Skoči na vsebino

Bratski pozdrav

samo

Priporočene objave

DA ! Prav imaš ! To pozdravljanje je izgubilo svoj čar, saj je dandanes na cestah preveč motorjev. Lepo pozdraviš, ko pa prideš kam potem noben nobenega ne pozna !

Enostavno se voziš dalje pa zdravo !

Četudi bom sam veljal za takorekoč "neotesanega" vedi da kadar me boš NAJBOLJ rabu TI BOM POMAGAL četudi ne držim skozi roke v zraku !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ka pa, če maš naked-a ? :whistle:

HHV....sj mi ki ne bomo več pozdravljal bomo pa "frajeri".

Jeeeeej, končn bom frajer :evilgrin:

po ta novem so frajerji tisti ki nimajo motorja..tku k včasih so bli frajerji tisti ki so kadil...zdej je ostalih 10% ki ne kadijo :whistle:

:topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po ta novem so frajerji tisti ki nimajo motorja..tku k včasih so bli frajerji tisti ki so kadil...zdej je ostalih 10% ki ne kadijo :whistle:

:topic:

Jea!! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz pa pozdravljam samo tiste, ki ne kadijo olja :kva2:

se pravi, kawasakijev ne pozdravljaš?

že vidim greenninjo, vso besno :whistle:

Popravljeno . Popravil misty
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glavno da ima rumen ledvični pas. kdo te rabi čelado. :unsure:

kje pa vidš ti ledvični pas :whistle: to je sam pulover take barve :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glavno da ima rumen ledvični pas. kdo te rabi čelado. :unsure:

Eh ne more met čelade če je videospot snemu.Se more videt kak šmex je! :D

Tist ma pa res majco ne ledvični pas. :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda smo mal off-topic spet zašli.

Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj.

Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale.

Martin

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj.

Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale.

Martin

se podpišem pod tale post :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi naši snemajo brez čelad, čeprav ni toloko po odprti cesti.

Tulipan: Na motorju

:kva2: :kva2: In pol se delate norca iz Majstor Bora :lol1: Tole je za premaknit v temo moto štosi :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Martin

Zame je pozdrav iztegnjena roka, ki ti kaže, da srečuješ iskrenega uživača. Če je srečanje sredi manevra v ovinku, ne pričakujem pozdrava, ampak zbranost in varno vožnjo. Miganje z mezincem ali pa v kombinaciji s prstancem pa mi deluje v stilu "ok, če že ravno mahaš, te ne bom ignoriral, ampak ne ljubi se mi dvigat roke ravno tebi..." (to se mi dogaja pri cestakih, ki so po navadi vedno sredi nekega manevra). Res pa je, da ima mahanje smisel, če srečaš manj kot enega motorista v minuti. V poletnih procesijah postane mahanje brezvezno (in nevarno).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Itak! Jaz zdaj razvijam novo tehniko - na ulici bom vsakemu, ki bo šel mimo mene, stisnil roko - ali pa mu vsaj namignil, češ, "ej, sej veš, kaj mislim - hočem ti dobro in vso srečo!"

JAZ mislim, da smo na dobri poti, da bomo preko tega vsi srečni!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zame je pozdrav iztegnjena roka, ki ti kaže, da srečuješ iskrenega uživača. Če je srečanje sredi manevra v ovinku, ne pričakujem pozdrava, ampak zbranost in varno vožnjo. Miganje z mezincem ali pa v kombinaciji s prstancem pa mi deluje v stilu "ok, če že ravno mahaš, te ne bom ignoriral, ampak ne ljubi se mi dvigat roke ravno tebi..." (to se mi dogaja pri cestakih, ki so po navadi vedno sredi nekega manevra). Res pa je, da ima mahanje smisel, če srečaš manj kot enega motorista v minuti. V poletnih procesijah postane mahanje brezvezno (in nevarno).

Ne me narobe razumet jaz sem tudi uživač ter vedno iztegnem roko pri pozdravu, hotel sem samo povedati da se ne spuščat na raven tistih ki se jim to ne da, ker če bo en cestak ki ne pozdravlja vsakič dobil od vseh lep pozdrav z iztegnjeno roko se bo malo zamislil in bo začel vsaj skomigati z glavo ali pa pozdravljati s prsti kar je že začetek.

Vedno bodi to kar si ne glede na to kdo stoji na drugi strani (brez predsodkov).

Martin

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Horjo...mislim da boma morala na en drink...pa boma združno s terease pozdravljala.... :naughty: :naughty: :naughty:

Kakšna napoved je, boma šla s sankami.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!