Skoči na vsebino

Bratski pozdrav

Priporočene objave

Objavljeno

DA ! Prav imaš ! To pozdravljanje je izgubilo svoj čar, saj je dandanes na cestah preveč motorjev. Lepo pozdraviš, ko pa prideš kam potem noben nobenega ne pozna !

Enostavno se voziš dalje pa zdravo !

Četudi bom sam veljal za takorekoč "neotesanega" vedi da kadar me boš NAJBOLJ rabu TI BOM POMAGAL četudi ne držim skozi roke v zraku !

Objavljeno
Ka pa, če maš naked-a ? :whistle:

HHV....sj mi ki ne bomo več pozdravljal bomo pa "frajeri".

Jeeeeej, končn bom frajer :evilgrin:

po ta novem so frajerji tisti ki nimajo motorja..tku k včasih so bli frajerji tisti ki so kadil...zdej je ostalih 10% ki ne kadijo :whistle:

:topic:

Objavljeno
po ta novem so frajerji tisti ki nimajo motorja..tku k včasih so bli frajerji tisti ki so kadil...zdej je ostalih 10% ki ne kadijo :whistle:

:topic:

Jea!! :worship:

Objavljeno

Obvezno pozdravlam...tudi skuteriste včas ampak me pol vsi nekam čudno gledajo :closedeyes:

Objavljeno

jaz pa pozdravljam samo tiste, ki ne kadijo :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
jaz pa pozdravljam samo tiste, ki ne kadijo olja :kva2:

se pravi, kawasakijev ne pozdravljaš?

že vidim greenninjo, vso besno :whistle:

Popravljeno . Popravil misty
Objavljeno

Moj je zadnjič kadil pa so pozdravljali prav vsi motoristi, celo iz avtov so nekej kimali :worship:

Objavljeno
jaz samo takih Kawasakijev ne pozdravljam :lol1:

Vozim Kawasaki, može i bez ruku,al kad te pozdravim, srušim se po putuuuuuuu.....

Objavljeno
jaz samo takih Kawasakijev ne pozdravljam :lol1:

glavno da ima rumen ledvični pas. kdo te rabi čelado. :unsure:

Objavljeno

kje pa vidš ti ledvični pas :whistle: to je sam pulover take barve :whistle:

Objavljeno

Eh ne more met čelade če je videospot snemu.Se more videt kak šmex je! :D

Tist ma pa res majco ne ledvični pas. :krneki:

Objavljeno

očitno v bosni oz srbiji ni treba čelad

očitno drži rek da majo trde buče :trance_33_sleep:
Objavljeno

Zgleda smo mal off-topic spet zašli.

Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj.

Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale.

Martin

Objavljeno

Ne gre mi da ne bi napisal še malo off topic.

tudi naši snemajo brez čelad, čeprav ni toloko po odprti cesti.

Tulipan: Na motorju

Objavljeno
Ne gre mi da ne bi napisal še malo off topic.

Mat'r vola pa gre res vse skup u qrac. :cry:

Objavljeno

Majo pa vsaj jakne iz Vranskega

Objavljeno

Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj.

Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale.

Martin

se podpišem pod tale post :worship:

Objavljeno

:kva2: :kva2: In pol se delate norca iz Majstor Bora :lol1: Tole je za premaknit v temo moto štosi :lol1:

Objavljeno

Martin

Zame je pozdrav iztegnjena roka, ki ti kaže, da srečuješ iskrenega uživača. Če je srečanje sredi manevra v ovinku, ne pričakujem pozdrava, ampak zbranost in varno vožnjo. Miganje z mezincem ali pa v kombinaciji s prstancem pa mi deluje v stilu "ok, če že ravno mahaš, te ne bom ignoriral, ampak ne ljubi se mi dvigat roke ravno tebi..." (to se mi dogaja pri cestakih, ki so po navadi vedno sredi nekega manevra). Res pa je, da ima mahanje smisel, če srečaš manj kot enega motorista v minuti. V poletnih procesijah postane mahanje brezvezno (in nevarno).

Objavljeno

Itak! Jaz zdaj razvijam novo tehniko - na ulici bom vsakemu, ki bo šel mimo mene, stisnil roko - ali pa mu vsaj namignil, češ, "ej, sej veš, kaj mislim - hočem ti dobro in vso srečo!"

JAZ mislim, da smo na dobri poti, da bomo preko tega vsi srečni!

Objavljeno
Zame je pozdrav iztegnjena roka, ki ti kaže, da srečuješ iskrenega uživača. Če je srečanje sredi manevra v ovinku, ne pričakujem pozdrava, ampak zbranost in varno vožnjo. Miganje z mezincem ali pa v kombinaciji s prstancem pa mi deluje v stilu "ok, če že ravno mahaš, te ne bom ignoriral, ampak ne ljubi se mi dvigat roke ravno tebi..." (to se mi dogaja pri cestakih, ki so po navadi vedno sredi nekega manevra). Res pa je, da ima mahanje smisel, če srečaš manj kot enega motorista v minuti. V poletnih procesijah postane mahanje brezvezno (in nevarno).

Ne me narobe razumet jaz sem tudi uživač ter vedno iztegnem roko pri pozdravu, hotel sem samo povedati da se ne spuščat na raven tistih ki se jim to ne da, ker če bo en cestak ki ne pozdravlja vsakič dobil od vseh lep pozdrav z iztegnjeno roko se bo malo zamislil in bo začel vsaj skomigati z glavo ali pa pozdravljati s prsti kar je že začetek.

Vedno bodi to kar si ne glede na to kdo stoji na drugi strani (brez predsodkov).

Martin

Objavljeno
...

Vedno bodi to kar si ne glede na to kdo stoji na drugi strani (brez predsodkov).

...

Uauuuu, moto nirvana! :naughty:

Objavljeno

Horjo...mislim da boma morala na en drink...pa boma združno s terease pozdravljala.... :naughty: :naughty: :naughty:

Kakšna napoved je, boma šla s sankami.... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!