SEOI-NAGE Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 DA ! Prav imaš ! To pozdravljanje je izgubilo svoj čar, saj je dandanes na cestah preveč motorjev. Lepo pozdraviš, ko pa prideš kam potem noben nobenega ne pozna ! Enostavno se voziš dalje pa zdravo ! Četudi bom sam veljal za takorekoč "neotesanega" vedi da kadar me boš NAJBOLJ rabu TI BOM POMAGAL četudi ne držim skozi roke v zraku ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Ka pa, če maš naked-a ? :whistle: HHV....sj mi ki ne bomo več pozdravljal bomo pa "frajeri". Jeeeeej, končn bom frajer :evilgrin: po ta novem so frajerji tisti ki nimajo motorja..tku k včasih so bli frajerji tisti ki so kadil...zdej je ostalih 10% ki ne kadijo :whistle: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 xx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 po ta novem so frajerji tisti ki nimajo motorja..tku k včasih so bli frajerji tisti ki so kadil...zdej je ostalih 10% ki ne kadijo :whistle: :topic: Jea!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Obvezno pozdravlam...tudi skuteriste včas ampak me pol vsi nekam čudno gledajo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 jaz pa pozdravljam samo tiste, ki ne kadijo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 (popravljeno) jaz pa pozdravljam samo tiste, ki ne kadijo olja :kva2: se pravi, kawasakijev ne pozdravljaš? že vidim greenninjo, vso besno :whistle: Popravljeno Februar 29, 2008. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 jaz samo takih Kawasakijev ne pozdravljam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Moj je zadnjič kadil pa so pozdravljali prav vsi motoristi, celo iz avtov so nekej kimali :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 jaz samo takih Kawasakijev ne pozdravljam :lol1: Vozim Kawasaki, može i bez ruku,al kad te pozdravim, srušim se po putuuuuuuu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 jaz samo takih Kawasakijev ne pozdravljam :lol1: glavno da ima rumen ledvični pas. kdo te rabi čelado. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 glavno da ima rumen ledvični pas. kdo te rabi čelado. :unsure: kje pa vidš ti ledvični pas :whistle: to je sam pulover take barve :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 glavno da ima rumen ledvični pas. kdo te rabi čelado. :unsure: Eh ne more met čelade če je videospot snemu.Se more videt kak šmex je! :D Tist ma pa res majco ne ledvični pas. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JO_18 Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 očitno v bosni oz srbiji ni treba čelad očitno drži rek da majo trde buče :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
martin14 Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Zgleda smo mal off-topic spet zašli. Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj. Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale. Martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Ne gre mi da ne bi napisal še malo off topic. tudi naši snemajo brez čelad, čeprav ni toloko po odprti cesti. Tulipan: Na motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Ne gre mi da ne bi napisal še malo off topic. tudi naši snemajo brez čelad, čeprav ni toloko po odprti cesti. Tulipan: Na motorju Mat'r vola pa gre res vse skup u qrac. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Majo pa vsaj jakne iz Vranskega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Zgleda smo mal off-topic spet zašli.Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj. Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale. Martin se podpišem pod tale post :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 tudi naši snemajo brez čelad, čeprav ni toloko po odprti cesti.Tulipan: Na motorju :kva2: :kva2: In pol se delate norca iz Majstor Bora :lol1: Tole je za premaknit v temo moto štosi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Zgleda smo mal off-topic spet zašli.Jaz bi sam rad povedal da so mi te pozdravi tok všeč saj se res počutiš kot del neke res velike družine da pozdravljam vse motoriste pa tudi če me ne pozdravijo nazaj. Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale. Martin Zame je pozdrav iztegnjena roka, ki ti kaže, da srečuješ iskrenega uživača. Če je srečanje sredi manevra v ovinku, ne pričakujem pozdrava, ampak zbranost in varno vožnjo. Miganje z mezincem ali pa v kombinaciji s prstancem pa mi deluje v stilu "ok, če že ravno mahaš, te ne bom ignoriral, ampak ne ljubi se mi dvigat roke ravno tebi..." (to se mi dogaja pri cestakih, ki so po navadi vedno sredi nekega manevra). Res pa je, da ima mahanje smisel, če srečaš manj kot enega motorista v minuti. V poletnih procesijah postane mahanje brezvezno (in nevarno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Tko da ne se sekirat dokler si ti tak car da vsakomur želiš varno pot si zame legenda, ne glede na to a je to cela roka ali pa samo dva prsta ali pa skomig z glavo vsi vemo kaj kdo želi s tem povedati in že namen je zadosten pohvale. Itak! Jaz zdaj razvijam novo tehniko - na ulici bom vsakemu, ki bo šel mimo mene, stisnil roko - ali pa mu vsaj namignil, češ, "ej, sej veš, kaj mislim - hočem ti dobro in vso srečo!" JAZ mislim, da smo na dobri poti, da bomo preko tega vsi srečni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
martin14 Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Zame je pozdrav iztegnjena roka, ki ti kaže, da srečuješ iskrenega uživača. Če je srečanje sredi manevra v ovinku, ne pričakujem pozdrava, ampak zbranost in varno vožnjo. Miganje z mezincem ali pa v kombinaciji s prstancem pa mi deluje v stilu "ok, če že ravno mahaš, te ne bom ignoriral, ampak ne ljubi se mi dvigat roke ravno tebi..." (to se mi dogaja pri cestakih, ki so po navadi vedno sredi nekega manevra). Res pa je, da ima mahanje smisel, če srečaš manj kot enega motorista v minuti. V poletnih procesijah postane mahanje brezvezno (in nevarno). Ne me narobe razumet jaz sem tudi uživač ter vedno iztegnem roko pri pozdravu, hotel sem samo povedati da se ne spuščat na raven tistih ki se jim to ne da, ker če bo en cestak ki ne pozdravlja vsakič dobil od vseh lep pozdrav z iztegnjeno roko se bo malo zamislil in bo začel vsaj skomigati z glavo ali pa pozdravljati s prsti kar je že začetek. Vedno bodi to kar si ne glede na to kdo stoji na drugi strani (brez predsodkov). Martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ...Vedno bodi to kar si ne glede na to kdo stoji na drugi strani (brez predsodkov). ... Uauuuu, moto nirvana! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Horjo...mislim da boma morala na en drink...pa boma združno s terease pozdravljala.... :naughty: :naughty: :naughty: Kakšna napoved je, boma šla s sankami.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se