Vale Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 pliiiz ... O:-) Nagaya ne izzivaj :nono: ... postajaš romantična, kar ti ni v navadi :rolleyes: :P
klimbra Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Valči.......steklene učke........pa si ti ziher, d si mene gledala :? :? :? Sem vedno mislu, da mam čist normalne........morda vsake toliko časa preveč zasanjane.........za steklene bi pa upal trditi, da samo, ko jih bogato utopim v hmeljnem napitku. Nagaya.....vidm, d si moja prjatlca :OK: :OK: :OK: :OK:
GorazdH Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 geee, vidim, da je treba po novem tu hodit z tavisokimi gumijastimi škornji... :doze: :lol: slinasto močvirje. hvala k. da je romantika mrtva. na slikci cerkvica Sv. Valentina na Sabotinu. DESTROYED. :fredy:
Nagaya Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Nagaya.....vidm, d si moja prjatlca :OK: :OK: :OK: :OK: :blush:
klimbra Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Mater......zdej se pa res slinim.....bi blo treba spet enkrat mal po tistih "luknah" na Sabotinu prelezt. Bentica.....a se nismo že lani nekaj o tem menili. :? :? :? :hmm: :blush: :blush: :blush: jest lajkam bit :wub:
Nagaya Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 (popravljeno) :grim vidimo ja :grim ampak a ni fajn bit :wub: v dvoje? p.s.: sabotin bi bil zelo gut, če nas vzameš s seboj :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno April 14, 2006. Popravil Nagaya
Lobo Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ... mahanje s perjem ne pomaga... :devil: Pomaga. Če je to perje v denarnici.
Vale Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Pomaga. Če je to perje v denarnici. :eek: :eek: :eek: Svašta :eek: :eek: :eek: Jaz sem mislila na druge vrste "perje" ...
GorazdH Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 te vzamem s sabo, samo ne pričakuj, da te bom kej spolno nadlegoval :fredy: :nono:
Lobo Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 :eek: :eek: :eek: Svašta :eek: :eek: :eek: Jaz sem mislila na druge vrste "perje" ... A oponašaš Sando? Ona vse na sex obrne. Da razložim kaj sem mislil. V mislih sem imel "s polno denarnico", da za romantiko ni dovolj, da samo znaš lepo govorit ampak moraš tudi pokazat, da znaš v življenju kaj naredit zase in za družino. Samo kure pobirajo luzerje. Pa še te se jih hitro naveličajo. Nisem pa s tem mislil, da ste keš pičke.
Manu Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 da za romantiko ni dovolj, da samo znaš lepo govorit ampak moraš tudi pokazat, da znaš v življenju kaj naredit zase in za družino. Samo kure pobirajo luzerje. Pa še te se jih hitro naveličajo. :yes: LOBO :D :OK: B) :004 :004 :004 P.S. Zato sem pa jaz ponosna nase, da sem se uspela prelevit iz kure v žensko. :)
Sanda7 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 men se pa itak zdi da klimbrič bolj oslinjuje pivsko flaško .) jz še nisem ženska ampak sem kura u bom kavsala koruzo,in brez perja na koži :slap:
Vale Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 A oponašaš Sando? Ona vse na sex obrne. Da razložim kaj sem mislil. V mislih sem imel "s polno denarnico", da za romantiko ni dovolj, da samo znaš lepo govorit ampak moraš tudi pokazat, da znaš v življenju kaj naredit zase in za družino. Samo kure pobirajo luzerje. Pa še te se jih hitro naveličajo. Nisem pa s tem mislil, da ste keš pičke. Ne, nikogar ne oponašam ... sam čakam, da mi cajt mine ... pa mal tle gor čečkam vmes ... resne debate se lahko gremo na štiri oči al pa na šest, osem ... tole kracanje po motomarsu pa nikoli nisem in nikoli ne bom resno jemala, še manj resno je moje pisanje in dojemanje tega kar pišete drugi ... A bo vredu? :yes: LOBO :D :OK: B) :004 :004 :004 P.S. Zato sem pa jaz ponosna nase, da sem se uspela prelevit iz kure v žensko. :) A pol ne ješ več koruze :hmm:
Leon Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ... A pol ne ješ več koruze :hmm: Ne, sam še semena pije.
Tanjuška Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Ne, sam še semena pije. dj babe gremo se ga raj enkat mal skupi napit, pa mal požurat, kokr, da tele desce klele prenašamo, k itak nč ne upajo narest, sam gobec jih je :P . Me bomo mele pa saj kej od tega, pa mogoče kerga za one night stand najdle, ga izkoristle, pol pa spodile :naughty:
Broj Jedan Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ... Me bomo mele pa saj kej od tega .. jutranjega tigra :BUA:
Nagaya Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 (popravljeno) bla bla bla.... pa mogoče kerga za one night stand najdle, ....bla bla MOGOčE? :blink: :eek: tanjuška, če ti je dolgcajt se priklopi kakemu tedenskemu MS srečanju :rolleyes: Popravljeno April 14, 2006. Popravil Nagaya
Tanjuška Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 MOGOčE? :blink: :eek: tanjuška, če ti je dolgcajt se priklopi kakemu tedenskemu MS srečanju :rolleyes: sj bom, sam dons teden šele motor dobim, tko, da bom mogla potrpet še ta teden, pol pa akcija. :kva2: jahu jahu
Tanjuška Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 bomo (po)trpeli s teboj :doze: danke schon, lepo je met take prjatle, k sočustvujejo s tabo. :OK: :worship:
Broj Jedan Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 danke schon, lepo je met take prjatle, k sočustvujejo s tabo. :OK: :worship: nčnaumo trpel .. ys kr grem maw h Kraljici pogledat .. kaj kej delajo in če so za .. :wub: :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se