Nagaya Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :smoke: :smoke: :drunk: :inlove: v dvoje je lepše
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Bom zraven :smoke: B) Trojček :naughty: :naughty: :naughty: Bomo v za to namenjenem prostoru, da ne bomo motile nepušačev :grim
Nagaya Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Bom zraven :smoke: B) :smoke: :smoke: :smoke: trojček je pa sploh zakon :010
lina Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 a dej Vale ... ne travmatiziraj ... pa kaj pol, če bo mal manj placov za kadit - boste pa zato tolk blj z užitkom tam, kjer boste lahko :D sej na Wall Streetu brokerji tudi gredo lepo pred vhod in tam v svojih gvantkih kadijo :D Veš v čem je problem...ker boste nekadilci hoteli zraven...in pol bo spet vse jovo na novo.
Lego Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Kadilci vseh dezel, zdruzimo se :) Take parole so imel ta-rdeči, pa su tudi relativno mladi "koc uzel" :P
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Boj raj jaz z Nagajo skupaj pušila ... without you :grim A po premočnih vaju mal duši?
GorazdH Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Pa da še jst svoj lonček pristavim...NE MI KADIT POD NOS KO JEM. STRELJAM BREZ OPOZORILA. :fredy: Povedano to, kar kadite naprej. Pa obilo užitkov in včasih malo obzirnosti do vsaj prjatlov in kolegov, ki ne delijo ta užitek z vami. :closedeyes:
Rude Boy Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Take parole so imel ta-rdeči, pa su tudi relativno mladi "koc uzel" :P :grrr proletarci vseh dežel združimo se ! sedaj pa idi pogledat v slovar kaj pomeni proletarec ! pol pa si ponavljaj: vsak dan izvem kaj novega in napredujem ! :grim
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 A po premočnih vaju mal duši? Valjda ... :grim ...
Osama Objavljeno Junij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :grrr proletarci vseh dežel združimo se ! sedaj pa idi pogledat v slovar kaj pomeni proletarec ! pol pa si ponavljaj: vsak dan izvem kaj novega in napredujem ! :grim Citiram po Marxu: "Proletarec je tisti, katerega otroci so njegovo edino premoženje."
Lego Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :grrr proletarci vseh dežel združimo se ! sedaj pa idi pogledat v slovar kaj pomeni proletarec ! pol pa si ponavljaj: vsak dan izvem kaj novega in napredujem ! :grim Aja, proletarec in ne kadilec :? Se mi je zdel da sem ta-rdeče zmerom narobe razumel :slap:
GREY WOLF Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 KADILCE izselit na Cubo, pušačice lahko ostanejo... :P
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Zame si sel poiskat tele konkretne strani :blink: Hvala TC, Hvala :wub: ni problema, rad pomagam informacijsko nepismenim ;)
Brihta Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ni problema, rad pomagam informacijsko nepismenim ;) A je to škodljivo zdravju. Upam da ni tega tudi že kak strokovnjak potrdil :xx:
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 He he preden grem še sam to: Ko vas j..., kadil bom dokler mi bo pasal.
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 A je to škodljivo neznanju. Upam da ni tega tudi že kak strokovnjak potrdil :xx: :yes:
Lobo Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ... Pa vehementna sem. In to vehementna pušačica. Zakon! B) :OK: Trojček :naughty: :naughty: :naughty: Bomo v za to namenjenem prostoru, da ne bomo motile nepušačev :grim Ona koja puši, zlo ne misli. Samo da ne grize.
Broj Jedan Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Zdaj, ko sem spet že nekaj časa v nekadilskem taboru, z grozo opažam/vonjam kako zelo in odvratno kadilci smrdite .. :photo: zavoha se vas na 10 metrof, da o vaših prekajenih avtih, oblekah, stanovanjih sploh ne govorim ... :devil: quizlingipress ;)
Lobo Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Kaj je že rekel črnski deček, ki je padel v jubpol in se potem sprl z očetom in matero? Nekaj v tem smislu: Komaj pol ure sem bel, pa mi grejo tile črnuhi že pošteno na ku**c.
ceso Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Povod za tole pisanje je osnutek zakona, ki bo prepovedoval kajenje v lokalih in tudi sicer omejeval kadilsko svobodo. Novi zakon predvsem odraža neokonservativnega puritanskega (zadrgnjenega) duha nove družbe, kjer je vsak Tako so ljudje na eni strani izžeti do maksimuma ter ob tem še prestrašeni za lastno eksistenco, sam ne me jebat :alien1:
HHV Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Kje točno piše da nikotin (ne- cigaretni dim, zamegljuje um...um -ne žile, srce, potenco.... ) ...razen en stavčič, da prevelika količina nikotina ohromi možgane...to je vse...poleg tega še vedno pa ne piše kateri del možganov in kaj je to prevelika količina...... Zasvojenost, redna potreba po tripu je po tvojem verjetno enako bistrosti duha?! Seveda, tiste sorte, ko marsikdo rad reče, da po dveh pirih najbolje vozi, refleksi delajo ko šus in podobna kokodakanja. ...HHV spotaknil si se v moj armageidon...oz kar si me strokovno popravil čeprav mojega bistva- kaj sem hotela povedat -nisi spremenil ...ampak si se samo naredil pametnega...al karkoli si že pač doživel ob tem.... Sem lepo napisal, da je bil le intermezzo. Pač namenjen prikazu tvoje površnosti. :whistle: Sem pa potem seveda rabil robček :doze: ...Torej če se greš picajzla se pojdi tudi pri sebi.... No tukaj si pa verjetno pozabila kakšno kontrajagrsko, kajne? :cry: .....vendar je histerija (ki jo je izumila ZDA, vendar pri temu ni pomislekov, ker pač to marsikomu paše.... ), ki je obsedla ljudi strašno arogantna, da ne rečem nesramna ...in kar naenkrat imamo zamegljen um, smrdimo, smo arognatni, prasci, morilci in vse sorte..... Torej, preden je ta upor proti pasivnem kajenju izumila ZDA :eek: , meni ni smrdelo, se meni ni vrtelo in bilo slabo v prepolnem avtobusu kadilcev? :blink: Takrat mene še niso pekle oči, ko sem hitel odpirat okna in zračit stanovanje, ko so starci žural ob pijači in cigaretih? Verjetno se mi je le sanjalo, kajne? ..vendar po tej evforiji se v ZDA že kaže nova...in ne pričakujte kakršnega koli razumevanja okolice...ni pa tudi daleč dan, ko bodo na veliko strigli peruti tudi motoristom. Kako pripravne so tele ZDA in njihov Grmičkar. :OK: Čim se dvigne glas proti brezobzirnosti, že je moč kazati na njih in vpiti o kratenju svobode. Razmišljam, da bi si vzel svobodo v rit zabit čik določenim osebkom. Pač poseben način izražanja svobodne misli! Imaš kaj proti? So te ZDA podplačale? :eek: :lol1: Lina, ti ga pa včasih res krešeš!
Osama Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Kako pripravne so tele ZDA in njihov Grmičkar. :OK: Čim se dvigne glas proti brezobzirnosti, že je moč kazati na njih in vpiti o kratenju svobode. No ja no, pri vsej brezobzirnosti, ki je notranja in zunanja praksa ZDA, pri vseh nevarnostih, ki tam (in od tam) prežijo na človeka, se mi zdi boj proti kajenju kot neobzirnemu in nevarnemu dejanju, metanje peska v oči in zamegljevanje realnih problemov.
master 007 Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 (popravljeno) Sem zdele pasulj jedel, pa bi se enmu tako lepo usral v glavo, da bi mu lasje kar zavihrali v vetru. Se kdo javi? Če ti ne smrdi cigaretni dim, ti verjetno tudi prdec ne. Za pasivno vdihavanje prdcev ni dokazano, da povzroča raka. :D :P :blush: Popravljeno Junij 7, 2006. Popravil master 007
HHV Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 No ja no, pri vsej brezobzirnosti, ki je notranja in zunanja praksa ZDA, pri vseh nevarnostih, ki tam (in od tam) prežijo na človeka, se mi zdi boj proti kajenju kot neobzirnemu in nevarnemu dejanju, metanje peska v oči in zamegljevanje realnih problemov. Kaj pa če sploh nima veze s tem? Bi bilo mogoče kampanjo za pravico do nevdihavanja prežvečenega cigaretnega dima ločiti od ostalega sranja? Po pravici rečeno, se tudi meni zdi tole metanje peska v oči. Le o tistem ki to počne, se ne strinjava!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se