mukki Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 nisem bral teme ker sem mel delovni vikend za takrat napovedan in sem itak mislim da ni šans, ampak danes so mi ga ODPOVEDALI!!!!!! :grim :OK: torej kdo me vzame zraven v četrtek ali petek ali mogoče sredo? edini pogoj - čim manj AC razen tam kjer bi za lokalne variante rabil enduro in koliko toliko hitra vožnja (lagani ST) brez postankov vsakih 100 km ali manj za kavice in lulanje :grrr opa, :kva2: a ti tud....... uf... :beer2:
tati Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Mikice ustmane ... samo da jih se prvlecem do SLO... zame tudi, pa še kakšno :? :grim
bowla Objavljeno Marec 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 :drunk: Lunardi,Lunardi - srečni očka, a si jim kej reku da nas pride mali milijon. Prpravi teritorij in akcijo dol. :drunk: :music2:
volk Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Lunardi čestitke tudi od mene ... Jager ... vabim te na džulbastijo ... (semlanireceptukradlainsomojetudifuldobre) Naklada :grim Bi že zdavnaj zvedli, najmanj 3 dni po tistem ko smo prišli iz Bosne, če bi blo res. :grim
Kölm Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 (popravljeno) Još nekoliko informacija: http://www.susret2006.cjb.net/ Popravljeno Marec 30, 2006. Popravil Kölm
jager Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Naklada :grim Bi že zdavnaj zvedli, najmanj 3 dni po tistem ko smo prišli iz Bosne, če bi blo res. :grim Volk sej ni blem, bomo pač preverl kok je na tem resnice :eek: :hmm: :kva2:
klimbra Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Volk sej ni blem, bomo pač preverl kok je na tem resnice :eek: :hmm: :kva2: Pa še kaj drugega lahko mimogrede preverimo :devil: :devil: :devil:
volk Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Pa še kaj drugega lahko mimogrede preverimo :devil: :devil: :devil: Jaz bum samo asistira .) Trenutno so tri Bjonde v Sarajevu, bomo vidli kaj pride nazaj :P Jaz bum samo asistira .) Trenutno so tri Bjonde v Sarajevu, bomo vidli kaj pride nazaj :P Srem: Partibrejkersi :OK: V Lendavi nazadnje :worship: :? no, pa sem se začel citirat :hmm: simptomi :hmm: se že adaptiram :grim O:-)
klimbra Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Jaz bum samo asistira .) Trenutno so tri Bjonde v Sarajevu, bomo vidli kaj pride nazaj :P O:-) Tri bjonde....in glede na to......kolker jest vem.....tvojo produktivnost...... Še trije dodatki :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Važn, d bo lušn.....pa glih prou toplo....pa taprava hrana....pa še boljša pjačka......pa smo zmagal. Aja.....pa Vale.....d jo bom lahko obremenjeval z butastimi vprašanji :devil: :devil: :devil: :devil:
tati Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Tri bjonde....in glede na to......kolker jest vem.....tvojo produktivnost...... Važn, d bo lušn.....pa glih prou toplo....pa taprava hrana....pa še boljša pjačka......pa smo zmagal. :devil: :devil: :devil: :devil: kaj pa medve z Mukki, ki nisva blond :? :hmm: :hmm: res je važno le to, da bo fajn.....in na glavo :eek: :grim
bowla Objavljeno Marec 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Sorry tati :P nimaš kej so bjonde bolj zaželjene .) :lol1:
Pervy Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Sorry tati :P nimaš kej so bjonde bolj zaželjene .) :lol1: kar ni blont bo pa po desetih pirih blont zgledalo :OK:
bowla Objavljeno Marec 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 :baa: kar ni blont bo pa po desetih pirih blont zgledalo :OK: :naughty: e Pervy,Pervy A takle maš ? No sej, maš prou, konc koncev je na konc itak vse blond!!! :baa: :drunk:
Godfather Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Če ne pride kaj vmes (zaradi službe) bi šel tudi jaz. Kaj bi me vzeli zdraven :whistle:
tati Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 kar ni blont bo pa po desetih pirih blont zgledalo :OK: itak.................. :OK: klimbra - sem te pa videla v petek, vem, da ti mene ne poznaš, a sem vsaj zvedela s kom grem v Sremsko, če boš našel pogum za dol :hmm: :hmm:
S57CQ Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 LP Evo J.J. Premiki so izvrseni - ponovno back to Sudan.... motor dela, vreme odlicno... Kot obljubljeno - cene ter moznost prenocitve v Mitrovici... From: Kuzmica - tajnik kluba Po obecanju proverio sam ce3ne smestaja i kapacitete hotela. Hotel SREM: Soba sa francuskim lezajem = 1.760,00 dinara 3 sobe Soba dvokrevetna = 1.960,00 dinara 9 soba Soba trokrevetna = 2.940,00 dinara 2 sobe Soba jednokrevetna = 1.080,00 dinara 2 sobe Cene su u dinarima , u cenu je uracunat i dorucak Hotel SIRMIUM Soba jednokrevetna = 1.675,00 dinara 20 soba Soba dvokrevetna = 2.700,00 dinara 25 soba Soba trokrevetna = 3.400,00 dinara 3 sobe Cene su u dinarima, u cenu je uracunat dorucak Hotel VILA BELA RUZA Soba jednokrevetna = 40 eura 4 sobe Soba dvokrevetna = 55 eura 3 sobe Soba trokrevetna = 70 eura 1 soba U cenu sobe je uracunat i dorucak. Kursna lista: 1 EUR = 87 Dinara Pozdrav do vidjenja. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: LP DaNe Khartoum / Sudan
klimbra Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 itak.................. :OK: klimbra - sem te pa videla v petek, vem, da ti mene ne poznaš, a sem vsaj zvedela s kom grem v Sremsko, če boš našel pogum za dol :hmm: :hmm: V petek :? :? :? :? Kje :? :? :? :? Mislim, da si se en mal zmotla.......petek sem jest počivalščkov dan.....razen servis mopija.... Zbral pogum........ma.....a ti ne delujem zadost pogumen :eek: :eek: :eek:
Sitko Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ko bom velik, bom sel z vami :) Sem mal prebral tole vaso temo, pa sumim, da se boste imeli zelooooo dobro :beer2: DaNe, welcome back, ce se temu sploh lahko tko rece. Lunardi, iskrene cestitke za Julijo! Lep pozdrav vsem iz poletnega Sarajeva! Schtabec
tati Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 V petek :? :? :? :? Kje :? :? :? :? Mislim, da si se en mal zmotla.......petek sem jest počivalščkov dan.....razen servis mopija.... :eek: :eek: :eek: No ravno tam sem te videla, na servisu, ja........... dovolj, zaenkrat, kaj več na kakšnem drinku, a je prav :grim :grim
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 No ravno tam sem te videla, na servisu, ja........... dovolj, zaenkrat, kaj več na kakšnem drinku, a je prav :grim :grim Se mi je zdelo......... No....ti je oproščeno, da me nisi pocukala za rokav....saj se zavedam, da moja lepota ne da spati.....da se vsem deklicam šibijo kolena in ......nikakor ne morejo biti več zadovoljne s svojimi....khm....kako naj rečem...... Ja......krizaaaaa.....sam ne morem si pomagat.........pogleš........še "bič" kot Vale ima probleme....... Sem se že davno odločil....da se bom dal evtanazirat.....bo bolje za ves svet .) .) :blush:
volk Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Se mi je zdelo......... No....ti je oproščeno, da me nisi pocukala za rokav....saj se zavedam, da moja lepota ne da spati.....da se vsem deklicam šibijo kolena in ......nikakor ne morejo biti več zadovoljne s svojimi....khm....kako naj rečem...... Ja......krizaaaaa.....sam ne morem si pomagat.........pogleš........še "bič" kot Vale ima probleme....... Sem se že davno odločil....da se bom dal evtanazirat.....bo bolje za ves svet .) .) :blush: Tokrat ni bil problem v tvoji lepoti. Sem skoraj prepričan :naughty:
Vale Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 E baš se vratila ... kažu, da ove godine vuki nemajo ulaza ne u BiH ne u Srbijo ... :P
klimbra Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 "Draga" Vale......imaš napačne info.......letos so te živalce "zaščitene" :blush: :blush: :blush: :devil: :devil:
Vale Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 "Draga" Vale......imaš napačne info.......letos so te živalce "zaščitene" :blush: :blush: :blush: :devil: :devil: Niso :grrr ... preverile iz prve roke ... takoj jim slečejo kožo :devil:
volk Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Niso :grrr ... preverile iz prve roke ... takoj jim slečejo kožo :devil: Tisto ni koža :P Razumem; prošlih dana bilo previše mekane, Pana, Đulbastija.., Samo, da mi nisi kojeg povela .) sa sobom.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se