motozajebant Objavljeno Maj 16, 2021 Deli Objavljeno Maj 16, 2021 pred 1 minuto, Najots pravi: Opa. Danes pa kar družinska pica. Ce si to meni napisal... hm, vceraj sem prisel malo nabrkljan domov in aem namesto 2 hlebckov, naredil 3... tko da, so bile res miniaturne ? Najots, thumper, VS800 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 16, 2021 Deli Objavljeno Maj 16, 2021 pred eno uro, motozajebant pravi: Ce si to meni napisal... hm, vceraj sem prisel malo nabrkljan domov in aem namesto 2 hlebckov, naredil 3... tko da, so bile res miniaturne ? Če si jih vidu 6 potem si bil ziher sit Scarabeo 500, Ninč., motozajebant in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava 3nity Objavljeno Maj 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2021 pred 12 urami, Frenk 67 pravi: Enkrat smo bli na enem Slow foodu v nekem gradu v Franciji. Ne vem, ene 15 jedi po en grižljaj, pr vsaki mi je kelnar natoču en požirk izbranega vina. Sem mislu, da bom živčen zlom fasu. Kva bi takrat dal za eno ornk porcijo vampov. ? V vsaki restavraciji znajo skuhati tudi monoporcijsko, običajno hrano, samo vprašati je treba. Več kot zavrniti te ne morejo. Roševa ima tudi stalne stranke katerim postreže npr. postrv s prilogo.. Ko je bil moj tast z veljaki iz firme na Zemonu na n-hodnem meniju, je poklical Tomaža za mizo in mu rekel: "Glej Tomaž, ti boš zdaj meni naredil ene dobre njoke z divjačino in bova najboljša prijatla. In eno Cockto mi dej, tisto vino pa lahko tudi ti spiješ!" ? (Vsi za omizjem so bili potem nevoščljivi za njoke ?) Ponavljam - pizze ob nedeljah ? @motozajebant še izziv zate ? postavitev špagetov na krožnik (fotka ni moja, moram v nabavo pincete ?) notranc, skofk, Ninč. in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 16, 2021 Deli Objavljeno Maj 16, 2021 Ob 10. 5. 2021 ob 19:42, ligenjček pravi: P.s. a kdo mogoče pozna kak zanimiv kotiček za kaj pojest med Postojno pa Črnim Kalom? Pa da je odprto... Da vem za naslednjič ? @ligenjček Minutka, Avio pub in Ob kaminu v Postojni, Etna iz Divače ima trenutno samo prevzem, če si pri volji za še nekaj km - sicer samo med tednom od 12-15 (sep-jun) kosilo na Belvederju v Kaminu, tri hodi 14,80€, chef je motorist in odličen kuhar RobiRoberto, notranc, thumper in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 17, 2021 Deli Objavljeno Maj 17, 2021 pred 23 urami, motozajebant pravi: Ce si to meni napisal... hm, vceraj sem prisel malo nabrkljan domov in aem namesto 2 hlebckov, naredil 3... tko da, so bile res miniaturne ? zdej vem od kje moje porcije.. motozajebant in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 23, 2021 Deli Objavljeno Maj 23, 2021 Jadranski... Grut, notranc, Mavti in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ligenjček Objavljeno Maj 23, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2021 Če že vreme ni za peljat, pa vsaj jejmo ? pa nehajte tolk forsirat električne pa plinske žare, ker pol ženske prinesejo že narezane kose mesa, tisti so pa (ker zgoraj omenjeni ne zagrejejo dovolj) tanki ko šnite za sendvič ? Lp ?? Grut, notranc, thumper in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Maj 23, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2021 Tole je bilo samo za pokušino. Dobil mladega srnjaka, včeraj odstreljenega... auuuuu... mehko k putrčk ? notranc, GoBobi, thumper in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 Ob 23. 5. 2021 ob 17:52, ligenjček pravi: Kaj pa maš tole, poleg repetničk? Je tolk seksi videt, da sem moral vprašat?... ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 13 minutami, GoBobi pravi: Kaj pa maš tole, poleg repetničk? Je tolk seksi videt, da sem moral vprašat?... tole je bil pa eksperiment mesek od zajčka, hranjenega zgolj s senom in žitaricami, z dodanega malo meseka od pujseka pa malo špeheca, zmleto na roke, začinjeno in vrženo na žar zajčje meso je samo po sebi malce suho za na žar, pa sem iskal neko rešitev... thumper in GoBobi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 26, 2021 Deli Objavljeno Maj 26, 2021 Ob 23. 5. 2021 ob 20:36, motozajebant pravi: Tole je bilo samo za pokušino. Dobil mladega srnjaka, včeraj odstreljenega... auuuuu... mehko k putrčk ? Ta še mau miga.... ligenjček, thumper in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 26, 2021 Deli Objavljeno Maj 26, 2021 pred 13 minutami, VS800 pravi: Ta še mau miga.... lih prov thumper, VS800, Mavti in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 28, 2021 Deli Objavljeno Maj 28, 2021 ligenjček, Ninč., thumper in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno Maj 29, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 29, 2021 Najboljše za zajtrk: ajdovi žganci z mlekom: Ninč., Grut, VS800 in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 30, 2021 Deli Objavljeno Maj 30, 2021 Petkov zajtrk v hotelu... En in edini minus je salonska glazba, k je za žile rezat ? Grut, VS800, Mavti in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 30, 2021 Deli Objavljeno Maj 30, 2021 Šlosarski zajtrk.. VS800, Ninč., Grut in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Maj 30, 2021 Deli Objavljeno Maj 30, 2021 pred 6 urami, thumper pravi: Šlosarski zajtrk.. Lep nož Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 30, 2021 Deli Objavljeno Maj 30, 2021 ligenjček, Grut, VS800 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 pred 12 urami, maxxa pravi: Lep nož od nekega kazahstanca z vsemi zlatimi zobmi sem ga kupil v moskvi.. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 1, 2021 Deli Objavljeno Junij 1, 2021 Ne ni zajtrk.. motovilec,česen,tlačenka,bučno olje. Zraven pa nekreativno kebap žepka.. mladench, VS800, Grut in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ninč. Objavljeno Junij 1, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 1, 2021 Alla, GoBobi, Frenk 67 in 7 others 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 2, 2021 Deli Objavljeno Junij 2, 2021 ligenjček, VS800, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 2, 2021 Deli Objavljeno Junij 2, 2021 ? Marijuana cake for a weed lovers birthday ? VS800, Ninč., Alla in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 6, 2021 Deli Objavljeno Junij 6, 2021 Moja nekaj gricka pa ej vakota.. kaj zfej ? Eh za zajtrk doručak. Ej ni kruha- ni panike.. malo belega špeha in žlica ocvirkov , malo popražil,vržem gor fižol in zalijem z mal kisa. Dam v skodelco in pokrijem s čebulo,česnom in bučnim oljem.. RobiRoberto, VS800, notranc in 4 others 5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2021 Deli Objavljeno Junij 6, 2021 Rižota na rdeče Mavti, notranc, thumper in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se