Drejči Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Se je nabralo enih kilometrov... točno 400 :OK:
jetman Objavljeno Oktober 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Bravo :OK: Lepo je videti v druščini nekaj novih obrazov in tudi maksijev. Jaz sem moral pa pospravit kamp prikolico, pa še z avtom sem moral it dol :BUA: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil jetman
1965 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 SREČNO prispel domov. :zzz: Ljubljančani smo si na ROUTE 96 ( Trojane ) pred sestopom v Ljubljansko kotlino privoščili še pasulj in ričet ter nekaj krofov .) . Kako je s SLAVCOM. Ali sta z motorjem srečno prispela domov ? :yes:
MAXISLAVC Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Hvala za skrb !!! Privoščil sem si še eno "veliko" in že je bil ta mlad s prikolico na Golici. Lepo sva ga naložila-zategnila in po lepih ovinkih pripeljala v Celje . Zjutraj sem se že dogovoril z mehanikom in mu ga sedaj peljem, da razdre in vidimo "profit". Mislim da bo do konca tedna vse ok če bo material. Bila je super družba in še enkrat hvala !
Matic7 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Hvala za skrb !!! Privoščil sem si še eno "veliko" in že je bil ta mlad s prikolico na Golici. Lepo sva ga naložila-zategnila in po lepih ovinkih pripeljala v Celje . Zjutraj sem se že dogovoril z mehanikom in mu ga sedaj peljem, da razdre in vidimo "profit". Mislim da bo do konca tedna vse ok če bo material. Bila je super družba in še enkrat hvala ! Slavc, kaj pa je šlo po zlu? Čez zimo se nameravam presest na Burgamna 400, pa je fajn poznat tudi njegove "mane"... (lahko tudi na privat) LP, M.
MAXISLAVC Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Mehanik še ni "odprl" da bi točno videli. To bo storil jutri zjutraj ko pridem sam k njemu in bova pogledalal zadevo. Mislim da je odtrgalo samo pogonski jermen, saj motor deluje normalno. Verjetno bo potrebno ob menjavi jermena menjati še valjčke če je zadeva že narazen. Bolj točno pa kot rečeno jutri. Zaradi tega je Burgman še vedno dober, če pa bi imel nekoliko večja kolesa bi bil pa res car.
Kekec500 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Tud jest srečno prispel do doma. Skupaj sem nabral točno 452 km. Hvala vsem za prijetno družbo in upam da se kmalu spet vidmo!
1965 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Zanimivo, tudi to nedeljo bo lepo vreme... :huh: :hmm: :whistle: :kva2: :nono:
jetman Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Takega s prikolico ima naš kolega forumaš :whistle:
kvant Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Zanimivo, tudi to nedeljo bo lepo vreme... :huh: :hmm: :whistle: :kva2: :nono: bravo fotograf. lp,kvant
jetman Objavljeno Oktober 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Samo res izgleda, da ste se imeli super :yes: Lepe fotografuje ste posneli :photo:
1965 Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Danes vožnja do Črnega Kala. Kratek postanek za kavo in pivo in švrk nazaj v Ljubljano. Cesta polna motorjev, vreme idealno. Kratek postanek na postonjskih ridah, cca 30 gledalcev, par profesionalcov, ki so na ovinkih pustili sled svojih ščitnikov. Sam sem to fazo preskočil. Pozdrav vsem maxiskuteristom.s.bmp
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Pravkar sva se z boljšo polovico vrnila sture. Bilo je naravnost fantastično. Verjetno zadnja prava fura, naklepala sva 220 km. Pot pa naju je vodila Slovenj Gradec, Griffin, Feldkirchen, Celovc in domov. Upam, da bo naslednje leto dobra sezona za motoriste. Lep pozdrav vsem skuteristom! Scarabeo
1965 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Pravkar sva se z boljšo polovico vrnila sture. Bilo je naravnost fantastično. Verjetno zadnja prava fura, naklepala sva 220 km. Pot pa naju je vodila Slovenj Gradec, Griffin, Feldkirchen, Celovc in domov.Upam, da bo naslednje leto dobra sezona za motoriste. Lep pozdrav vsem skuteristom! Scarabeo Mogoče nam bo pa le uspelo, da odpeljemo res še tisto zadnjo, ZADNJO furo? :beer1:
skuterist Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Mogoče nam bo pa le uspelo, da odpeljemo res še tisto zadnjo, ZADNJO furo? :beer1: Tole zadnjo vožnjo smo s prijatelji skušali narediti v soboto. Začelo se je lepo, vendar je bila vožnja zaradi snežne plohe :eek: :wacko: prekinjena po 100 kilometrih :krneki: . Zaključek je bil pa :OK: :beer1: . LP Verjetno letos več kot 5km naenkrat ne bom prevozil, lahko tudi da bo "moped" počival dlej časa (glede na vremenske pogoje).
kvant Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Zadnjic v Ptuju je padla ideja, da bi morda lahko izvedli 'maxi scooter' zaključek leta, v kakšni prijetni gostilni, z glasbo, dobro jedačo in pijačo... Prekmurci, kje ste zdaj?? kvant
1965 Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Zadnjic v Ptuju je padla ideja, da bi morda lahko izvedli 'maxi scooter' zaključek leta, v kakšni prijetni gostilni, z glasbo, dobro jedačo in pijačo... Prekmurci, kje ste zdaj?? kvant Ni slaba ideja. :beer2: Jaz sem za. :smoke:
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Samo še malo počakajte, da nabavim verige, haha. Scarabeo
1965 Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Danes zadnja fura :rolleyes: . Odbrzel do morja, si malo pregrel kosti :blush: ( prijetnih 20C ) in nazaj v Ljubljano. Po poti srečal vsaj 50 podobnih zagrizencev :grupni: na dveh koles. Sedaj je pa res čas za zimsko spanje. Se vidimo spomladi 2008. :yea1:
sergejl Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 (popravljeno) Danes zadnja fura :rolleyes: . Odbrzel do morja, si malo pregrel kosti :blush: ( prijetnih 20C ) in nazaj v Ljubljano. Po poti srečal vsaj 50 podobnih zagrizencev :grupni: na dveh koles. Sedaj je pa res čas za zimsko spanje. Se vidimo spomladi 2008. :yea1: hja fantje - fooovš moj xciting je bil na servisu, menjava jermena, pa valjčkov še zmeraj ne vleče tko kt bi po mojm moral, ampak bo (drug teden, če bo po sreči) No. mene je malo čas povozil, ampak vikendi pa če se je le dalo :) pridružil sem se mk Izbrani, kot gost, (bogi jest med Pankami :) )relacija pa dvodnevna, več kot čudovita: Zadar - naslednji dan preko Velebita, Gospiča, Plitvic, Metlike nazaj Za letos se še ne dam (dokler bojo ceste suhe in temperatura vsaj plus). Upam pa, da ne bom potegnil zimskega spanca in zamudil prve, otvoritvene turce. Skratka, zaenkrat se mejte skrajno fajn, če ne prej, se vidimo na otvoritvi 2008. lp Sergej Popravljeno November 7, 2007. Popravil sergejl
Gespann Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Upam, da bo zadnja turca čez cca 30-35 let hehe. Danes prevozil 70 km in prepričan sem, da jih bo letos še. V zahodni evropi se vozijo čez celo leto in ne vem zakaj jih ne bi posnemali:) :naughty:
Valentin Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Tudi jaz se še kar furam. Sicer ne kam daleč, bolj lokalno; v službo, pa do oštarije naprimer... :rolleyes: No, če je kakšen sončen dan, pa s kolegom narediva še kakšen malo daljši krog. Sem se pa zapeljal včeraj popoldne do Jesenic. Gor 10 stopinj, nazaj pa malo bolj mrzlih 8. Malo me je zeblo v roke in hrbet. Moram zamenjat rokavice in obleč še kakšen pulover pod jakno, pa bo. Lansko sezono sem se vozil do 10. decembra, letos ga pa tudi ne nameravam pospravit do prvega snega. Mi vsaj ni treba vsako jutro praskat ledu z avtomobilskih šip...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se