šokac Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 (popravljeno) Nista edina. Nardil nekaj čez 100 km. :OK: Niste edini! V ilegali :krneki: naredil 15 mrzlih km po domačih cestah. Toliko za segrevanje agregata in polnjenje akumulatorja. :D Popravljeno December 23, 2006. Popravil šokac
tom Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Tudi jaz sem danes malo nafilal akomulator in premešal olje. Naredil pa sem kakšnih 22 km po okoliških cestah.
Draksler Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Jaz sem pa segrel olje na delovno temperaturo in ga zmešal do konca (caa 100 km) Do Bleda in nazaj domov...... niti enega na cesti! Meni je toplo v duši samo v roke sem čutil hlad..... LP Mare :P
kađiva Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Jaz sem pa segrel olje na delovno temperaturo in ga zmešal do konca (caa 100 km) Do Bleda in nazaj domov...... niti enega na cesti! Meni je toplo v duši samo v roke sem čutil hlad..... LP Mare :P sem te videl včer, ko si se vračal domov :) norc!! :P :worship:
Draksler Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 sem te videl včer, ko si se vračal domov :) norc!! :P :worship: Če misliš na AC drži - 220! Mudilo se mi je na kosilo + žur zvečer! Pa brez moraliziranja - potrebe je treba zadovoljevati....... :P !
gebre Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Jaz sem pa segrel olje na delovno temperaturo in ga zmešal do konca (caa 100 km) Do Bleda in nazaj domov...... niti enega na cesti! Meni je toplo v duši samo v roke sem čutil hlad..... LP Mare :P Si hotel okrog jezera, pa te je presenetila zaprta cesta :)
Draksler Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Si hotel okrog jezera, pa te je presenetila zaprta cesta :) Hotel in prišel - v Zaki na klancu je že nov asfalt! LP Mare
METAL4EVER Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Hm, ja po moje sm te vidu - ob ene 18.30 mimo vojašnice. .) .) Najbrž sm bil tudi med onimi :evilgrin: :evilgrin: Ja je bla ena taka ura kuj dol pr Gorenskih pa so glih radar prpravljal.Sm šel skozi mesto pa so bli pred Creino tud.Je mogl kr nekej folka najebat tok je blo kapsov.
šokac Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 (popravljeno) Če misliš na AC drži - 220! Mudilo se mi je na kosilo + žur zvečer! Pa brez moraliziranja - potrebe je treba zadovoljevati....... :P ! :hmm: Kaj pa, če bi padel? Ode kosilo, žur in božično darilo. Pa kdo bi doma Jezusa položil v jaslice? Zelo neodgovorno od tebe. :P Popravljeno December 24, 2006. Popravil šokac
Draksler Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 :hmm: Kaj pa, če bi padel? Ode kosilo, žur in božično darilo. Pa kdo bi doma Jezusa položil v jaslice? Zelo neodgovorno od tebe. :P Kaj pa če bi ...si zatakni nekam, Yamaha ne strmoglavi kar tako! AC je bila pa prazna.... še kaj? :krneki:
jupiter Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Ja je bla ena taka ura kuj dol pr Gorenskih pa so glih radar prpravljal.Sm šel skozi mesto pa so bli pred Creino tud.Je mogl kr nekej folka najebat tok je blo kapsov. Akcija promil .)
slow man Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 z novo pridobitvijo naredil 50 km.Dober je bil ta božiček. :OK:
METAL4EVER Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 z novo pridobitvijo naredil 50 km.Dober je bil ta božiček. :OK: Taka je bla moja lubica v originalu zdej je pa črn. :OK:
stenere Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Danes, (hm, no ja, večraj, v nedeljo) Žalec, Trojane, Hrastnik, Rimske Toplice, Laško, Celje, in domov. dobrih 100km.
devilish Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Celih 23km (k ni blo časa, je blo treba it na kosilo!!! :krneki: ) Ampak blo je pa :OK: Kec & She - moram priznat da sm podkapo v Lj pozabla :headbang: Tako da vam testa iz prve roke ne morem dat, ampak pa bom, I do promise! No, baje je blo 8 stopinj in jst sm preživela.. Če bo kdo kdaj na goriškem lahko gremo kak krog narest... :D :kva1: :kva2: lp .)
21 Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Jaz sem pa segrel olje na delovno temperaturo in ga zmešal do konca (caa 100 km) Do Bleda in nazaj domov...... niti enega na cesti! Meni je toplo v duši samo v roke sem čutil hlad..... LP Mare :P Sm te videl ko si se peljal iz Kranja- zlato polje - proti naklem :OK:
Draksler Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Sm te videl ko si se peljal iz Kranja- zlato polje - proti naklem :OK: Če bi dvignil palec, bi te peljal!! :grim :D
šokac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Kaj pa če bi ...si zatakni nekam, Yamaha ne strmoglavi kar tako! AC je bila pa prazna.... še kaj? :krneki: Mogoče te kdaj dobim na cesti in si zataknem tvojo vozniško v službeni žep za nekaj časa. :grim
Sanda7 Objavljeno December 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2006 ravnokar prizpela iz krajše mrzle in vetrovne furce,zajemala je cesto iz rakeka do cerkniškega jezera nazaj na rakek,ivanje selo,laze,logatec,planino unec in nazaj na rakek,skupno naneslo 52kilometrov pri 1.stopinji,mraz u prste na rokah da je kr bolela,oprijem gum totalno v ku... ampak je sedlo :OK:
Toncek Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Tudi jaz sem se ravno vrnil. Z italijanskimi kolegi, smose zjutraj iz Gorizie podali preko vetrovnega krasa v Portorož. Postanek za manjše kosilo, oni so se preko Trsta vračali domov, jaz pa v burji in 1 oC mimo Kozine in Razdrtega nazaj v Vipavsko dolino. Preveč vetrovna in hladna furca, zato pa toliko boljša družba. Srečno Tonček
simonsi Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Mogoče te kdaj dobim na cesti in si zataknem tvojo vozniško v službeni žep za nekaj časa. :grim A ti vedno prvi vržeš kamen?
Draksler Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Mogoče te kdaj dobim na cesti in si zataknem tvojo vozniško v službeni žep za nekaj časa. :grim Mogoče leta 2045!
CeneR Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 he he malo za dušo Lj.-Ambrož pod Krvavcem, bolj počas pa zihr
exe`FZS Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Verjetno zadnja vožnja letos, s Tenerejem naredil zimskih 80km. Kljub solidni opremi me je po dobri uri vožnje po okoliških krajih(Šentjur, Vojnik, Šmartno) fino nazeblo. Občutek ko se po dveh tednih usedeš na motor je vsekakor vreden tega. :OK: lp
šokac Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Mogoče leta 2045! Nikoli ni prepozno... :D
Priporočene objave