Skoči na vsebino

Paintball in Airsoft


kOdEbLuE

Priporočene objave

AGM dostikrat dela replike tudi za Cybergun tako da se zna zgodit da je to ista zadeva samo dokler ne vidiš nisi 100%. Dejte preden začnete uporabljat kitajce malo pogledat kako je sestavljen gearbox in koliko fps ima. To raje vprašajte v trgovini da ne gre garancija v pm... Dostikrat se zgodi da grejo novi kitajci čez 400 fps s čimer kakega lahko od blizu spraviš na urgenco.

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje,vi ki se spoznate na te zadeve,dajte malo napisat firme,katere so OK. Pa napište,katera firma ni kitajska!

Hvala za odgovore! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

V nedeljo ponoči se nas je večina vrnila z največjega mednarodnega eventa letos - z Bergeta 7. Po številu mogoče niti ni največji ampak: 1300 kvalitetnih igralcev z vsega sveta + 100-200 statistov, noro vreme, prav za ta namen postavljeno mesto Bashir City z barom, cerkvijo, kazinojem, policijsko postajo banko... teren velik kilometre, noro vreme - 28 stopinj brez oblačka in svetlo cel dan, plaža polna študentk, Coca Cola Zero po 1 EUR, pivo po eventu po 2 EUR in to na severu Švedske... :naughty:

Da povzamem, to je bil v moji večletni karieri igralca airsofta in paintballa absolutno najboljši event. Vsakemu, ki zaradi neštetih izgovorov ni uspel priti je lahko izredno žal saj je zamudil nekaj neponovljivega. Slik je bilo narejenih kar nekaj, sam sem svoje objavil na Facebooku tako da, če koga zanima naj priklika na mojo stran (Rudi Bernik) in jih najde. Kmalu jih bo najbrž kar nekaj tudi na AKS forumu, takoj ko se uspejo skupaj sestaviti še drugi borci, pot je bila namreć dolga in naporna. :whistle:

lp

Rudi Bernik

post-482-1246347294_thumb.jpg

post-482-1246347311_thumb.jpg

post-482-1246347337_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Fantje in dekleta...Če rabi kdo mam za prodat Airsoft pištolo Sig Sauer P226 GasBlowBack...Cena 35 evrov+ 1000BB-jev+ neki plina...Nikol rablena v battlu pa spraznjena sam 2 seržerja... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

airsoft nekaj cajta sem ga prakticiral, nato ratalo kr neki. moram pa rečt da je kr varno(dokler se z snajperi ne nabijaš z parih metrov-mi smo se-splet okoliščin)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 let pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!