chimpa Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 Kad da te nazovem u 4 ili u 5 5 .. trebalo bi biti dovoljno
Baracuda Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 5 .. trebalo bi biti dovoljno Saj ni problema,ga bom jaz počakal na pol poti med Brežicami in KK, samo javi kad budeš na granici skreni za Brežice i ja sam tu negde na putu do KK.
Fritz Objavljeno Avgust 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 Ojla, je kak interesent/-ka, da bi na srečanje štromarjev v Dalmaciji šli kak dan (največ teden) prej tako, da bi naredili en krog po Balkanu in zaključili v Dalmaciji (pred vrnitvijo domov, seveda)? Vse opcije odprte.
Baracuda Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 Ojla, je kak interesent/-ka, da bi na srečanje štromarjev v Dalmaciji šli kak dan (največ teden) prej tako, da bi naredili en krog po Balkanu in zaključili v Dalmaciji (pred vrnitvijo domov, seveda)? Vse opcije odprte. Jaz bom šel verjetno v četrtek do Ugljana-Kukljica (čez Plitvice) v petek pa naprej do Trogirja. (Aja,če je gdo zainteresiran se mi lahko pridruži že 10.09. na poti v dalmacijo.Imam na Ugljenu (Kukljica) varijanto za prespat v petek pa naprej do Trogirja.)
zverca Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 V vsakem primeru bi blo dobro vedet vsaj okvirno pot :naughty: .Drugače ni problem.Daj idejo,potl pa piičiimo!!!
70robert Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 Srečno prispeli v Sarajevo. Sedaj pa na čevape in sarajevsko.
chimpa Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 Evo trak sa ZUMO-a i par slika sa mobitela :naughty:
Baracuda Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 (popravljeno) Evo trak sa ZUMO-a i par slika sa mobitela :naughty: Vidim,da si puno aktivan Evo zdele sem se stuširal in usedu pred računalnik in vidim ,da je Chimpa že v akciji .Hvala vsem ,ki ste se udeležili ture in mi zaupali vodenje po štajarsko- dolenjsko-belokranjski turi.Glede na odzive med potjo mislim,da je uspela z oceno odlično Nekaj slikc bom prpeu ostale pa dobite na mail,če mi pišete na mojega ,da dobim vaše tisovicb1@volja.net Aja še enkrat VSE NAJ,NAJ KOPILOTKI presenečenje je bilo mislim,da Eni so po obilnem kosilu kr mau zadremal,ker so šli po v Turčijo Želva pa nuca tud odspret Tud če se skriješ te najdejo (poglejte kam so obrnjene oči ) Popravljeno Avgust 15, 2009. Popravil Baracuda
igor br Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 Hojla vsem skupaj! Tudi midva sva že stuširana, sedaj pa gledava košarko. Zato se nama je na koncu tudi tako mudilo. Seveda sledi še masaža bolečega hrbta. :naughty: Imela sva se odlično, hvala vsem vodičem (Ofsajdu za prvi in zadnji del, Baracudi pa za srednji del), enako tudi ostalim za lep dan. Slikce bova pa pripela v ponedeljek, ko prideva do kabla za GSM. Pa še to: vsem plavalcem v Kolpi priporočam (Darja), da si iza nohtov na nogah "spucate" mulj in alge. No, naši slavljenki Žabici (Janetki), pa še enkrat vse najboljše. Ker pa ima menda tudi Jomica rojstni dan, tudi njej vse najboljše. LP Darja in Igor
luc Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Janetka vse naj naj ti želiva!!! luc & majda
Fritz Objavljeno Avgust 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Janetka, vse najboljše V vsakem primeru bi blo dobro vedet vsaj okvirno pot :naughty: .Drugače ni problem.Daj idejo,potl pa piičiimo!!! Okvirne poti ni, ker je odvisna od razpoložljivega časa in želja ekipe. Če bi se šlo en teden prej, bi sam šel do Romunije in Bolgarije, eventuelno Makedonije in nazaj proti jadranski obali. Če se pa gre 3 dni prej, potem mora biti ta krog precej manjši. Odredišča si hitro določiš. Pa vse kar je čez 500km na dan ni lih prijetno, se je fajn tudi kje ustaviti in kaj pogledati
Ninč Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 uuuu Janetka, kakšen strupen pogled :evilgrin:
Ninč Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 LUC Še enkrat .... Janetka - LUC je na Štajerskem .....na žalost dela kot zamorc ...saj vete , da se bo ta vikend odprt še zadnji del Mariborske obvoznice - kjer pa ima Luc zelo velike zasluge - nepogrešljivi člen te zadeve... torej LP Luc, maš pir v dobrem, ker si nam, uvoženim žabam zrihtal obvoz, da se nam ni treba v maribor vozičkat v petek ob treh popoldne, ker je velika verjetnost da moja prjatlca (ona vozi, js sam kopilotiram) faše najmanj simptom popizditisa k boste pa kamione skenslal, te pa oženim :evilgrin: :naughty:
horn3t Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 k boste pa kamione skenslal, te pa oženim :evilgrin: :naughty: Samo kratek komentar na tole s kamijoni: ja, delajo gnečo, ja smrdijo in so počasni - ampak so tudi nujni. Zadnjič sem na ceradi polpriklopnika ("šleperja") na nemški avtocesti videl duhovit napis: "Če ne bi nas bilo na cesti, bi bilo res manj gneče - ampak tudi tvoj hladilnik bi bil prazen." Toliko v razmislek LP in strpno na cesti
Ninč Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Samo kratek komentar na tole s kamijoni: ja, delajo gnečo, ja smrdijo in so počasni - ampak so tudi nujni. Zadnjič sem na ceradi polpriklopnika ("šleperja") na nemški avtocesti videl duhovit napis: "Če ne bi nas bilo na cesti, bi bilo res manj gneče - ampak tudi tvoj hladilnik bi bil prazen." Toliko v razmislek LP in strpno na cesti to je vsekakor res, ampak tu so še naši vozniki, ki se med drugim zaradi gneče ne vejo razvrščat v prometu in pol nastajajo kolone... in pol so zožanja, delo na cesti, a nikjer nobenga, voziš pa 30 na uro :blink: (pretiravam, ampak dejansko je tako)... in to vsak ljubi petek na relaciji AC Ljubljana- Murska Sobota oz še dlje do Lendave... čeprav v našem koncu ni nikol sile, včasih si praktično sam...
Ninč Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 a bi bla drugo leto kakšna možnost, da se vam še ena ritka pridruži... sam da izpit nardim pa lubija pod rit nabavim verjetn bo kawa... Z pr men V-Strom odpade... je previsok (menisozadostnategoval), štromar pa ne :evilgrin: :naughty: ker vidim da ste super družba in se imate super fajn na poti... pa da končno rečeva kakšno z Janetko in Djumetom, ker se nismo vidl odkar sem pri njiju spala ... mislim da se je pisalo leto 2006 :wacko: pr kraj se vozte pa fajn bodte! lp,n
chimpa Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 a bi bla drugo leto kakšna možnost, da se vam še ena ritka pridruži... sam da izpit nardim pa lubija pod rit nabavim verjetn bo kawa... Z pr men V-Strom odpade... je previsok (menisozadostnategoval), štromar pa ne :evilgrin: :naughty: ker vidim da ste super družba in se imate super fajn na poti... pa da končno rečeva kakšno z Janetko in Djumetom, ker se nismo vidl odkar sem pri njiju spala ... mislim da se je pisalo leto 2006 :wacko: pr kraj se vozte pa fajn bodte! lp,n strom se moze spustiti :yes: stavio sam dulje "dog-bonove" i spustio ga 1 cm napred na trokutu na vilicama .. dobio sam jedno 5 cm nizi strom isto tako se mogu skratiti (stanjiti) ili maknuti gume sto su na doljnoj strani sjedala i drze razmak .. dobije se pokoji cm :yes:
Ninč Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 aha, torej odpadem s kawico am... kaj pa če ninči nabavi Gladiusa (sanjasvinjakukuruzpress)
chimpa Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 aha, torej odpadem s kawico am... kaj pa če ninči nabavi Gladiusa (sanjasvinjakukuruzpress) sam si ti kupi sta zelis
joma Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Hojla vsem skupaj! Tudi midva sva že stuširana, sedaj pa gledava košarko. Zato se nama je na koncu tudi tako mudilo. Seveda sledi še masaža bolečega hrbta. :naughty: Imela sva se odlično, hvala vsem vodičem (Ofsajdu za prvi in zadnji del, Baracudi pa za srednji del), enako tudi ostalim za lep dan. Slikce bova pa pripela v ponedeljek, ko prideva do kabla za GSM. Pa še to: vsem plavalcem v Kolpi priporočam (Darja), da si iza nohtov na nogah "spucate" mulj in alge. No, naši slavljenki Žabici (Janetki), pa še enkrat vse najboljše. Ker pa ima menda tudi Jomica rojstni dan, tudi njej vse najboljše. LP Darja in Igor Hojla vsem in lp Najprej vse naj,naj naši Janet za 18 roj.dan in Darji in Igorju hvala za čestitko (Jomica r.d.)Škoda, da se nisva mogla udeležit fure pa kdaj drugič,bo pa kaka pijača padla od Jomice Čao.Kot vidiva in bereva ste se imeli zelo COOOL in svoje ritke namakali v Kolpi :yes: Čao vsem Joma&Jomica!!!
Fritz Objavljeno Avgust 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 aha, torej odpadem s kawico am... kaj pa če ninči nabavi Gladiusa (sanjasvinjakukuruzpress) Eh, hodiš kt mačka okol vrele kaše...priznaj, da ti štrom ni všeč in konc. In si kamot kupiš šminkerski Z750 wannabenakedracerverycoollookingbutisnot bike. Štromarji so/smo vedno vzel vse ljudi dobre volje, ne glede na moped. BTW, a ni Gladius cenejši? @ Baracuda, če se ne zmenim za kakšno daljšo turo se ti z veseljem pridružim za Ugljan. Pravočasno ti bom javil. Mam spalko in lahko spim kjerkoli in sem kljub velikosti nezahteven in pretežno neškodljiv
Tiger Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Janetka vse najboljše za 3? rojstni dan
janetka Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Draga Jomica vse najboljše tudi z moje strani, zaupaj mi točni datum r. dneva prosim, hvala Dragi moji, drage moje, vsem lepa hvala za želje in čestitke bom že jutri začela koristit vse kar mam v dobrem. janetka vas ma rada, :grim aha, jap
igor br Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Živjo! Če mi bo uspel, prilepim nekaj slikic iz včerajšnje ture - od kave na Trojanah, srečanja z Baracudo in Chimpo v Selnici, kopanje na Kolpi, kosilo in čestitka Janetki, moto zbor Škorpionov in zadnje večerno slovo, preden se je del ekipe v Dramljah na avtocesti ločili. Seveda ostalo prepuščam Janetki :naughty: LP Darja in Igor
igor br Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Živjo! Če mi bo uspel, prilepim nekaj slikic iz včerajšnje ture - od kave na Trojanah, srečanja z Baracudo in Chimpo v Selnici, kopanje na Kolpi, kosilo in čestitka Janetki, moto zbor Škorpionov in zadnje večerno slovo, preden se je del ekipe v Dramljah na avtocesti ločili. Seveda ostalo prepuščam Janetki :naughty: LP Darja in Igor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se