markocepic Objavljeno November 3, 2010 Deli Objavljeno November 3, 2010 ja to itak sam ti men povej kako se bom jst vozu z izpitom za 50 ccm 0 404notfound 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno November 3, 2010 Deli Objavljeno November 3, 2010 ja to itak sam ti men povej kako se bom jst vozu z izpitom za 50 ccm 0 Jaz se vozim z motorjem s 174 PS in z izpitom za bicikl,ki ga posredujem že kar 52 let.Pred leti sem šel podaljšat vozniško pa me je opozorila saj vi nikoli niste delali izpit za "motor" in odgovoril sem ji točno tako samo A kategorijo pa imam in mi je lepo brez besed podaljšala(je našla neke stare izpite za bicikl)-kako je blo včasih luštno ! :whistle: bajkr88 in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 5, 2010 Deli Objavljeno November 5, 2010 hmmmm ja včasihh zdej k pa te ustav policaj je pa uffff sam jokaš 404notfound 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 5, 2010 Deli Objavljeno November 5, 2010 Mene pa neki zanima. Vsi nekaj govorijo kao naštelat elektriko da bolj leti a mi lahko en razloži kkoa to poteka... malo se spoznam na motorje saj sem sam imel 4ko sam nism pa je toliko predelaoval zdaj sem se spet začel ubadat in me use malo zanima.?? 404notfound 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 8, 2010 Deli Objavljeno November 8, 2010 Mene pa neki zanima. Vsi nekaj govorijo kao naštelat elektriko da bolj leti a mi lahko en razloži kkoa to poteka... malo se spoznam na motorje saj sem sam imel 4ko sam nism pa je toliko predelaoval zdaj sem se spet začel ubadat in me use malo zanima.?? Odvisno kakšno elektriko imaš. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UNI TISTI Objavljeno November 8, 2010 Deli Objavljeno November 8, 2010 Pozdrav, vi bol mojstri za tomose.. a osbstaja kakšna dokumentacija o teh predelavah al vi to imaste vse sam v glavi ? ko to znanje postaja z dneva v dan bol dragocena stvar trojan69 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 8, 2010 Deli Objavljeno November 8, 2010 Poišči kakšen moped forum, zelo verjetno imajo kaj pod "predelave" ali "tehnična pomoč". Pri moped forumih je problem, da vsake toliko časa "ugasnejo", tisti bolj zagnani si omislijo avto ("prerastejo" mopede) in vse skupaj gre v nič. Drugače pa poglej tukaj: http://www.kreidler.nl/forum/index.php . Kreidlerji so dokaj podobni tomosom, na žalost pa je stran nizozemska in seveda v nizozemščini ampak slike in sheme so dokaj nazorne. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 10, 2010 Deli Objavljeno November 10, 2010 Men je na batnih obročki počila čisto majhen del ali mislite da bo motor vseeno delal??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 10, 2010 Deli Objavljeno November 10, 2010 Men je na batnih obročki počila čisto majhen del ali mislite da bo motor vseeno delal??? Ne igraj se. Obroček je več kot poceni, ko ga bo odtrgalo bo strošek nekaj 10x večji. lp Franc UNI TISTI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 16, 2010 Deli Objavljeno November 16, 2010 ali ve kdo za kakšno MF Cobro visoko modro???? hvala za hiter odgovor LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 18, 2010 Deli Objavljeno November 18, 2010 Mene zanima če bi šel tale cilinder v mašino od apn6 in če bi pasala mf power cobra gior in bing12??? http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=222_351_352&products_id=2077&osCsid=6qeelkku68nfsaviv949s4usablua8i0 predelave in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Kolikor je meni znano, brez predelav ne. Bing 12 pa nima na tem cilindru kaj iskati, rabiš kakšnega 17+mm. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Aha aha a pa veste kaj bi bilo trebalo predelat tko ali tko pa imam bing 18 tudi doma.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno November 20, 2010 Deli Objavljeno November 20, 2010 mislim da se kanali na bloku ne ujemajo z kanali na cilindru.... pa še kaj bi se našlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markocepic Objavljeno November 21, 2010 Deli Objavljeno November 21, 2010 Toda tukaj v temi sm zasledil da je nekdo to imel gor na apn6 mašini zato pa sprašujem kaj bi bilo trebalo predelati da bi pasal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 23, 2010 Deli Objavljeno November 23, 2010 Blok motorja in cilinder (če me spomin ne vara ima večji premer). Je pa to predelava za strokovnjake (če kiksneš je vse skupaj za smeti). lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predelave Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 (popravljeno) A kdo ve kaj je bol, 40L ali 42L bat Popravljeno December 4, 2010. Popravil predelave dolinar666 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predelave Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 A kdo ve kaj je boljš, 40L al 42L bajkr88 in dolinar666 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolinar666 Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 HAHAH celo temo sm prebrau pa zlo sm se nasmeju. sploh unmu ribitchu.. pa za vse tiste, ki ne verjamete da 50ccm štirka negre 100km/h: ok je 39 sam je pa možno. p4 miza je pa pokazala 96km/h v šesti in 8hp. pa tuki še ni biu dokonca dodelan. tko da če znaš lahko marskej narediš.. tuki notr je blo uloženga veliko dela, ne pa tisti ko pravte da daš 42 cilindr gor pa bo 110 šlo.. pa glede brušenja na 42... nevem kaj vsi neki jokate, da crkuje to. pa da se pregreva. moj oče je meu na 42 15 let pa js zdj 3 leta pa še zmeri lepo dela bajkr88, Ni3ous in predelave 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predelave Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 (popravljeno) A kdo ve kaj je najboljš, 40L 41L 42L bat Popravljeno December 4, 2010. Popravil predelave dolinar666 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predelave Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 A ve kdo kako najbolje predelat moped APN 6 dolinar666, bajkr88 in Izprijenec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolinar666 Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 A ve kdo kako najbolje predelat moped APN 6 OMG? 70 strani maš napisanih pa nemoreš malo pogledat... glede batou je pa tko. najprej boš mogu zbrusit cilinder večji kot je bat težji je zato se manj zvrti, ma pa moped zato tok več moči. bajkr88 in predelave 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predelave Objavljeno December 5, 2010 Deli Objavljeno December 5, 2010 A kdo ve kaj je najboljš, 40L 41L 42L bat dolinar666 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolinar666 Objavljeno December 5, 2010 Deli Objavljeno December 5, 2010 ma ti si fuknen bajkr88, Izprijenec in predelave 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predelave Objavljeno December 5, 2010 Deli Objavljeno December 5, 2010 ma ti si fuknen Hvala enako :angry: bajkr88 in dolinar666 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se