fauš. :grrr Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil pirrulz
Zdrawc Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Aha aha nisem videl. :eek: Torej to ni meso. :hmm: Nič fauš. :grrr :lol1: Zgolj kot dodatek k mesenim dobrotam, kot njoki, knedli, kartofel..... :yes: Sam, da jih šwaben poznajo miljaužent sort, jaz sem jih jedel kar ene par, na nekatere dodajajo praženo čebulo, drobtine, ocvirke, celo cukrajo jih, ti so spljoh odurni (za moj okus).... Vsekakor pa najbolj pašejo k šniclom :grim , zraven pa seveda :beer1:
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Jajca pa tune, pa koruzo pa majonezo. Pa kruh tut.
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 No, meni se špeclov ni dalo gnetit (multiprakitka pa nimam), zato sem si naredila malo prej omenjeno saljato in česnovo župco.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se