Špilferderber Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 In kdo je tu potem cepec? Joe, seveda... :devil: http://members.verizon.net/~vze4xcmt/jmolc...es/JoeCepec.JPG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Glede da sem novopečeni motorist, z veseljem pozdravljam, kjub temu da sem v soboto pol cajta prevozil z eno roko :). In v 90% mi odzdravijo, preostalih 10% pa predvidevam da ravno držijo sklopko ali pa se jim pač ne da. V glavnem dobr feeling je ko vidiš souživače na cesti med katerimi obstaja nek skupen interes, spoštovanje in pa solidarnost (upam da se ne motim). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 skratka - če imaš ti potrebo po "pozdravljanju" ni nujno, da jo ima tudi nasproti vozeči ... tko da - problem je v tvoji glavi, ne v njegovi ... Mislim da je pozdravljanje in odzdravljanje stvar bontona, a ne? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Moje osebno mnenje je, da je prav prijetno srečati nekoga na cesti, ki ti odzdravi. Imaš občutek, da nisi sam na cesti (večinoma sem solo rider) in tudi, da lahko pričakuješ pomoč v kolikor jo rabiš oziroma jo nudiš. Običajno pozdrav vrne vsaj 95% motoristov. Odzdravim tudi skuteristom, seveda če prvi pozdravi, saj se spomnim svojih mladih dni na pony ekspresu, avtomatiku, pa elektroniku, EMZ-etki itd... jajcem katere sem vozil, ko sem pozdravil "t'pravga motorista" in mi je ta če sem imel srečo odzdravil sem bil zlo vesel...še prijatlem sem okol govoru, da me je pozdravil motorist. pa brez zamere lp maus B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Pozdravit scooterista ali mopedista ? Zakaj pa ne. V mestu takoalitako skoraj ne pozdravljam, ker bi moral vozit samo z eno roko, zunaj naselja pa je prav simpatično, ko ti fantič na mopedu dvigne roko ... z veseljem odzdravim, v naprej pa res ne pozdravim. (večinoma sem solo rider) @maus ... click here Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kreativc Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Vecji k zgledas, z vecjim veseljem dvignejo roko.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirmidej Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 in zdaj je vsak cepec, ki te ne pozdravi? ... Sory, nisem rekel, da mora vsak, ki ga srečam mahat z rokami proti meni, ampak je pa lepo če ti odzdravi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Ok najprej to Hrvati so Hrvati kaj tu še ni jasno(merkite avte...mojmu fotru so s ključi potegnil eni na morju sam zato k je zadi SLO,sej vete Pajovič pa rokomet itd....)....Avstrijci?Mogoč se pozdravlajo drgač.Np. stopjo na balanco pa mahajo z dvema rokamo ko da gre avijon nasprot.... kaj veš :lol1: Aha dans sm šou v nov mest sreču ene par skuteristov poozdravu pa niso skaperal sploh za kaj se gre(se prav kr neki) pa srečal Modela na težji stvarci(cestni se razume ;) ) pa me je prov lepo nazaj pozdravu :notworthy: ugante kdo bo dans lepš spal O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tilenzinho Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 maus Objavljeno 20 Jul 2004 @ 10:55 Moje osebno mnenje je, da je prav prijetno srečati nekoga na cesti, ki ti odzdravi. Imaš občutek, da nisi sam na cesti (večinoma sem solo rider) in tudi, da lahko pričakuješ pomoč v kolikor jo rabiš oziroma jo nudiš. Spet se bom vrnil med Hrvate (in vse tiste, ki se trenutno po njihovih koncih vozijo). Ko so mi pred nekaj tedni v Premanturi ukradli dokumente in ključ od motorja, sem ga veselo porival do Pule, da smo razstavili ključavnico (če bi ga pustil tam, ga pač ne bi več nikoli videl). :cry: In lahko si predstavljate, da so se Hrvatje, Italijani in Nemci na motorjih veselo vozili mimo prepotenega in v hrib sopihajočega Slovenca. :? Saj ne, da sem pričakoval pomoč pri potiskanju motorja, a sam bi se v obrnjeni situaciji zagotovo ustavil in povprašal, če lahko kako pomagam. Upam, da tudi večina forumašev - s tem upanjem lahko grem vsaj z lažjim občutkom ponovno na cesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Ne razumem, kako se lahko pelejo mimo, čeprav opazijo, da je nekdo v očitnih težavah...ni mi jasno...jaz bi ti sigurno ustavil in vprašal, kaj je narobe oziroma, s čim ti lahko pomagam. Prepričan sem, da bi ti vsak, ki je vsaj malo motorist, pomagal saj tudi sam ve, kako je to, če ti guma poči ali kaj podobnega, pa si sam na motorju in ne moraš kar odštopat po pomoč in pustit motor kje v vukojebini. lp maus B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pia Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Jaz osebno se bi ustavil in vprašal, kaj potrebuješ? Glede pozdravljanja, pozdravim vsakega,če le morem. So pa med nami tudi taki, ki mislijo, da so samo oni na tem svetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 jaz sem že bil v taki situaciji. motor na tleh pa ga motorista (2 komada-par) nista mogla sama pobrat. nasedla sta v ovinku. to je blo na pavličevem sedlu (logarska dolina). pa sm se ustavu in pomagu pobrat motor, pol pa naprej kilometre pobirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Kaj se bo tema preimenovala v bratsko pomoč, al še naprej ostaja Bratski pozdrav? :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Kaj se bo tema preimenovala v bratsko pomoč, al še naprej ostaja Bratski pozdrav? :topic: Vse za brata :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Jaja al pa kar PIVSKI BRATJE :lol1: :lol1: :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Evo lep primer: nekaj dni nazaj sva se zvečer z kolegom peljala skozi slovenj gradeci proti velenju. Ustavila sva se na bencinski da spucava vizirje. Ko sva se odpeljala je par metrov za tem kolegu priletela ena mrcina v oko. Ustavila sva se na prvem križišču. Takoj za tem se je ustavil ob nama voznik rumenega sportaka (nisem gledal kaj za en je) in povprašal če je vse ok in če rabiva pomoč. Glede na to da je kolega zadevo že imel pod kontrolo (skoraj kirurško odstranil mušico) sva se mu zahvalila in odpeljala. Hvala za skrb tistemu vozniku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Mislim da je pozdravljanje in odzdravljanje stvar bontona, a ne? :? Ne, stvar začetniškega zanosa. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Ne, stvar začetniškega zanosa. :grim Kakor za koga .... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Se strinjam s tabo Fazer03! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Ko sm dubu moped sm pozdravlau, pa me ene trije niso nazaj pa sm nehau. Čez neki časa sm spet in enako. Kadar se pa na motor usedem takrat pa skoraj vedno, pa kr doskat nism deležen istega. Jst tut ne pozdravm usakič, takrat ko sm u levmu in bliz asfalta. Pač, če spustim nebi blo dobr. Kadar grem pa na moped, pa spet prešaltam na stara leta in mi je nerodno pozdravlat - kao kaj pa ta mali misli da je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Jst včasih pozdravim, največkrat pa sploh ne. Če pa že pozdravim, sm zelo vesel če mi oni odzdravi, če mi pa ne, ga pa pošljem v k***c in sm isto zadovolen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miller Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 (popravljeno) Pozdravim vedno in povsod! :yea2: ....še dns mi je prijetno, ko se spomnim včerajšnega pozdrava "trikerja"...tip je držal roko čist stegnjeno ma kake 3-4 sek.. :notworthy: lp :topic: hmmm..lepo lepo.. poznamo pa tud enga strica k je tkole roko drzu..stric Adolf :D :topic: am drugace pa najveckrat pozdravm vse - razn scooterje - tud ce on pru pozdrav - da mu veselje naredim :D Sem pa doostikrat ravno pred kaksnim ovinkom al pa kej tacga da enostavno ne morem pozdravt.. k dostkrat sredi ovinka nasproti vozeci motorsist skoraj da ne pomaha kar z obema rokama pa se sopotnik zraven..ne vem sam a se tolk pocas eni vozjo al jest tolk hitr :? ...tko da ... oprostite ce se srecamo pa ne pozdravim nazaj :) Pa mislm da se nisem vidu avstrijca k bi odzravu nazaj..i :yea2: ride on :OK: Popravljeno Avgust 6, 2004. Popravil Miller Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Avgust 8, 2004 Deli Objavljeno Avgust 8, 2004 danes mi je pozdravlo nazaj mnogo bikerjev :ph34r: aja pa za tiste,ki ne obožujejo scooterje beri tole jst sm s skuterjem pa so skori vsi odzdravl :afro1: tako da fajn ste pobje :wub: Aja pozdravu tut 3 tujce pa je sam tasreden meu cajt dvignt roko ko so ga fajn pršponal .) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 Pa mislm da se nisem vidu avstrijca k bi odzravu nazaj..i Jaz imam iste izkušnje...v SLO Avstrijci ne odzdravljajo :? :? :? ...ko se pa peljem po Avstriji pa vsi pozdr./odzdr. - he he verjetno mislijo, da sem njihov, saj če bi imel spredaj reg. tablico bi pa verjetno bilo tako kot v SLO... Saj bi kaj še napisal (mnenje) kao o "večvrednih avstrijcih", samo raje ne bom :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 Mislim, da je prav da se motoristi pozdravljamo. Vsaj to nam še ostane na sceni, ki je vsaj pri nas zelo razpuščena(ZMKS recimo). Poleg pozdravljanja lahko običajno tudi pričakuješ pomoč če kaj crkne na cesti ali pa če se cesta nenadoma postavi počez in gre naprej samo še po boku ali hrbtu...... Je pa to seveda čisto osebna nota....nepisano pravilo...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se