cruiser Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Odgovor: Ja punce padajo na motorje. Predpogoj: Preden pade na motor, jo moras na motorju ze peljat. Pol pa ogromno skalo povozis, punco vrze v zrak in pol pade na motor. a ne Pupa :D :D :D :D :D lp dave_tw Točno tako... jaz sem padla na motor... pa še srečo sem imela, da na takega, k mi je res všeč.... mater sem frajerka... pa pleh pička tudi :twisted: :twisted: :P :wink: Sreco si (sta) imela da lahko tako hitro spet po forumu piseta... :roll: :wink:
pupa Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Take mam najrajš :lol: :lol: Kaj take, k po pravici povedo, al k padajo dejansko na motorje??? :twisted: :wink:
bostov Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Take mam najrajš :lol: :lol: Kaj take, k po pravici povedo, al k padajo dejansko na motorje??? :twisted: :wink: Take, ki po pravici povedo in potem padejo na motor...samo predhodno premaknem motor, da mi slučajno ne zlomi stojala.... :lol: :lol:
pupa Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Občutek imam, da si nisi prej prebral, kar je Dave the wave napisal.... ker potem bi ti bilo jasno, zakaj "padam" na motorje.... jaz sem dejansko padla na motor, po poletu čez skalo sredi ceste...
bostov Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Občutek imam, da si nisi prej prebral, kar je Dave the wave napisal.... ker potem bi ti bilo jasno, zakaj "padam" na motorje.... jaz sem dejansko padla na motor, po poletu čez skalo sredi ceste... Glede občutkov - radi varajo.Kar se tiče panoramskih poletov čez belanco motorja, pa zdaj razumem, zakaj ne padaš rada na motorje. P.S: Drugič vzami na vožnjo jadralno padalo. :lol: :wink: :o
top cat Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Zarja padaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NE, razen na/s svojim! :roll: :oops: :wink: Na kolena s svojim po asfaltu..... :onfire:
Diablo Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 No motorja ne mislim kazat ženskam še manj pa z njim iskati ženske(ga uporabljat kot podalšek penisa :x ), ga uporabljam samo za svojo dušico in zabavo ( no ja upam da me ta zabava nebo stala glave :? ). Trenutno bi pa verjetno rabil nekoga, da me malce umiri ker tako nebo šlo več dolgo naprej :?
pupa Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Glede občutkov - radi varajo.Kar se tiče panoramskih poletov čez belanco motorja, pa zdaj razumem, zakaj ne padaš rada na motorje. P.S: Drugič vzami na vožnjo jadralno padalo. :lol: :wink: :o Sem ta vikend poleg z motorjem tudi z jadralnim letalom letela..... pa še vedno ne štekam, kaj naj bi z jadralnim padalom delala :P :P :twisted: :twisted: :wink:
SF Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Z večje višine padla na motor, da bi bolj zaleglo? hehehhe
bostov Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Glede občutkov - radi varajo.Kar se tiče panoramskih poletov čez belanco motorja, pa zdaj razumem, zakaj ne padaš rada na motorje. P.S: Drugič vzami na vožnjo jadralno padalo. :lol: :wink: :o Sem ta vikend poleg z motorjem tudi z jadralnim letalom letela..... pa še vedno ne štekam, kaj naj bi z jadralnim padalom delala :P :P :twisted: :twisted: :wink: Preprosto, odpreš ga, ko poletiš z motorja... :lol: :o :D
MotoRossi Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Hecate se zdej vi, hecate..lohk bi blo čist diferent..srečo sta mela..s takih stvari se ni za zafrkavat ane.. Drgač pa odgovirm na prvo vprašanje. Tele mladoletnice (aka 14-17let) dokaj padajo na motorje, predvsem na skuterčke (kake replike, ki so fancy barve)..jih poznam kr ene par, ki non-stop prosjo pr kakem tipu, da jim da za pelat..
Grilzz Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 A? Ti boš 16 al pa 17 staro plehpi*ko bl tezko dobu na trnk ce mislš met za vabo skutr. Razn če mate tm na štajerskem koncu drugačne sorte rib.
MotoRossi Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Ma ne. Jest že mam moja p...o, pa ni pahjena na pleh, pa ne na dnar ampak na mene :D Maja, tele k so ze pol 16-17 so ze bolj '''pametne'''..drgac..tiste mal mlajse pa kr palijo..sam cist odvisn od punce..eni se motorji gravzajo, pa se jim zdimo motoristi bedaki, enim so pac ful fancy..
hotschko Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Madona, zgleda bo treba še skuter nabavit za tamlade lovit :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ice Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 povzetek: dokler padajo NA motorje je vse A OK,ko zacnejo padati Z motorjev,nastane problem. :shock: 8)
motomanijak Objavljeno Julij 26, 2002 Opozori Objavljeno Julij 26, 2002 Jaz ga še nabavil nisem, pa mi jih je že ene par reklo, da bi se peljale gor. Tko da nekatere dekline definitivno padajo na motor. MM
AREA Objavljeno Julij 26, 2002 Opozori Objavljeno Julij 26, 2002 Jaz mam pa obratni problem - ga še tud nisem nabavo ampak vidim da so vse strašno proti! :x :? :o
Tatjana Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Moja bivša sošolka je ista! Tipo Full motorist, skor na kolenih jo prosi naj gre z njim samo en krog pa noče! Vsak ma svoje! Rada jih pa gleda to pa ja! Jaz tega ne štekam, kaj je tko strašenga če greš sam en krog z njim! OK. Nesreče! Ta pa res nikoli ne počiva! Sam motor je motor!
AREA Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 No ravno zdaj sem spoznal eno ki kupuje 125-ko.... :lol:
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 AREA_51 YOU LUCKY BASTARD! :twisted: :D :lol:
Tatjana Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 AREA_51! A je začetnica? Ok sej vem, da ne smeš kupovat takoj nevem kakšno mašino sam se mi zdi 125ka mal premal!
kocka Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Prvi dan jo pejdi s pravim motorjem iskat, drug dan pa si sposodi kako staro šestko pa boš vidu kaj hoče, tebe al motor :? :shock: :P
Blade Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Pleh pičk ku dreka jih moram vsak večer s špohtelnam dol drgnt .
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 LOL :D Sploh pa si v nevarnosti če maš recimo Ducati Monsterja! K je še nag! Se peleš po mestu za tabo pa leti cela avenija bab...
Priporočene objave