Whiskey Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Kmet, faj se jemajte. gsxf750, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Kmet, faj se jemajte. Ne vrem vsega Kmetu...kam točno gremo vem sam jaz in glede na spakirano: 2 flaškona vina, Rakija od ujke Zareta....je čist možno da bomo zaglavili pod KRČKIM mostom , pol bomo pa Kmeta mal slikat poslal , pa bodo slike iz Romunije, Bolgarije, Albanije Kmet2 in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Spet bo dezevno. Lahko pa ze danes nardite fotosuting, ozadje pa zmontirate :-) Zdej bo pa mal mrtvila v temi Zakaj ... Bmw :-) Popravljeno April 24, 2014. Popravil Whiskey Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Zdej bo pa mal mrtvila v temi Zakaj ... Bmw :-) Sej to ... kaj bomo brali cez praznike ... en je sel na ladjo s prjatlom, eni grejo v Albanijo ... kdo bo zdaj pluval po bemflih? Bo pa :spider: vesela vtisev iz Albanije se bolj kot tistih iz Romunije. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Se bomo potrudili, ablubm, da bom v vsakem lokalu, kjer bom pil kafe poiskal WIFI point in pluval po BMWjih. p.s. Whiskey, ti boš vedu, a v Albaniji že majo internet? Popravljeno April 24, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 priporočam naslednjo stran za vtise: http://www.ccs-si.com/potopisi/2 aja tam ne bo nben od forumašev tega vidu..jeba ja.... p.s. jaz sem vseh vtisov vesela, če znajo ljudje to napisat tja kamor paše motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Se bomo potrudili, ablubm, da bom v vsakem lokalu, kjer bom pil kafe poiskal WIFI point in pluval po BMWjih. p.s. Whiskey, ti boš vedu, a v Albaniji že majo internet? Imajo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 priporočam naslednjo stran za vtise: http://www.ccs-si.com/potopisi/2 Hvala za odlično priporočilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Imajo :grim se mi je zdel, da majo, k mam enga bukfejs frenda, pa je z Dhermija duma, pa ma en lep lokalček skor na plaži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 se mi je zdel, da majo, k mam enga bukfejs frenda, pa je z Dhermija duma, pa ma en lep lokalček skor na plaži Sam ne pričakuj ga v tistih lesenih prodajalnah ob cesti Matej207 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Ne boj se , tut Albanija je že pred nami...za samo 2 meseca.............https://www.facebook.com/pages/Bar-Restorant-Piceri-Hotel-Kolagji/241615035953884?fref=ts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Ne boj se , tut Albanija je že pred nami...za samo 2 meseca.............https://www.facebook.com/pages/Bar-Restorant-Piceri-Hotel-Kolagji/241615035953884?fref=ts Če se ne motim, mi je lani tale hotel tudi Snecer priporočal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Če se ne motim, mi je lani tale hotel tudi Snecer priporočal aha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Kjer bmw obmolkne. Popravljeno April 24, 2014. Popravil Snecer Snečer in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Se bomo potrudili, ablubm, da bom v vsakem lokalu, kjer bom pil kafe poiskal WIFI point in pluval po BMWjih. p.s. Whiskey, ti boš vedu, a v Albaniji že majo internet? Vse si že v prvem stavku povedu. V skoraj vsaki burekđinici je open WiFi. Pa Sneciju eno razglednico pošlte :-) p.s. Zdej mam cajt pisat tk kt Pajkica ... Popravljeno April 24, 2014. Popravil Whiskey DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Kjer bmw obmolkne. In KTM zapoje! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 In KTM zapoje! To je pa res :grim dokler kej z njega ne odpade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 To je pa res :grim dokler kej z njega ne odpade Kosmet Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Ima mogoče kdo kakšen predlog za hotel v Atenah? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Kjer bmw obmolkne. Pindi - Papingo - ej pa sej ta je lepa, nima kaj obmoknit. Pa tudi KTMa ne zruka, da bi kaj dol padal, saj je cela v asfaltu. Bencin pa preklonka, to pa ja. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ima mogoče kdo kakšen predlog za hotel v Atenah? Bil sem že mnogokrat v Atenah, pa nikoli spal v mestu tako, da ti ne morem priporočiti mesto nastanitve. Če bi sam iskal, bi se osredotočil na Plako. Del vzhodno od Akropole. Vse ti je dosegljivo pešaka. Od same Akropole pa do vseh sort restavracij in nočne zabave. Ogromno izbire imaš že v Garminovem City Navigatorju EU 2014, potem pa preveriš detalje na spletu. Lahko pa tudi direktno iz spleta na: http://www.booking.com ali pa http://www.tripadvisor.com Če greš z motorjem, obvezno preveri ali imajo možnost varovanega parkinga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 ni da ni .... zame boljš izbira vsekakor kot hoteli.... https://www.airbnb.com/s/Athens--Greece corser 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Hvala obema za nasvet. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ima mogoče kdo kakšen predlog za hotel v Atenah? Crstal city hotel http://www.crystalcityhotel.gr/ Možnost garaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 Za letos poleti si nagledujem tudi cesto SH20 od Skadarja do Vermosha. Sicer se pripravljajo na asfaltiranje te ceste, ampak baje je še vedno cca 100km makadama, ponekod pošteno razrukanega. Videl sem, da je nekdo tukaj prevozil to cesto na GSA s TKC80. Jaz imam vstroma 650 in Metzeler Tourance Next, ki niso ravno najbolj off road gume. Zanima me ali je pametno it s temi gumami na to pot ali pa jo je bolje izpustit oziroma se odpravit na pot z drugimi gumami? Izkušenj z offroadom tudi nimam ravno veliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se