Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Samo tisto popoldne sem bila prestrašena, da bo moj Bučko crknil. Alla se je balla, da Bučko odhaja. V resnici mu je pa prihajalo. :P
Leon Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Najprej prihaja in potem odhaja. Vprašanje je le koliko stvari sočasno odide. Kriza je, če poleg tekočin, napetosti, pameti ... tudi duša. @ Vale: Samo zate bom sedaj zapustil tipkovnico in "skočil" na Babi, skupaj bova odletela v višave proti planetu, ki si ga predlagala. Se oglasim kasneje, če bom še na isti valovni dolžini in če se mi ne bo za vse jebalo - dol viselo.
Leon Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Vale kaj porečeš na (Lipeta), ki profesionalno (brezosebno) opravlja svoj posel ? Se je res za zjokat, če ti nekdo omogoča, da ti s svojo domišljijo ob njegovem "draženju" letiš nad oblaki od orgazma do orgazma, kolikor ti pač tvoja glava in telo dopuščata, on bo namreč svoje delo ("draženje") opravljal profesionalno (časovno neomejeno) ? Jaz to jemljem kot enega od načinov sproščanja.
janetka Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Pa kaj se pregovarjate .... Rajš povejte kej o pomladni romantiki, ko bo prva topla sobota pa balone na drevesa pa žar ven potegnet in nardit pozdrav pomladi...... sej menda še veste kaj je to "martinčkanje" pa potem večeri s čajnimi svečkami... pri nas imamo zraven terase zložene hrastove plohe (k so sam napota) na te plohe poradelim č. svečke in ko ob večerih s sosedi kofetkamo in pijemo kar koli že je to neizmerno romanitčno. Prižgat je treba še 2 veliki sveči prot komarjem in "ekola". :D
Cegi Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ...in topel objem....opazovanje zvezdnega neba in.........kaj že
Alla Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ...pa mravlje vsepovsod, pa vešče, ki se cvrejo na plamenu sveče ali pa žive padejo v vroč vosek.....ja, itaq....višek romantike :doze:
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ...pa mravlje vsepovsod, pa vešče, ki se cvrejo na plamenu sveče ali pa žive padejo v vroč vosek.....ja, itaq....višek romantike :doze: Dokler ti ne padejo v tvoj čaj, se da zdržat... :grim Drgač pa tkole zgodej spomladi še ni takega navala norih žuželk, zato lahko mirne duše zvečer (če ni dežja) popestriš okolico s svečkami, lepo se spraviš na ležalnik, se toplo zaviješ v dekco, srkaš topel čajček in uživaš v življenju :kva2:
mrki Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 lepo se spraviš na ležalnik, se toplo zaviješ v dekco, srkaš topel čajček in uživaš v življenju :kva2: Temu jaz ne pravim romantika ampak okrevanje po mrzli furi ;) LP
moto rider Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 (popravljeno) Men je b'lo pa dons tako romantično, da mi je kar tikrat p'ršlo!!! :o :o :o Zato, ker sem imel letos, prvič "ljubico" pod sabo!!! :wub: :D :D Pa t'ko žlahten je nergala!!! :grim :grim Popravljeno Marec 31, 2006. Popravil fičo
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Temu jaz ne pravim romantika ampak okrevanje po mrzli furi ;) LP Ja, ampak tut v temu je en kos romantike... :grim
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 Men je b'lo pa dons tako romantično, da mi je kar tikrat p'ršlo!!! :o :o :o Zato, ker sem imel letos, prvič "ljubico" pod sabo!!! :wub: :D :D Pa t'ko žlahten je nergala!!! :grim :grim merki da nau čihat začela :nono: Sam pa imate idej za romantiko. Jz pravm - ni ga čez dobr sex. Romantiko zganjat se mi pa ne da več, k to enkrat skoz daš in vidš da partner nima istih namenov (glede romantike), te vse skupi mine, pol pa sam še gledaš, da se boš ti fajn meu. Nabijš ga in greš drugam iskat (čim daljšga pa da ma kondicijo). EVO TI ROMATIKE K GA MAŠ NOT, ni boljšga :OK: jahu, jahu
batzajla Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 sanda,naj ti predstavim tanjuško :D
Nagaya Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 sando in tanjuško za miss motosvet... amapk pupini prefinjenosti ne bosta nikol kos....vama kar kuj povem :grim
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 sando in tanjuško za miss motosvet... amapk pupini prefinjenosti ne bosta nikol kos....vama kar kuj povem :grim Odvisn kako gledaš na prefinjenost :hmm: Men se prov fina ne da bit, ni moj stil
Cegi Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 ...romantika.... ...pir na terasi ....in striptis moje drage... :P
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Tanjuška..........."carica" romantike :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :grim vrhunsko :grim komu je spet dolgcajt :doze:
Tanjuška Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :grim vrhunsko :grim komu je spet dolgcajt :doze: a vam povem definicijo romantike? to tko zgleda - svi goli i ko šta voli
Alla Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :blink: A ni to grupni seks? Eh, saj sem vedela, da sem čudak. :doze:
Anubis Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :blink: A ni to grupni seks? Eh, saj sem vedela, da sem čudak. :doze: Samo organizirajmo se, da ga ne bom slučajno jaz fasal. :)
Leon Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 a vam povem definicijo romantike? to tko zgleda - svi goli i ko šta voli ...Pridem.... :OK: by KekecIII
SiR Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 a vam povem definicijo romantike? to tko zgleda - svi goli i ko šta voli tanjuško na motozbore da bo zastojn sekse talala
Tanatos Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 naj uganem kdo bo prvi v vrsti :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se