žejni Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Od bivšega kadilca. Spremeni navade katere te vlečejo,da enega prižgeš. Rečeš si,ta je zadnji,vztrajaš 10 let in to je to.
Ćardak Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Od bivšega kadilca. Spremeni navade katere te vlečejo,da enega prižgeš. Rečeš si,ta je zadnji,vztrajaš 10 let in to je to. pravjo da ni lahko :trance_33_sleep:
_SEBA_ Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ah, probou že prevečkrat, se ne grem več :( :( :(
krava Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Meni še vedno paše. In še bo! :OK: :smoke:
motoristek Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Bruselj, četrtek 24.5.2007 11:02. Eurobarometer je objavil lanskoletno raziskavo o tobaku, ki kaže, da večina Evropejcev podpira idejo popolne prepovedi kajenja v javnih zaprtih prostorih. Več kot štirje od petih Evropejcev tako podpirajo protikadilsko kampanjo »Za življenje brez tobaka«. Prepoved kajenja v zaprtih prostorih podpira 88 odstotkov, prepoved kajenja v restavracijah 77 odstotkov, 64 odstotkov pa jih podpira tudi odsotnost cigaret v barih. Eurobarometer tudi kaže, da kadi 32 odstotkov Evropejcev, 47 odstotkov pa jih ni še nikoli kadilo. Največji delež kadilcev je v Grčiji (42 %) in na Cipru (39 %). Največ nekadilcev je na Portugalskem (64 %). V Sloveniji boj podpira 93 odstotkov prebivalcev, nekadilcev pa je 54 odstotkov, kar nas uvrsti na 6. mesto v Evropski uniji. Medtem ko večina Evropejcev kadi zaradi stresa, je pri nas to predvsem običaj. Čeprav podpirajo boj proti kajenju v zaprtih prostorih, se tretjina prebivalcev Evrope ni pripravljena odpovedati cigaretom. Tretjina kadilcev cigareto najpogosteje prižge zaradi vsakodnevnega stresa.
Ven0m Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 To ti je čis odvisn od človeka!! Jz sm prvo full redno kadil leto in pol po škatlo na dan...zj mi je že ratal da kadim sam kadar pijem, drugače mi pa niti ne paše :whistle:
Gallus Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 ... še kar kadim ... :glare: :glare: :glare:
frfljot Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 najameš mene , da te zmlatim vsakič ko pomisliš na C od cigarete.. ;)
Marjanček Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 najameš mene , da te zmlatim vsakič ko pomisliš na C od cigarete.. ;) :hmm: Kolko?
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 najameš mene , da te zmlatim vsakič ko pomisliš na C od cigarete.. ;) Jst bi tut rabu eno tako ja... :rolleyes: Probavam nehat pa...vedno se zalomi...prej se je ko je bil alkohol zravn...zdj k sm živčen in se morm učit... :glare:
frfljot Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 :hmm: Kolko? Jst bi tut rabu eno tako ja... :rolleyes: Probavam nehat pa...vedno se zalomi...prej se je ko je bil alkohol zravn...zdj k sm živčen in se morm učit... :glare: ma..am...zastonj...častim jaz!! sem bol nasilne narave...... :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Oramai je kar je, kadilci ste za v geto. :naughty:
vapotek Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 V čem je problem? Rečeš, da ne boš več in to je to.... Če si karakter, potem nimaš problemov, drugače kurc......si pač pussy.
Kristel Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ne kadim že devet mesecev :whistle: , ne pomaga pa NIČ(nobene tablete, žvečilniji, hipnoze, injekcije-to je vse BULL SHIT), vse je samo v glavi!
Kosho Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Se popolnoma strinjam. Vse je v glavi. Kaditi sem nehal pred 7 meseci.
minca Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) pomojem bi veliko ljude nehal kadit, da bi videli kaj vse povzročajo cigareti.... razne razjede po požiralniku, grlu,...sploh pa pljuča....sm vidla na lastne oči pljuča nekadilca in kadilca :SS in dejansko je res ogromna razlika... pomojem bi mogu vsak to videt...in tut probau ne bi cigaret....men je postalo slabo, ko sm vse tisto gledala :unsure: :unsure: sicer pa je res, da se je težko cigaretom izognit tko ali pa drugače... oz.je vpliv vsega možnega prevelik...in tut reklama cigaret....oz. papirček v škatlici in spodaj piše: hvala, ker ste izbrli nas :slap: :slap: ...na škatlici pa so opozorila :slap: :huh: :blink: :wacko: ...brez besed, res... ...... če pa hočeš nehat...moraš pa itak v svoji glavi najprej popredalčkat vse :grim Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil minca
žejni Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Fantje,samo vztrajati je treba pa bo šlo.
motoristek Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 V čem je problem? Rečeš, da ne boš več in to je to.... Če si karakter, potem nimaš problemov, drugače kurc......si pač pussy. :yes: Se popolnoma strinjam. Vse je v glavi. Kaditi sem nehal pred 7 meseci. :worship: Fantje,samo vztrajati je treba pa bo šlo. :grim
janih Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Kajenje, kaj je že to... ko boš zvedel kaj je to, me prosim seznani s tem janih
vapotek Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Ne kadim že devet mesecev :whistle: Škoda, pa tako seksi si bila s čikom...... :smoke: :P
Climber116 Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Moj foter je pa prenehal kadit po naslednjem recepru :P: 2škatlici na dan + 30dni na mesec(2šk. na dan)= 30.000sit 12 x 30.000 = 360.000sit In sedaj ta denar porabi za nekaj čisto zase, on je izbral kolesarjenje. In je nekadilec že kar nekaj let. Odločil se je pa v enem dnevu, ni nič zmanjševal.
Lowrenc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Moj je tud nehou v ''podobnem stilu''. Ampak je prej že dvakrat nehou za 3 mesce, zdj pa že skor 2 let ne rauha. Enkrt si je nabavu šteko pa jo pol ni odpru. Dau jo je sodelovcu za đabe. Ampak sta se tk zmenila, da jo mu vrne, ko bo s5 začeu kadit :lol1: (gorenc v dejanjih... ) Ko ga ker sprašuje kk je to lohk naredu zmerej reč, de se to morš sam naštimat, de ti noben drug nemore pomagat... Jst pa pač nimam teh problemou, ker sem ''priden fantek'' O:-) Svojo dozo smoga dobim že s pasivnim kajenjem :wacko:
Kristel Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Škoda, pa tako seksi si bila s čikom...... :smoke: :P Ne vem, men se ne zdi tako :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se