rosse20 Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 takole... imam yamaho tzr50 in me motijo luči. dosti se vozim po temi (vsaj 4x na teden) in me malo moti snop luči, ki ga dajejo moje čisto navadne žarnice v lučeh. so pa tako čudno narejene, da sploh ne pašejo not nobene halogen žarnice. a mogoče kdo ve, če se dobijo kakšni nastavki za halogen žarnice? morjo pa bit one, k majo kratko/dolgo luč in na 2 žarnici. videla sem oglas, kjer piše, da ima skuter sprednja halogenska luč karbon look BCD. a ve kdo kaj več o tem? hvala za vsak odgovor
Jur3 Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Ja te luči se da prek skuterkita naročit, sam kokr jst vem majo sam za skutrje ne vem če majo tud za "mopede" :) loh pa pošlš mail pa prašaš če majo tud za tvojga ;) Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil Jur3
rosse20 Objavljeno Julij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 sem poslala mail, pa niso nč odgovoril :angry:
DIESEL Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 ja odgovori tak na usake 4 lete enkrat :BUA: drgač pa tam bi jih mogu met ja al pa kak conrad sj ne vem kak se prau napiše :P
rosse20 Objavljeno Julij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 jst sem ga klicala in sem uprašala, če se da dobit kak nastavek za halogen žarnice... in ka je reku? posliki, zmer premere in pošl po mailu. pa da ne bojo slike slučajn prevelik prostora zasedle :hmm: :huh: to pa je odgovor. ma sej ne moreš verjet. sploh ne vem, kam se naj obrnem, da mi bojo znal kaj povedat.
Roky Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Za to najbolš,da se obrneš na elektro trgovine.V Ljubljani je najbol poznan Conrad.Take stvari težko da boš v moto trgovinah dobila tako, da v Šentjurju poglej malo po elektro trgovinah pa je to to .)
k0ci Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 kupi osram silverstar +50% pa je al pa halogen cool blue (te mam jst pa sem zelo zadovoljen)
DIESEL Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 te stvari bi mel u conradu tut v celju. tuki pri ekonomski šoli je ta trgovina pa tam upraši :)
rosse20 Objavljeno Julij 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 kupi osram silverstar +50% pa je al pa halogen cool blue (te mam jst pa sem zelo zadovoljen) a to oboje misliš na žarnice? poglejte... problem je v tem, da so tu not v mojem motorju original žarnice S1 in da halogen žarnice ne pašejo not (nobene). in zdaj bi blo treba kak pretvornik, nastavek al kaj jst vem kaj nabavit. nimam pojma... tu je problem.
k0ci Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 S1 :? :hmm: dej slikaj podnožje in celo žarnico k prvič slišm za to
pohajač Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 ti nimaš čisto razčiščenih pojmov kaj so to halogenske žarnice
rosse20 Objavljeno Julij 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 (popravljeno) ti nimaš čisto razčiščenih pojmov kaj so to halogenske žarnice H označuje halogen žarnice. S1 je čisto navadna traktorska žarnica! to mi je povedu človek, ki ima avtoelektriko in se res spozna na te reči! u glavnem... te žarnice so en navadn "šmorn"! dobiš slikce... mogoče že danes! Popravljeno Julij 19, 2006. Popravil ross|e20
rosse20 Objavljeno Julij 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 (popravljeno) evo... ni šlo prej... sem pa zato danes naredila slike in so priložene: Popravljeno Julij 30, 2006. Popravil ross|e20
cheff Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) Brezveze dat not halogense žarnice, ker se ene zlo grejejo pa se lahko žarometi stopijo, sem pa jas na moji rsko probal dat halogenske not tako ta da sem predelal to grlo ko pride žarnica not, pa ni blo vredu, ker je žarnica prišla preveč naprej in ni bil lep snop, drugače pa bolše da ne vprašate kak dobro je svetilo :kva2: Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil ||cheff||
pohajač Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Brezveze dat not halogense žarnice, ker se ene zlo grejejo pa se lahko žarometi stopijo.. res je....pa tudi kak rele bi moral biti vmes, če ne je nevarno da ti skuri stikalo....trda bo(če sploh bo)
F3KO Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 na TEJ strani maš za kupit hlogenske žarnice prav za takšno grlo kot ga imajo ti motorji (rs, tzr...) vložek je enak žarnici S1, razlika je pač v sprednjem delu žarnice - da je halogenka. jaz bi tudi rad kupil te žarnice, če boš se odločla za nakup mi javi... LP!
rosse20 Objavljeno Avgust 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) ja so mi kr zanimive tele žarnice... a si že ti kdaj naročval iz te strani? a ti bi jih naročil? kolk pa pride poštnina? a tist je cena 7.5 eura za eno žarnico? Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil ross|e20
BEliEVER Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 no jast bi jo tut vzel, ubistvu bi dve :D Če bo kdo naročeval mi prosim javite HVALA LP
rosse20 Objavljeno Avgust 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 ok. če se bo naročvalo, se tudi jaz pridružim... kar za 4 komade, da še mam rezervo :P
F3KO Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 jaz bi vzell tudi 4 komade ja... mogli bi se zmenit nas pol ceneje pride če vzamemo skupaj kak pa da vsaki za sebe naročuje.. LP!
cheff Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 jaz bi vzell tudi 4 komade ja... mogli bi se zmenit nas pol ceneje pride če vzamemo skupaj kak pa da vsaki za sebe naročuje.. LP! Feko te še bom jas tudi vzeja.
F3KO Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 no že smo štirje komadi :OK: , to bi se že splačalo vzet :010 zmenmo se ne pa nabavmo to saj ni to kaj takega. :grupni: bom pa se še jaz pozanimal v trgovinha pri nas če majo kakega dobavitelja z takimi žarnicami. bom sporočil. LP!
BEliEVER Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 Np če po potrebno mogoče nekoliko višje naročilo da dobimo še kej popusta pa računaj še mene za 4 in za 2 :D LP
rosse20 Objavljeno Avgust 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 evo... jst sem malo razmišljala in se bom jutri pozanimala, če bi nam lahko en zrihtu te žarnice. če se bo dalo, se bom pozanimala še za ceno in vas obvestim, da potem poberem naročilo. jutri grem v akcijo :OK:
F3KO Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 evo... jst sem malo razmišljala in se bom jutri pozanimala, če bi nam lahko en zrihtu te žarnice. če se bo dalo, se bom pozanimala še za ceno in vas obvestim, da potem poberem naročilo. jutri grem v akcijo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se