hotschko Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 quote: (EnPirvsePoglihaPress) Ma Horjo, saj ni blo tko resno mišljen, ampak malo sem se pa moral branit ... sicer pa ni blema, prid ti enkrat na pir v OLP, da se končno zagledamo in spoznamo, če smo že v istem MD-ju. hotschko {Born To Lose Live To Win} Popravil/a - hotschko dne 06/06/2002 ob 13:42:40
hotschko Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 quote: Hotschko, zdaj pa jst nic ne stekam: jaz pogosto pijem juice z vod(?)o, pa me kljub temu vedno v noge zebe Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Lucy, za noge ogret je treba pa drva naložit ... večkrat ... ... zapored ... hotschko {Born To Lose Live To Win}
Mačica Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 quote: vprasanje: Ali punce padajo na motorje? odgovor: Hvala bogu!!! READ MY FACE na tvojega pa res. pa mi še zdaj ni jasno zakaj. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
SEXY Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 Ženske ne padajo na motorje ampak na dobre tipe! RIDE HARD OR STAY HOME!
Chebi Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 Al pa na smrtonosno kombinacijo-mene z motorjem. God bless the losers, for they determine the winners!
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 Po mojem prej tipi padajo na ženske motoristke,kot obratno.Sama pa osebno prej pogledam motor kot pa tipa,no ja če je res dober pol se pogled ustavi tudi na njem sanda LIVE TO RIDE
klimbra Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Po mojem prej tipi padajo na ženske motoristke sanda LIVE TO RIDE Pol pa nafehtajo en điro,pol pa ljubosumje........njet dobra kombinacija!!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Jst podpiram Sando7! Čista resnica Thundercat
strom Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Kdorkol že pada na motorje, upam da bolj na mehko... da ne spraska laka. Po pravici povedano... ne maram tazga folka... če pa kdaj kažem kakšne simptome maranja tazga folka, naj me prosim kdo užge, da se streznim. LP
bmw Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Kdorkol že pada na motorje, upam da bolj na mehko... da ne spraska laka. Po pravici povedano... ne maram tazga folka... če pa kdaj kažem kakšne simptome maranja tazga folka, naj me prosim kdo užge, da se streznim. LP rade volje ustrežem........ lp., bmw
Zoolo Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 quote: rade volje ustrežem........ lp., bmw Ej "Beemer", lepo se obnašaj, ... oz. pazi da ga nauš "prehladu" ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
A_je_to Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 Zivjo banda! Vsake tolko casa malo preverim tale forum in se malo nasmejem: Hotscho in pupa še vedno v laseh... Barbwire še vedno IN (hehe pupa že nori...) Jaz pa še vedno brez motorja :lol:
pupa Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 hehehe a_je_to.. ti se pa še vedno skrivaš... :cry: :cry: :wink:
hotschko Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 Jaz pa še vedno brez motorja :lol: Pa Pupa tudi še vedno brez ... :lol: :lol:
lojzi Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Jaz pa še vedno brez motorja :lol: Pa Pupa tudi še vedno brez ... :lol: :lol: Hotscho, sem mislu, da boš kej novga prjavu! :wink:
hotschko Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 ampak hočko pa zmer proba Ja res je, zdej pa čakam da ugrizne al pa zalaja ... kot ponavadi :twisted: :) 8)
dave the wave Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Odgovor: Ja punce padajo na motorje. Predpogoj: Preden pade na motor, jo moras na motorju ze peljat. Pol pa ogromno skalo povozis, punco vrze v zrak in pol pade na motor. a ne Pupa :D :D :D :D :D lp dave_tw
bladzo Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Moja sicer ni padla na motor, ampak je padla dol z motorja :oops: :lol: No ja, je pa še vsen ostala moja :oops: :lol: lp
dave the wave Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Moja sicer ni padla na motor, ampak je padla dol z motorja :oops: :lol: No ja, je pa še vsen ostala moja :oops: :lol: lp Glavno,da je padla.... :twisted: :twisted: :P :P
bostov Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Definitivno padajo..predvsem če ne dobijo kakega drugega prevoza... :lol: :wink:
Zarja Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Zarja padaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NE, razen na/s svojim! :roll: :oops: :wink:
pupa Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Odgovor: Ja punce padajo na motorje. Predpogoj: Preden pade na motor, jo moras na motorju ze peljat. Pol pa ogromno skalo povozis, punco vrze v zrak in pol pade na motor. a ne Pupa :D :D :D :D :D lp dave_tw Točno tako... jaz sem padla na motor... pa še srečo sem imela, da na takega, k mi je res všeč.... mater sem frajerka... pa pleh pička tudi :twisted: :twisted: :P :wink:
bostov Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Točno tako... jaz sem padla na motor... pa še srečo sem imela, da na takega, k mi je res všeč.... mater sem frajerka... pa pleh pička tudi :twisted: :twisted: :P :wink: Take mam najrajš :lol: :lol:
Priporočene objave