bowla Objavljeno Marec 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 :OK: :OK: super ste - AKCIJA !!! :OK: :OK: Torej bo kar pestro. Se pravi, da kakšna prisrčna flaška ne bo odveč, kajne? :hmm:
motoristek Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Jaz pa en km za zadnjim SR.... :lol1:
fifty Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Si ta zelen, ne rdeč.. :? :? .) Lepo, da greš, da se končno spoznamo...... :blink: :grim :hmm: Politično sem ta rdeč - no, roza; v smislu lastne celostne (grafično-dizajnerske) podobe prakticiram črno barvo; poslanstvo, vizija in filozofija pa temeljijo na Laško zeleni. Zmešnjava, ti povem. Ja, zgleda da bova morala prow u Sremsko, da se spoznava. .) :slap:
tati Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 :hmm: Ja, zgleda da bova morala prow u Sremsko, da se spoznava. .) :slap: Ozemlje sploh ni važno, važno, da bo žur... :OK: :OK: :grim
bkoban Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Družba sitno še 43 dni pa bo ........ Lp Bogdan
Damian Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Odločitev padla. Šel bom tudi jaz.(razen , če bo lilo tri dni) Ali bodo MC SREM dali kakšen program na svojo stran??
Kölm Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 ...razen , če bo lilo tri dni... Ponavadi je štiri... Ali bodo MC SREM dali kakšen program na svojo stran?? TUKI JE EN FLAJER: Naslovna.pdf
Rude Boy Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Uhhaaaa ! Kreni , kreni prema meni .... :whistle: prema debelom Canetu ! :grim
S57CQ Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 LP Glede prenocisca ne bo problemov- sem glih kar govoril s tajnikom kluba. V naslednjih dneh mi bo dostavil ponudbo s cenami... Potreboval pa bi okvirno stevilko zainteresiranih za prenocisce v hotelu / apartmajih. LUNARDI - upam da nisi jezen !!!! letos si itak out.... pa sem rekel da bom malo priskocil na pomoc...pri SLO invaziji .... :eek: :eek: LP Dane se en teden Islamabad....
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Uhhaaaa ! Kreni , kreni prema meni .... :whistle: prema debelom Canetu ! :grim :slap: Se že vidim z Volkom :slap: :yea1:
klimbra Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 LP Glede prenocisca ne bo problemov- sem glih kar govoril s tajnikom kluba. V naslednjih dneh mi bo dostavil ponudbo s cenami... Potreboval pa bi okvirno stevilko zainteresiranih za prenocisce v hotelu / apartmajih. LUNARDI - upam da nisi jezen !!!! letos si itak out.... pa sem rekel da bom malo priskocil na pomoc...pri SLO invaziji .... :eek: :eek: LP Dane se en teden Islamabad.... JAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cena me ne zanima....sam d je bliz, pa d se lahko do tja čim laže priplazim..........nekak je težko puzat v klanec :blush: :slap: Se že vidim z Volkom :slap: :yea1: Ja vem.......vedno z drugimi.....sam z mano nikol..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mukki Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 LP Glede prenocisca ne bo problemov- sem glih kar govoril s tajnikom kluba. V naslednjih dneh mi bo dostavil ponudbo s cenami... Potreboval pa bi okvirno stevilko zainteresiranih za prenocisce v hotelu / apartmajih. LUNARDI - upam da nisi jezen !!!! letos si itak out.... pa sem rekel da bom malo priskocil na pomoc...pri SLO invaziji .... :eek: :eek: LP Dane se en teden Islamabad.... :kva2: uaaaa jaz tud, no sej veš kje jaz spim...... čist odvisno kk šank stoji.... B)
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 JAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cena me ne zanima....sam d je bliz, pa d se lahko do tja čim laže priplazim..........nekak je težko puzat v klanec :blush: Ja vem.......vedno z drugimi.....sam z mano nikol..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Klimbra s tabo NAUM NIKOL ... Volk pa ima status najboljše prijateljice ...
bkoban Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 mukki hvala za čestitke in v Sremu dobiš tud za tri če boš spila OK PS. mogoče se vidimo kaj preh
Lunardi Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 LUNARDI - upam da nisi jezen !!!! letos si itak out.... pa sem rekel da bom malo priskocil na pomoc...pri SLO invaziji .... :eek: :eek: LP Dane se en teden Islamabad.... Halo ne da bom jezen, ti kar prevzem, sam provizija , to je sedaj vprasanje :kva2: !!! Ej da slučajno ne pozabte se zment kdaj mi pridemo gor, pa kam nas bote pelal da nam mal Slovenijo razkažete :eek: !!?? :worship: :yea1:
bkoban Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 ej Lunardi si živ? sam vprašam....... Lp Bogdan
bowla Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 :zzz: ne bi se branil ninobenega apartmaja, no ja.... Drugače je pa čisto vseeno kje se zlijem in kam se zlijem. Ponavai mi celo uspe v lasten šotor, jih pa poznam kar nekaj ki se zjutraj zbudijo v drugem, ane DaNe?!? :lol1: :lol1: :lol1: Danes sem ti upalil kobilico, in seveda ni hotel vžgati :cry: . Sem ga prklopu na kable :naughty: BMW !!! Tko da je pol le zakašlu! Sem šou en đir in ga mal preluftu! :blink: :blink: Drugače vse OK Fantje in dekleta, še kakšen predlog za odhod al je dafinitivno kdor hoče naj pride 5.5.06- pumpa na Bregani ob 14.00!!!
jager Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 MUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT :devil: :P Vale zate mam že piščalko prpravleno :lol1: , če bi jo skučajn ti pozabla :slap: :whistle:
Vale Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 Vale zate mam že piščalko prpravleno :lol1: , če bi jo skučajn ti pozabla :slap: :whistle: :004 A greva na poti dol na džulbastijo :D
klimbra Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 (popravljeno) Klimbra s tabo NAUM NIKOL ... Volk pa ima status najboljše prijateljice ... Ja......vidm :cry: :cry: :cry: Sej vem, d to sam zato, k sem "Žabar"......se mi je skos zdel....di to tko.....mal na nacionalni osnovi :angry: :angry: :angry: :devil:đ Đulbastja.... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: .....dej razjasni nevednemu "žabarju" :? :? :? Popravljeno Marec 25, 2006. Popravil klimbra
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 ...bi tut jaz odpakiral z vami (v Srem)..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Klimbra dokler ne boš v Sremu ti ne verjamem, da greš ... :grrr Vale :004 dobiš za pir :OK: :OK: :OK: :OK:
bkoban Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 :zzz: ne bi se branil ninobenega apartmaja, no ja.... Drugače je pa čisto vseeno kje se zlijem in kam se zlijem. Ponavai mi celo uspe v lasten šotor, jih pa poznam kar nekaj ki se zjutraj zbudijo v drugem, ane DaNe?!? :lol1: :lol1: :lol1: Danes sem ti upalil kobilico, in seveda ni hotel vžgati :cry: . Sem ga prklopu na kable :naughty: BMW !!! Tko da je pol le zakašlu! Sem šou en đir in ga mal preluftu! :blink: :blink: Drugače vse OK Fantje in dekleta, še kakšen predlog za odhod al je dafinitivno kdor hoče naj pride 5.5.06- pumpa na Bregani ob 14.00!!! junior jest sm kr za 5.5.06 ob 14.00. Kaj pa ti mislš ali pa ostali kolikor nas sploh še je?
Damian Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 (popravljeno) junior jest sm kr za 5.5.06 ob 14.00. Kaj pa ti mislš ali pa ostali kolikor nas sploh še je? Jaz sem za. Kje na Bregani? Verjetno OMV pumpa cca 500 m pred mejo?! LP D Popravljeno Marec 25, 2006. Popravil Damian
Sabine Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 Jaz pridem z Volkom ... kot vedno ... .) :grim :naughty: še ena za v krdelo.
klimbra Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Vale :004 dobiš za pir :OK: :OK: :OK: :OK: D te nau pobral od smeha...... :angry: :angry: :angry: :angry: Ne vem zakaj....ampak mam en čudn občutek, da bom pred tabo tam :devil: :devil: :devil: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se