Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Srečanje sem doživel polovično (nedelja) pa je bilo super. V kolikor pa bi mi uspelo v celoti

pa bi bilo "mega super".

Tudi sam ne morem mimo tega, da se zahvalim za odlično organizacijo vsem, ki so pri njej sodelovali.

(ne bom navajal imen,saj sami vedo)

Zahvaljujem se tudi vsem ostalim (seveda tudi prijateljem iz HR) za prijetno druženje in sem siguren, da bo iz tako prijetne "družbe" nastal zelo velik "KLUB MAXISKUTERISTOV". Mislim, da je bil na tem srečanju že "postavljen" temelj.

Na koncu pa samo še enkrat hvala

Objavljeno

pozdrav vsem

tidi mi štirje se pridružujemo vsem pohvalam organizatorjem in se že veselimo naslednjega snidenja!!!

Peter

Objavljeno

Dečki svaka vam ćast. Radujem se sljedećem susretu bez obzira u čijoj organizaciji. Maxiscooter je prevazišao sva moja očekivanja te podigao letvicu zelo visoko. Poseban pozdrav i dvjema djevojkama.

Objavljeno

Dečki svaka vam ćast. Radujem se sljedećem susretu bez obzira u čijoj organizaciji. Maxiscooter je prevazišao sva moja očekivanja te podigao letvicu zelo visoko. Poseban pozdrav i dvjema djevojkama.

Slažem se s tobom i nadam se da se vidimo i u Slavoniji, neka su događanja već pokrenuta.Mogući je i sponzor meeta od strane moto dilera u Osijeku

post-28141-12746991723_thumb.gif

Objavljeno

Slažem se s tobom i nadam se da se vidimo i u Slavoniji, neka su događanja već pokrenuta.Mogući je i sponzor meeta od strane moto dilera u Osijeku

Svakako se vidimo!  :OK:

Objavljeno

Kad si ti mogao doći do nas, nije vrag, i mi ćemo u Osijek. Ima u oba smjera istu razdaljinu, ili?

Pozdrav

Objavljeno

Svakako se vidimo!  :OK:

S obzirom da je ekipa iz Maribora imala oko 800 km.....Osijek - Varaždin je 235 km .....tako da to nije nešto puno više će se napraviti u obilasku nego na putu...

Objavljeno

S obzirom da je ekipa iz Maribora imala oko 800 km.....Osijek - Varaždin je 235 km .....tako da to nije nešto puno više će se napraviti u obilasku nego na putu...

Meni je na števcu pokazalo 830 km - isto kot Mb ekipi, poraba 32 l bencina. :OK:

Objavljeno

Lepo druženje trance_27_notworthy.gif , čeprav samo v nedeljo ( vsaj kar se moje malenkosti tiče ). Kot vse kaže, se bo letos kar dogajalo.

Tudi z moje strani pohvala in zahvala organizatorjem. Ni kaj, v zadnjih treh letih se je tale zadeva z MAXIJI res lepo razvila trance_40_thumbup.gif . Samo tako naprej.yes.gif

Objavljeno

Zdravo !

Tudi midva sva se imela zelo lepo in sva uživala v prijetni družbi. Pohvaliti moram tudi zgledno organizacijo.

Tukaj pa je še nekaj mojih slik :

dez.jpg

fgj.jpg

gfjfgj.jpg

hrana.jpg

morje.jpg

motorji.jpg

motosvet.jpg

net.jpg

razgled.jpg

Objavljeno

Meni je na števcu pokazalo 830 km - isto kot Mb ekipi, poraba 32 l bencina. :OK:

Evo i podatka za mene 1262 km tamo vamo!

Objavljeno

Res fenomenalni izlet,če bi še trajal kakšen dan nebi bilo nič narobe.Hvala maksiskuterju,pelikanu,skuteristu za nepozabni vikend z maxiji.

Super je bilo konec sezone ponovimo ane.Ter hvala primorcem za lep sprejem, in odlično vodenje, in seveda tudi zahvala našim sosedom hrvatom.

Objavljeno

Tudi jaz se pridruzujem ze vsem izrecenim besedam , in se ze veselim - naslednjega MAXI srecanja !!

Lp

Objavljeno

O, vidm ful slikc, ful slikc, bom pregledala vse, všeč mi je smile.gif

Dodajam še moje: KLIK

Čestitke še enkrat vsem za organizacijo, drugo so že ostali povedali smile.gif

Jaz sem imela danes še solo izlet po sloveniji (koper - mengeš - maribor - mengeš), seveda sem se najprej ustavila doma in vzela tisto pozabljeno vozniško dovoljenje ... khm ... whistle.gif hahaha smile.gif))

Ful je blo fajn, moj 250 kubični pikec je zmogel marsikaj, tako da sem ponosna nanj trance_29_photo.gif

Če bo kdo za kako dnevno furo, se zmenimo ... sicer pa čakam naslednjo večjo.

Lep začetek še enega delovnega tedna želim vsem pa hvala za družbo trance_40_thumbup.gif

Nisem fotograf, a tele fotke so 1 liga.hooray.gif

Objavljeno (popravljeno)

No "moped" je opran :blush: , medtem ste pa že vis vse povedal in slike "prilepl" B) , zato ne bom nič kaj dodajal (samo eno ki je nisem zasledil :D ).

Upam da je bilo O.K. Za vse izrečeno se Vam zahvaljujem v imenu vseh, ki smo karkoli imeli s organizacijo. V primeru pa da smo storili kakšno napako povejte, bomo vzeli na znanje za drugič (nebo slabe volje).

P.S. vse ostale debate pa nadaljujmo v Moj maxiscooter bo tole ostalo bolj "pregledno"

post-4877-127472556685_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil skuterist
Objavljeno

kaj naj rečem,vikend zamujen,ne vrne se noben. Pa kdaj drugič.Lp vsem

Objavljeno

O, vidm ful slikc, ful slikc, bom pregledala vse, všeč mi je :)

Voda, daj nam še zaupaj kateri fotoaparat je bil oz. kateri objektiv ???

Objavljeno

Voda, daj nam še zaupaj kateri fotoaparat je bil oz. kateri objektiv ???

Nočem bit "siten" ampak tole je :topic: , dajte preko PP ali pa v Moj maxiscooter (pogojno :hmm:)

Pa še fotki našega udeleženeca s največ prevoženimi km :hmm:. Jutranje "postrojenje" :grrr potem pa je tako hitro odbrzel da sem ga žal ujel v hrbet :blush:

post-4877-127473161762_thumb.jpg

post-4877-127473170396_thumb.jpg

Objavljeno

Sicer so me že drugi prehiteli ...v "hvaljenu" tvojih fotk... :OK: ...pa vendar se bodo vsi strinjali z mano, če zapišem, da si uspela na prav umetniški način ujeti te "dragocene" trenutke...  :) ...ko smo večina slikali le jeklene konjičke in okolico... ti pa si (nas) vse videla skozi objektiv na nek "svoj" način...  :eek:

Lep maxi pozdrav 

p.s. Opss..... ja, @skuterist... :blush:  to je moj zadnji post tukaj... in se selim na "Moj maxiscooter"... 

Objavljeno

lep pzdrav

Sem nedeljski udeleženec izleta in moram povedati da smo imeli zelo lepo,  lep sončen dan,   čudoviti in prelepi kraji     (imamo srečo da živimo v tako čudovitem delu evrope)  :yea2:   :OK:   :OK:   :OK:

Vse pohvale orgarnizatorjem  :trance_27_notworthy:   :trance_27_notworthy:   :trance_27_notworthy:

Pozdrav tudi vsem ostali skuteristom  :yea1:

trenutno mi samo manjka časa bo treba doma že kar sliko prilepit.  :whistle:

Objavljeno

Živjo, živjo!

Opala, nočem vas "voziti na stran pota" oz. offtopic, ampak vseeno no če ste že izpostavili:

@1965: Hvala! :)

@Blond: Nič preveč posebnega; fotoaparat: Canon EOS 40D, objektiv: Tamron 18-270mm (teleobjektive ljubim :D)

@Pelikan: Hahaha joj sem se nasmejala :) Ja res je, vedno rada lovim malo nenavadne trenutke, sploh kakšne "nepripravljene" obraze ipd. ker se mi zdi da so ljudje najlepši kadar so naravni/sproščeni. In to je (običajno) takrat, ko ne veš da te kdo opazuje - sploh fotografski objektiv. Mogoče bi morala postati paparazzo, hm, kaj pa vem ... Hahaha no, malo šale :)

Lahko bi nastala še marsikatera dobra fotka, pogoje smo imeli super, ampak je bilo preveč lepo držati za "balanco" zato je revež (fotoaparat) večino časa počival pod sedežem.

Tudi danes sem peljala motor na sprehod, sem porabila še en tank ... Škoda, ker motorja ne poganja sončna energija. Bi šla takoj okoli sveta, če bi bilo brezplačno gorivo.

Objavljeno

Prvic brez mene. Skoda. Pa ravno na rekorden obisk... Upam, da naslednjic ne bom manjkal.

Pozdrav vsem udelezencem.

Objavljeno (popravljeno)

Krasne slike, drugič ne manjkam. Sporočite tudi za Prekmurje datum vsaj kak mesec prej da uredimo dopuste v službah trance_25_naughty.gif

LPF

Prvic brez mene. Skoda. Pa ravno na rekorden obisk... Upam, da naslednjic ne bom manjkal.

Popravljeno . Popravil Flukturr
Objavljeno

Zna li se koliko nas je bilo ili da to pitanje uputimo službenicima u plavom koji su nas popisali u subotu

Objavljeno

Zna li se koliko nas je bilo ili da to pitanje uputimo službenicima u plavom koji su nas popisali u subotu

trance_21_laughing1.gif , policaji so na svetu zato da te l_01.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!