cyc Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Hej, Cyc...za čigavo mamo pa potrebuješ priročnik??? :?: Tvojo al od :?: :?: :?: Oh, za svojo, za svojo, ne za ":?: :?: :?:", a ni ze to dovolj hudo :wink: :wink: :D
cyc Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 CYC, ... teška bo ne vem kam male genije bog uvršča?! :P :roll: :wink: Jaz tudi ne, bom videl, verjetno tja kot male vremenarje :twisted: :twisted: :D Danes me je na poti domov spet opralo kot ze skoraj en teden ne ... :evil: :evil:
uti Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Cyc....ko bi bilo to tako enostavno....kako mamo prepričat! Moji starši so se "mulili" še 14 dni po tistem, ko sem jim rekla, da bova kupila motor...ampak sedaj so se že navadili :) ...Sprva je pač treba dokazovat, da imaš dovolj pameti v glavi, pa v bistvu jo tud moraš imeti...da ne bo kdo narobe razumel! Potem pa je že lažje...ostane pa vseeno strah v njihovih očeh!
cyc Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Ma saj mi ne odrekajo pameti, vedno dobim nazaj "pa ti pride kaksen norc nasproti" ... kar je sicer res, sam shit happens :)
sramezljiv Objavljeno Julij 25, 2002 Opozori Objavljeno Julij 25, 2002 Ma saj mi ne odrekajo pameti, vedno dobim nazaj "pa ti pride kaksen norc nasproti" ... kar je sicer res Problem je ,da ti tudi ,ko si v avtomobilu pride norec z FAPom nasproti
anA Objavljeno Julij 25, 2002 Opozori Objavljeno Julij 25, 2002 Človek se vsega hudega navadi... :lol: :lol:
Vrtnica Objavljeno Julij 27, 2002 Opozori Objavljeno Julij 27, 2002 Hmm sam to vam povem.... Ce motor postane bolj pomemben od punce ste fantje opleli!!! Ce je ker od teh fanticeu ki jim je motor postau bolj pomemben od punce motosvetovc je kar fajn naje*** bomo sle use motosvetuouke nad njega!!!!!! :lol: A je tako punce? Ce bi mojmu fantu bl pomemben motor postau ku pa jz bi prec dubu samar ter kosarco!! Pazi se cyc ce bo postau!! :wink:
Blade Objavljeno Julij 28, 2002 Opozori Objavljeno Julij 28, 2002 He,He motor se nikoli ne PRITOŽUJE nad tem in onim :lol: :lol: :lol:
hotschko Objavljeno Julij 28, 2002 Opozori Objavljeno Julij 28, 2002 Ce bi mojmu fantu bl pomemben motor postau ku pa jz bi prec dubu samar ter kosarco!! Pazi se cyc ce bo postau!! :wink: :shock: :shock: CYC RUN FOR YOUR LIFE .... NAJE*** SI !!! :twisted: :twisted: :wink: :lol: Vrtnica ... zate pa nasvet ... ne pozabi kje si ga spoznala ... da ne bo ******* :P :roll: :idea: :arrow:
Vrtnica Objavljeno Julij 28, 2002 Opozori Objavljeno Julij 28, 2002 Vrtnica ... zate pa nasvet ... ne pozabi kje si ga spoznala ... da ne bo ******* :P :roll: :idea: :arrow: Hmm nism ga na Motosvetu spoznala ce to mislis....
cyc Objavljeno Julij 28, 2002 Opozori Objavljeno Julij 28, 2002 Hehehe, joj no ... no, Vrtnico sem jaz spravil na Motosvet, nisva se prek Motosveta spoznala, ce to mislis ... Drgac pa ... ah ne, da bi bolj pomemben postal, to ne, zdaj tko al tko, ko ga se nimam, kasneje pa tudi ... edino kar mora pazit je, da me ne poskusa prepricat da je to prenevarno; da bi Vrtnica na stranski tir prisla pa ni bojazni :D
cyc Objavljeno Julij 28, 2002 Opozori Objavljeno Julij 28, 2002 Kako tule sploh opredeljujete tole "postati pomembnejsi od"? :shock: Mislim ... kaj je tu kriterij sploh? Je treba razlikovati med "ne odstopati od motorja" v smislu da motorist noce opustit motorizma zaradi tega ali onega bolj ali manj fiktivnega razloga, ki se ga domisli boljsa polovica in med tem, da clovek sploh ne bi vec hotel k punci, ker bi se raje naokoli peljal z motorjem. Saj rec gre prav lepo skupaj, z motorjem k punci, skupaj naokoli, itd. itd. itd. :twisted: :D Ce kaka deklina pride na idejo in svojemu motoristu prijavi ultimat tipa "jaz ali motor [je prenevarno|meni sploh ni vsec|itd.]" naj se ne cudi, ce ne bo pozela kakega hudega odobravanja oz. bo zelo verjetno izbran motor. Ampak kaj ... to je drezanje v osje gnezdo, ultimat glede reci, ki se partnerja ne ticejo ... :D Dvomim pa, da bi obstajal clovek, ki bi imel fino boljso polovico in bi raje stalno motor glancal kot pa pri njej bil :wink: :wink: Upam :?: :!: :idea: :twisted: :lol:
Dave Objavljeno Julij 29, 2002 Opozori Objavljeno Julij 29, 2002 Kako tule sploh opredeljujete tole "postati pomembnejsi ... Dvomim pa, da bi obstajal clovek, ki bi imel fino boljso polovico in bi raje stalno motor glancal kot pa pri njej bil :wink: :wink: Upam :?: :!: :idea: :twisted: :lol: Jah, lahko pa stvari uredis bolj diplomatsko :twisted: Na koncu koncev ce je motor moj in se moja boljsa polovica vozi z mano, potem je edin prov, da ga pomaga ocistit, ko je umazan :twisted: (in kaca je rekla: a bos jabolko, puncka...)
klimbra Objavljeno Julij 29, 2002 Opozori Objavljeno Julij 29, 2002 Kako tule sploh opredeljujete tole "postati pomembnejsi ... Dvomim pa, da bi obstajal clovek, ki bi imel fino boljso polovico in bi raje stalno motor glancal kot pa pri njej bil :wink: :wink: Upam :?: :!: :idea: :twisted: :lol: Jah, lahko pa stvari uredis bolj diplomatsko :twisted: Na koncu koncev ce je motor moj in se moja boljsa polovica vozi z mano, potem je edin prov, da ga pomaga ocistit, ko je umazan :twisted: (in kaca je rekla: a bos jabolko, puncka...) In Adam je z velikim veseljem ugriznil vanj!.............Matr je biu butast.
:-) Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Drgač pa če te ma rd, bo meu tebe tud isto rd-na motorju! :lol:
:-) Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Hja punce tkole je ne...če bote naletele na moto-maniaka se bo treba spreobrnt in ratat nora na VSE vrste motorjev-kar pa ni težko!Pred neki cajta smo si ušesa mašil, dons mi gre pa adrenalin po žilah k sam zaslišm en "taprav" zvok!Motorji so polni adrenalina in te lahko v minuti zasvojijo, kar pa je po svoje lahko tud slabo ker še bl zasvojijo moški spol k jih zravn še vozjo ne pa sam poslušajo! Pozdrav! 8) :roll: :rainbow1: :eggface: :smilecolros: :fist:
Alla Objavljeno Avgust 15, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2002 Hja punce tkole je ne...če bote naletele na moto-maniaka se bo treba spreobrnt in ratat nora na VSE vrste motorjev-kar pa ni težko! Hej, pa ni vsem všeč zvok motorjev, kaj šele motorji sami..... Saj veš: 100 ljudi 100 čudi..... Alla
cyc Objavljeno Avgust 15, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2002 Hej, pa ni vsem všeč zvok motorjev, kaj šele motorji sami..... Saj veš: 100 ljudi 100 čudi..... Pssssst!! Ne tega na glas na motoristicnem forumu, no, netaktnost pa taka :twisted: :twisted: :lol:
Alla Objavljeno Avgust 16, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 Hej, pa ni vsem všeč zvok motorjev, kaj šele motorji sami..... Saj veš: 100 ljudi 100 čudi..... Pssssst!! Ne tega na glas na motoristicnem forumu, no, netaktnost pa taka :twisted: :twisted: :lol: Hej, saj nisem rekla, da sem jaz med tistimi, ki tega ne marajo..... :D :D :D Alla
naka Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Če v naslednjem življenju ne bi mogla ponoviti zdajšnjega, bi bila prav zagotovo najraje Njegov motor.
Brrrm Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Naka, napaka. Prej ali slej ga bo zamenjal po sistemu: staro za novo. :wink:
naka Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Naka, napaka. Prej ali slej ga bo zamenjal po sistemu: staro za novo. :wink: Uf, na to pa sploh nisem pomislila. Ali lahko vzamem nazaj? Če pa ne, se tolažim vsaj z mislijo, da ima motorček tako rad, da bi ga dal samo tistemu, ki bi z njim res lepo delal in ga crkljal naprej (upam!).
TOMY Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Motor mi pomeni zelo veliko, vedno bolj, ampak več od moje "šefice" pa definitivno ne... :onfire:
HHV Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Ja, ja Tomy, sej razumemo, ona tudi bere forum, a ne!!? :wink: :lol:
TOMY Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Skoraj da ne, kdaj pa kdaj pa tud... :wink: :onfire:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se