duhec Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Hej, pa ni vsem všeč zvok motorjev, kaj šele motorji sami..... Saj veš: 100 ljudi 100 čudi..... Alla Ja ja ma velja tudi: "100 žena, 200 sisa" :) :P :wink: No brez zamere. LP duhec
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Motor? Pomembnejsi? Je to vprasanje? :evilbat: Da bi vsaj lahko na motorju bil... ali pa na zenski... saj je vseeno... trenutno ni mozno NIC... Bedna nedelja...
kocka Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Sej je lahko ženska zgoraj, lahko si pod motorjem!!
Alla Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Ženski se dans ne da bit zgoraj...... Smola...... :twisted: :twisted: :twisted: Alla
enduraš Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Kaj čmo ...dejstvo je ...motorji SO bolj pomembni kot ženske... Prej se je ena šla na IRCU kao cybersex z mano ....jaz sem pa gruntu kam bom šel jutr z motorjem :D
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Ženski se dans ne da bit zgoraj...... Smola...... Kdaj se ji pa?! Da pridem takrat naokoli.... :twisted: :twisted: :twisted: :D
kocka Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Se ji bo dalo glih ko ne boš mel časa!
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Gregs ko jo bo nekega dne prijelo ,da bi probala sexual maraton ... boš mel vseh položajev dost :D
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Kdaj se ji pa?! Da pridem takrat naokoli.... :twisted: :twisted: :twisted: :D Ma ženskla tvojo telefonsko, pa te pokliče..... Aja, sem pozabla, da je ne rabim, ker te mam tko skoz zraven... :wink: :D :D :D Boš pa taprvi zvedel....... :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ma ženskla tvojo telefonsko, pa te pokliče..... Aja, sem pozabla, da je ne rabim, ker te mam tko skoz zraven... Boš pa taprvi zvedel....... Keep going, keep going,keep going,keep going,keep going,keep going... Waiting.... :twisted: :D
gizmOkak Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 mal oživljam temo :P je zanimivo kaj mislite tudi drugi
Zok Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 mojo zgodbo ste tak vsi prebrali. :P
Nata Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 valda je moj motor bolj pomemben od moških ... :lol1: kje pa sploh so kaki dobri moški ... :? :blink: :o :huh: :P
BC Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) kje pa sploh so kaki dobri moški ... :? :blink: :o :huh: ;) Popravljeno September 9, 2004. Popravil BC
Zok Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 kje pa sploh so kaki dobri moški ... :? :blink: :o :huh: One of them is watchin' u at the moment!! :P
Nata Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 ja ajmo pol fantje kaj še čakate .... :? :hmm: dajte me prepričajte "v živo" v nasprotno ... :D :grim komi čakam ... O:-)
Zok Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 dajte me prepričajte "v živo" v nasprotno ... :D :grim ...ce si rekla d si prestara zame oz. js premlad zate... :cry: :wub: :)
Nata Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 ...ce si rekla d si prestara zame oz. js premlad zate... :cry: :wub: cukrček .... :wub: .... mali ti sladki Zokec .... kaj naj s tabo, ko pa sam s sabo še ne veš kaj bi ... :P kje so še kandidati :?
Nata Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 kajla!! :P cukrček ... :wub: a nisi ti men še dolžen eno pico in kofe ... :hmm: :? :P kdaj bo to aaa ... ??? :naughty:
Nata Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 ;) ti boš pa dobu frutek ... :P
Zok Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 niam cajta. motor prvo. :D :D :D ja, dolzn sm ti pico. :) pa kavo. :) pa en giro z motorjem (qrc, niam avta... :afro1: ). :) upam d cimprej! :wub: :)
Thundercat Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 dej zok kupi si že enkrat boljši web-cam... :P
BC Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 ti boš pa dobu frutek ... :P jummy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se