oblak12 Objavljeno September 12, 2013 Deli Objavljeno September 12, 2013 Živjo. Doma sem na apna6 dau celinder od junior cross in me zanima kateri fergazder bi najbol pasal zravn? Hvala Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tjaz112 Objavljeno September 24, 2013 Deli Objavljeno September 24, 2013 treba je nardit nostilce za mašino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno September 24, 2013 Deli Objavljeno September 24, 2013 jst sm vidu na avtomatiku( še strara "šasija" .) ) mašino od elektronika..to itak sam v Litiji možno (slov. bosna) sta ga dva čefurčka zajahala..in po gasu..ko je dal ga se je "frčo" iz enoslednega vozila spremenu v dvosledno..tok ga je skrivil da bi se lohk umes ulegu :lol: tintin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Januar 24, 2014 Deli Objavljeno Januar 24, 2014 dober dan imam apn 6s bat 41,5 frgazer delloltro 14/12 pa mi motor slabo uleče pa sumim nepravilno nastavljeno razmerje. Kako nastaviš razmerje? lp hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 25, 2014 Deli Objavljeno Januar 25, 2014 dober dan imam apn 6s bat 41,5 frgazer delloltro 14/12 pa mi motor slabo uleče pa sumim nepravilno nastavljeno razmerje. Kako nastaviš razmerje? lp hvala Nastavljaš lahko z vijakom s strani samo razmerje goriva in zraka za prosti tek, sicer moraš menjat glavno dizo z večjo (ali staro povrtaš) in mogoče malo nivo goriva dvigni,če je nastavljivo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Mogoče je treba malo ponastaviti samo predvžig. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Pred kratkim sem delal servis ker mi motor ni hotel vzgati pa sem ga peljal h enemu ki popravlja motorje pa je razdru pa je reku da se je magnet obrnu na blajec pa je kajlo vn fuknlo pol jo je pa zamenu pa se elektriko pa jr nastavu predvzig Pred kratkim sem delal servis ker mi motor ni hotel vzgati pa sem ga peljal h enemu ki popravlja motorje pa je razdru pa je reku da se je magnet obrnu na blajec pa je kajlo vn fuknlo pol jo je pa zamenu pa se elektriko pa jr nastavu predvzig Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Večjo dizo al pa kr večji frgazer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Gor sm meu 49 dizo pol sm dau pa 57 pa je slo se slabs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Ali je mozno da imam premajhen frgazer za ta cilinder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Si probu tut kakšno dizo vmes? Ker s 49 dizo ti je verjetno trokiral. Probi z 51. Aja si mogoče pogledal barvo svečke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Februar 8, 2014 Deli Objavljeno Februar 8, 2014 Ne nism nc druzga probu, kasna pa mora bit barva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxzyyy Objavljeno Februar 13, 2014 Deli Objavljeno Februar 13, 2014 Pozdravljni! Sem malce brskal in zasledil da lahko 50 ccm moped predalaš, na novo vgrajene dele homoligiraš ter se legalno voziš po cestah z izpitom kategorije A1. Doma imam APN 6s in bi ga rad predelal in me zanima katere dele lahko lagalno vgradiš oz. za katere dele obstaja homoligacijski certifikat, da bi potem lahko moped homoligiral in registriral. Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 13, 2014 Deli Objavljeno Februar 13, 2014 Teoretično to morda drži. V praksi žal nikakor ne. Naplili zadevo pa se voz tko kot vsak normaln mopedist že desetletja Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Februar 13, 2014 Deli Objavljeno Februar 13, 2014 (popravljeno) ubistvu certifikata nima noben del Kar moraš narediti je to, da podaš izjavo, da moped presega 45 km/h (seveda plačati) in nato se zadeva registrira pod a1 kaj imaš v mašini pa ni važno.. važno je pa da imaš homologirana (original) svetila in izpuh, pri katerem boš najvrjetneje imel probleme- najbol "policaj-proof" je predelava originala s protikonusom na ustrezni dolžini Popravljeno Februar 13, 2014. Popravil tintin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxzyyy Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 torej ne morem gor dat MF powerko? Sam ne ven če bi to šlo, ker sem jo hotel gor dat, homoligirat pa mal v mašini kaj zamenjat pa rečt da sem samo izpuh zamenjal. Sedaj pa če pustim original gor pa mašino bolj predelam pa me oni tam vpraša kaj sem naredu da moped presega 50 km/h (cilj mi je tam 80 km/h) kaj mu pa naj potem rečem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zanski18 Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Predelas po sovih zeljah, pol pa da nebi kompliciro registriras pod 50, ker ti iz lastnih izkusenj povem, da negre oz. Se nesplaca pod a1 (smo poskusal na 2 pac teh uradih) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxzyyy Objavljeno Februar 18, 2014 Deli Objavljeno Februar 18, 2014 (popravljeno) Ja sam potem me pa bo policaj dobil ko bom šel 80 tam z mopedom in pride kazen Popravljeno Februar 18, 2014. Popravil luxzyyy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Februar 19, 2014 Deli Objavljeno Februar 19, 2014 Ne vem kaj kompliciraš. Če imaš izpit za "A" kupi motor. Lažje, manj dela, hitrejše, manj vzdrževanja, ni da ni. Če pa nimaš izpita pa tako ali tako težiš brez veze. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 19, 2014 Deli Objavljeno Februar 19, 2014 Ja sam potem me pa bo policaj dobil ko bom šel 80 tam z mopedom in pride kazen Med drugimi stroški postane hoja zdrav način življenja. (2) Policist lahko zaseže vozilo, ki je predelano tako, da presega največjo moč motorja ali največjo konstrukcijsko hitrost, določeno v homologacijskih dokumentih vozila, če predelava ni bila odobrena v skladu z 19. členom tega zakona, ali največjo konstrukcijsko hitrost, določeno v predpisih o homologaciji, za posamezno kategorijo vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Ali je tudi mozno da imam zamasen izpuh in mi zato mori? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Ali je tudi mozno da imam zamasen izpuh in mi zato mori? Čist možno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gato Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 In kako to preverim preprezem na pol al kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Dol ga dej pa probi oz. mal z kako žico pobezaj. Drugač se pa mal bencina notr pržgi pa z kompreorjem vpihuj zrak, potem pa potolč da saje odpadejo. lahko pa tud na žerjavco vržeš oz z brenarjem pokuriš, sam ti bo uničl barvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 MF Power izpuhi so imel zraven homologacijo, da si jih lahko legalno namestil na moped. Priložena je bila tudi podložka, ki se je dala med izpuh in cilinder. Hitrto googlanje najde to:http://www.strojnistvo.com/images/forum/1291491108_HOMOLOGACIJA.jpg Izdeloval jih je Gorazd Marovič s Ptuja, ki dela Wings izpuhe. Mogoče ga kontaktiraš, pa ti pošlje original papir, če je to še veljavno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se