pirrulz Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 ergo - romantika je za šmizote in imbote :devil: :grim Quod erat demonstrandum. :grim
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Brez besed, zatlačit jezik do grla, pribit na steno in raqztrgat hlačke.... yeahh :kva2: :blush: :kva2: Sprobano...romantično boleče ozadje me bo spominjalo na izjemno romantično jutro in večer :grupni:
janetka Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Pa a vi sploh veste kaj vas je Nina uprašala? <_< Jest pravim: "romantika pa mora bit drgač je kratek stik." :devil: punce rabmo romantiko, ne vsak dan, ampak mau pa pomau da se ne razvadmo. .)
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 ja kuko si to lepo povedala... ...in kje je meja med romantiko in razvado..... :devil:
trco Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 ...in kje je meja med romantiko in razvado..... :devil: prazna ali pa polna moška denarnica.....
nts Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 kakšna polna ali prazna moška denarnica :SS včasih je bilo ja, da so moški kupovali ženskam vse..... danes pa tega sploh ni več..... in vi si še drznite neki jokat od denarnice..... ....valda je vaš način pogovora..... sm včeri pelu mojo po novo opremo za motor.... pa ste jo vi kupili ali si jo je sama? :angry: Romantika je zmeri ali si vsak dan podariš darila, ali si vsak dan na veliko govoriš ''ljubim te'' ali pa se samo stisneš k partnerju.
Thundercat Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Romantika je zmeri ali si vsak dan podariš darila, ali si vsak dan na veliko govoriš ''ljubim te'' ali pa se samo stisneš k partnerju. ali si pa tiho...pri meni vžge.... :grim
ceso Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 kurvalis vergwes vaginalis :naughty:
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Jebeš romantiku....................skidaj gaće :angry:
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Jebeš romantiku....................skidaj gaće :angry: daš ali ne daš - oveniš :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 daš ali ne daš - oveniš :OK: :OK: :OK: :doze: to bi bolj za fantke veljalo mar ne?
Pervy Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 včasih je potreben moški lahko zelo romantičen :grim
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 včasih je potreben moški lahko zelo romantičen :grim :grim Ampak ne zato, ker bi bil romatničen po duši. :grrr
Lobo Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 prazna ali pa polna moška denarnica..... Verjetno si mislil ŽENSKA denarnica. včasih je potreben moški lahko zelo romantičen :grim Če je sila, vrag muhe žre.
GorazdH Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 romantika je tankovska brigada ki gazi skozi blato :fredy:
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 :grim Ampak ne zato, ker bi bil romatničen po duši. :grrr odvisno, kako dolgo se že trudi :-)
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 odvisno, kako dolgo se že trudi :-) ne ne ne tistemu se pol reče melanholija al pa svetobolje. :D
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 :doze: to bi bolj za fantke veljalo mar ne? Mislim da ta trditev ne drži...... Običajno fantki rečejo.........daj, pokloni mi svojo rožico......al pa naprimer......rad bi utrgal tvoj cvet...........to bolj diši po rožicah.....in rožice ......žal......ovenijo.......če se jih ne zaliva :naughty: :naughty:
Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Mislim da ta trditev ne drži...... Običajno fantki rečejo.........daj, pokloni mi svojo rožico......al pa naprimer......rad bi utrgal tvoj cvet...........to bolj diši po rožicah.....in rožice ......žal......ovenijo.......če se jih ne zaliva :naughty: :naughty: Klimbra, odgovor je NE :grrr :devil: :P
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Klimbra, odgovor je NE :grrr :devil: :P Klasika...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Leon Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 ... Romantika je zmeri ali si vsak dan podariš darila, ali si vsak dan na veliko govoriš ''ljubim te'' ali pa se samo stisneš k partnerju. Hvala za idejo. Ta drugi in tretji del sta mi ekonomsko zelo privlačna. Mlatenje slame ne košta. Samo se bojim, da vam je ženskam kmalu dovolj bla, bla in se zatečete k materializmu. Ko je rita polna, potem zopet bla, bla in ..... tako se ponavlja.
Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Hvala za idejo. Ta drugi in tretji del sta mi ekonomsko zelo privlačna. Mlatenje slame ne košta. Samo se bojim, da vam je ženskam kmalu dovolj bla, bla in se zatečete k materializmu. Ko je rita polna, potem zopet bla, bla in ..... tako se ponavlja. Leon ti si sigurno bil v prejšnjem življenju ena ful butasta in zoprna babnica :grim Pa še totalno zafrustrirana :grim
Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Dvomim. Sem bil zajček. Tudi to je očitno :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se