Skoči na vsebino

Istospolni partnerji lahko posvojijo otroka

Dry

Istospolni partnerji lahko posvojijo otroka...?  

93 članov je glasovalo

1. 1. Se strinjate, da lahko istospolni partnerji posvojijo otroka?

• Da.
      20
    • Ne.
      73

Priporočene objave

Pa kljub vsemu.....imam občutek, da bi bil posvojen otrok z dvema mamicama ali dvema očkoma deležen več ljubezni kot marsikateri otrok, ki se "zgodi" heteroseksualnim partnerjem. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

definitivno proti - za kaj takega ni nibenega naravnega razloga...

ne da bi ti nasprotoval,ampak samo nekej v razmislek... obstaja naraven razlog,da se okrog prevažamo v avtotih in mopedih in avijonih,žremo kemijo...da ne bom našteval

čudn ta svet,pa vseen tko fajn :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: analogno vprašanje bi bilo, če lahko imata motorist+motoristka oz. motosvetovec+motosvetovka skupaj otroka .... tak otrok bi znal tudi bit od okolice marsikje zatiran ... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... obstaja naraven razlog,da se okrog prevažamo v avtotih in mopedih in avijonih...

Seveda: lenoba. Če ne bi bili po naravi leni, bi vsi še vedno tacali po svetu peš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mnja,nism mislu lenobe... bolj neko željo po napredku,ki to ni. za te reči,katere so po tvojem potuha za lenobo,delamo cele dneve stvari,ki nam niso nujno povšeči. ravnamo se pa po zakonih,ki jih sprejemajo veleumni strici in tete v neki veliki hiši z udobnimi fotelji... naravno? hja,niti ne... in pol vik in krik,ko dovolijo istospolnim partnerjem otroka. zakva že? ajaaa,to je nov zakon!

ah,ni dab' guvoru :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: analogno vprašanje bi bilo, če lahko imata motorist+motoristka oz. motosvetovec+motosvetovka skupaj otroka .... tak otrok bi znal tudi bit od okolice marsikje zatiran ... :blush:

Kar

seveda lahko vidimo po vseh vrtcih in šolah kamor hodijo otroci motomarsofcef, a ne?

:lol1: ,

Moja

Masha je gotovo najbolj zatirana na tekmovanjih v karateju, ker ji takoj ne dajo zlate medalje, ampak mora nastopati, čerpow vsi vejo, da nima konkurence ... al je pa to zato, ker kraljica ni registrirana Motomarsofka ampak je pasivna članica, ki mora kar naprej poslušati moje teženje o tem, kaj je meni napisaw Pepepsan ali pa Symon in kaj sem ys odpisow.

:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... za te reči,katere so po tvojem potuha za lenobo,delamo cele dneve stvari,ki nam niso nujno povšeči....

:grim Yep. V tej luči bi težko trdil, da smo človeki izjemno modra živalska vrsta, ane? :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kljub vsemu.....imam občutek, da bi bil posvojen otrok z dvema mamicama ali dvema očkoma deležen več ljubezni kot marsikateri otrok, ki se "zgodi" heteroseksualnim partnerjem. :hmm:

Ampak koliko je takih totalno zanič zakonov v katerih otrokom živeti ni? Kdo pa pravi, da se kasneje homoseksualni par ne bo pričel kregati ali popivati,...? S tem, da ga bo pri homoseksualnih starših najbolj zaznamovala družba, ki ga bo izrinjala iz svoje sredine.

V tvojem prvem primeru (pri slabih heteroseksualnih parih) bi se slabo počutil doma. V drugem pa doma in v družbi. Kar pa seveda v nobenem primeru ni nujno - je pa večja verjetnost .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim, da je glavni argument proti nesprejemanje okolice. To je podoben argument kot v prejšnjem stoletju v ZDA, da so ljudje proti rasno mešanim zakonom. Potem so se temnopolti pojavili v športu, na TV in povsod v javnem življenju in danes se zdi večini Američanom nasprotovanje temu preživet rasizem, razen mogoče na kakšni vasi v Texasu. Homoseksualnost je tabu v naši zaplankani vsegadrugačnegakotsmosami boječi in sovražeči družbi, kar pa se z leti počasi spreminja (čeprav res morda še ne okrog župnišča v Kurji vasi). Mogoče bi se lahko na TV namesto abotnih serij za gospodinje pojavila kakšna nadaljevanka o idiličnem homoseksualnem paru s kopico srečnih in zdravih otrok, samih mladih športnikov in bodočih manekenk in bi se odnos do tega hitro spremenil, sploh če bi še starši nehali svoje bolane predsodke prenašati na potomce.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče bi se lahko na TV namesto abotnih serij za gospodinje pojavila kakšna nadaljevanka o idiličnem homoseksualnem paru s kopico srečnih in zdravih otrok, samih mladih športnikov in bodočih manekenk in bi se odnos do tega hitro spremenil, sploh če bi še starši nehali svoje bolane predsodke prenašati na potomce.

To ni res...dandanes težko najdeš film/serijo kjer ne bi bilo notri vsaj enega happy homo para ali osebe...in dejansko mi mi to načenja živce....in nikakor se ne morem spomnit, da bi nekje prikazali tak par kot zloben, škodoželjen.....(filmov o zlobnih materah, očetih o brezveznsti, dolgočasnosti, utesnjnsti, trpljenju navadnega zakona je polno.... )...vedno vse lepo in kako težko jim je....

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim, da je glavni argument proti nesprejemanje okolice. To je podoben argument kot v prejšnjem stoletju v ZDA, da so ljudje proti rasno mešanim zakonom. Potem so se temnopolti pojavili v športu, na TV in povsod v javnem življenju in danes se zdi večini Američanom nasprotovanje temu preživet rasizem, razen mogoče na kakšni vasi v Texasu. Homoseksualnost je tabu v naši zaplankani vsegadrugačnegakotsmosami boječi in sovražeči družbi, kar pa se z leti počasi spreminja (čeprav res morda še ne okrog župnišča v Kurji vasi). Mogoče bi se lahko na TV namesto abotnih serij za gospodinje pojavila kakšna nadaljevanka o idiličnem homoseksualnem paru s kopico srečnih in zdravih otrok, samih mladih športnikov in bodočih manekenk in bi se odnos do tega hitro spremenil, sploh če bi še starši nehali svoje bolane predsodke prenašati na potomce.

:yes:

Ampak predsodki so trdovratna stvar! :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj se imajo radi, registrirajo, poročajo, ampak otroke naj pa pustijo pri miru. PROTI

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vprašanje časa je kdaj bodo poslanci v določeni državi glasovali tudi o tem ali lahko ozdravljeni pedofili (če lahko govorimo o ozdravljenih) posvojijo ali imajo otroke! :?

Argument ZA: Le kdo je imel do sedaj bolj rad otroke kot oni! .)

Vsi smo strpni in brez predsodkov, torej si tudi oni zaslužijo drugo priložnost. :P :blink:

Popravljeno . Popravil master 007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta tema je čisto brez vezna, ker nikakor ne bomo prišli skupaj.

Ljudje so pač zaplankani in taki bodo ostali. Jim ni pomoči. In tako vzgajajo svoje otroke. Kako krivico šele njim delajo, ker jih vzgajajo za nestrpne. Ampak to je ok. Ker oči rad namaka v mami. Pa nič hudega, če ima oči še kakega fanta zraven. Ali mami punco. Samo, da so navzen ena velika srečna družina. Samo to je važno. lepi srečni očkati in mamice s še bolj srečnimi otročički.......... :alien1:

:glare:

Vprašanje časa je kdaj bodo poslanci v določeni državi glasovali tudi o tem ali lahko ozdravljeni pedofili (če lahko govorimo o ozdravljenih) posvojijo ali imajo otroke! :?

Ko boš razčistil, da homoseksualnost bi bolezen, boš lahko dojel nesmiselnost tvojega pisanja...... do takrat pa je tvoje pisanje popolnoma razumljivo in smiliš se mi........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

lp DTW

p.s.:Svoje mnenje si bom izoblikoval po tem, ko bo tematiko obdelal velecenjeni g. Uroš Slak. Do takrat pa sem si dovolil, samo mesto za moj post rezervirat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če že hočejo otroke si jih naj sami napravijo! Če pa jih ne morejo pa jaz nisem kriv, da jih mati narava ni obdarila s tem darom. Kot sem že omenil nimam nič proti njim, naj pa imajo le tisto kar si lahko sami napravijo (otrok ne).

Moški homuseksualni par niti nima izbire. Ženski pa, če si že tako močno želi otroka lahko marsikaj postori. Če je želja že tako velika se lahko pregreši in obavi en hiter sex z moškim in voila - pride otrok.

Popravljeno . Popravil Ganges
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda, ker mati narava ni tako močna, da bi tudi heteroseksulanim parom, kateri mentalno niso sposobni imeti otroka to prepreči.........

In potem pride vprašanje: imaš raje, da imajo otroci stareše, ki jim mentalno niso dorasli, pa imajo reprodukcijske sposobnosti, ali ima rajši otrok starše, ki so mentalno dorasli, je pa res, da nimajo reproduktivnih sposobnosti.

Opozorilo: če se odločiš za zadnjo možnost sem prepričana, da potem tudi vsem, ki nimajo reproduktivnih sposobnosti ne smejo posvajati otrok, ne?? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pupa poglej: že celi čas hočem nekako povedati, da ni nujno, da so homoseksualni pari mentalno pri sebi. Zakaj nekateri celi čas navajate argument, da je boljeda posvojijo otroka homoseksualni partnerji, kot pa da ga imajo slabi heteroseksualni? To nikakor ne vzdrži, ker ne vem od kje vam to, da je nujno da bi bili homoseksualni bolj ljubeznivi, idealni, oh in sploh oh,... Na obeh straneh se pojavljajo slabi primerki vrste.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda, ker mati narava ni tako močna, da bi tudi heteroseksulanim parom, kateri mentalno niso sposobni imeti otroka to prepreči.........

Viš tu je tudi meni žal....in ne veš kolikokrat se spomnim na kaj takega kot ,,kastracija/sterilizacija obvezna,,

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zato, ker dvega homosekualcema pač ne tiktaka biološka ura in nima otrok zaradi tega, ker se mu je pač zalomilo oz. ker so jima hormoni popizdili, ampak iz resnične ljubezni po otroku. Kar ne morem trditi za heteroseksualne pare......

dovolj dober razlog? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko, da si otroka resnično želita in si mislita, da ga bosta neizmerno ljubila. Potem, ko pa ga dejansko dobita po nekaj mesecih ali letih vidita, da to ni bila najboljša odločitev. Saj na začetku noben ne ve kakšne obveznosti pridejo s takimi in podobnimi zadevami :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zato, ker dvega homosekualcema pač ne tiktaka biološka ura in nima otrok zaradi tega, ker se mu je pač zalomilo oz. ker so jima hormoni popizdili, ampak iz resnične ljubezni po otroku. Kar ne morem trditi za heteroseksualne pare......

dovolj dober razlog? :hmm:

Ljubezen po otroku ne obstaja. Obstaja želja po otroku. Šele potem pride, se dela in trajno vzgaja ljubezen do otroka. Takega ali drugačnega.

Biološka ura ni samo upadanje sposobnosti roditi. Biološka ura pomeni tudi staranje vseh ostalih organov in psihe. Že pri "normalnih" parih je dojemanje in obravnava otrok, katere rodijo pri 20tih ali 40tih letih popolnoma drugačno. Tudi slučajno ne enakopravno!

Pri homo parih in eventuelno dovoljenem posvajanju prihaja še do ene nepravičnosti, neenakopravnosti. Hetero parom se rodi tudi prizadet otrok. Za posvojitev takih otrok je zelo malo zanimanja. Homo pari so te "nevarnosti" in brezpogojne ljubezni do svojega otroka "oproščeni".

Menim, da gre za extravaganco tako v spolnem kot družbeno-socialnem življenju in sedaj žele emancipacijo tudi pri vzgoji otrok.

PROTI!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko boš razčistil, da homoseksualnost bi bolezen, boš lahko dojel nesmiselnost tvojega pisanja...... do takrat pa je tvoje pisanje popolnoma razumljivo in smiliš se mi........

V katerem delu sem pa pisal, da je homoseksualnost bolezen? :? Govorim o neprimernosti, da imajo pedri in lejzbijke otroke, oz. se popolnoma ne strinjam s tem. :closedeyes: To je moje stališče in za tem stojim. Je pa jasno, da se bodo za to zavzemali lezbijke, pedri in tisti liberalci, ki nimajo otrok in se jim malo ne sanja kaj je vzgoja otrok, a ne pupa? :closedeyes:

Pedofile sem omenil zaradi tvojega zelo odprtega pogleda na svet.

Popravljeno . Popravil master 007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!