BEliEVER Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 (popravljeno) a boš potem kakšno naročila? Kje ti to drugač naročaš-a lahko jast to sam naročim k seb ne k teb Aja a maš kkšni skili PREJ/POTEM... dej pleas nalimak kej :D Popravljeno September 30, 2006. Popravil BEliEVER
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 od prej nimam nobene slike, na žalost pa je tut ne morem več naredit, ker so obe kratke crknale, pa je zdej brezveze, da jih grem kupit. lahko pa naredim od teh tanovih, samo ne prej kot naslednji vikend, ker je motor na servisu. lahko jih naročiš preko mene, ker mi jih zrihta sosed, ki je avtoelektričar in ima dele za motorje in avtomobile, po pošti pa ne pošilja.
BEliEVER Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 No uredu... sej mam jast tut motor na servisu ker bo dobu novo mašino :D Pa ga nekak tut še ne bom dobu ta teden ampak upam da v mesecu oktobru bo pa že. No ko boš pošlji eno sliko prosim, ko pa jast dobim motor ti pa sporočim če bom vzel. Hvala LP
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 ok veš kaj mi še povej... kako ti naj to slikam?
k0ci Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 vrjetno tko, da ko bo tema se zapelji na eno prazno cesto, ustavi, daj v ler in slikaj kako svetijo (takrat ko sediš na motorju seveda)
zajc Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Nevem zakaj vam tako crkujejo žarnice... Sploh pa prednje... Jaz sem samo zadnjo enkrat zamenjal, ostale so pa original pa imam okoli 3500 kilometrov. :blink:
Stroj Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Samo mate res polno težav z motorji :P Tvoj je skozi na servisu rossie, jst sm ga mel do zdaj 1x, pa še to je bil redni servis :OK:
rosse20 Objavljeno Oktober 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 sej moj se ne kvari... samo tele zavore so problem. in hočem, da se reši, dokler je pod garancijo. ker potem ko bo garancija mim, pa bojo lahko rekl, aha, tole je narobe. tega ne maram. in zato naj zrihtajo zdaj. do petka ma čas da reši.
maxf1 Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Rosvita jaz bi tudi dau not drugo žarnico.V navodilih piše da je 12V 35/35 W.Akumulator pa 12V 4Ah.Groza še APN-6 ima dolge luči. Yamaha ima pa sveče not :kva2: .Tako, da se vozim samo kadar je sonček.Če je tvoja kaj boljša se ti prpeljem v Šentjur (kupim eno + kavo za trud) lp max
rosse20 Objavljeno Oktober 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 maxf1 od kje pa si? se lahko prej dobimo, pogledaš kako sveti in se potem odločiš. pa jst naročim (za vse, ki bodo želeli) pa je to to.
BEliEVER Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 men eno, ker je cena zdej še enkrat tok kot je pa bla... aja čaki, a ta je za dolgo in kratko luč-jast mam sam eno žarnico za oboje!
rosse20 Objavljeno Oktober 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ja. to je kratko-dolga luč. tisti, ki bi jih imel, naj mi piše na mail. število žarnic in naslov.
BEliEVER Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 no upam da bojo čez en mesec še dosegljive :D Takrat ti jo pa res naročim! p.s.: kok je že cena da jo ti dobiš (res se mi ne da it gledat nazaj-hvala)?
rosse20 Objavljeno Oktober 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 2100 sit/kom se bodo dale dobit kadarkoli.
rosse20 Objavljeno Oktober 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 do nedelje pobiram naročilo za žarnice in jih v ponedeljek naročim. tako da... pišite na mail. maxf1... na tebe računam z eno žarnico? konec naslednjega tedna bojo pol.
rosse20 Objavljeno Oktober 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 tako... danes naročim žarnice (ob 19.00 oddam naročilo). če še kdo potrebuje ima časa še 5 ur in pol (primbližno).
BEliEVER Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 sporoči na pm ko pridejo pa ti dam naslov vrjetno ker ne vem če jih bom prišel iskat. LP
Fric Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 ej mene pa zanima kdajbo naslednje narocilo aja a bi se dalo to prevzet tut u ljubljani?? lp
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 master... naročilo je bilo oddano včeraj nekaj po 8 uri zvečer. sem pogledla, če je še kdo naročil, pa ni. kdaj bo naslednje naročilo? ko se boste odločili. če pa mi zdaj hitro napišeš kolko bi jih imel, pa lahko še pokličem in vprašam, če bi se dalo v to naročilo vštet. prevzem v ljubljani? ja če se bo dalo dobit v tej pošiljki, potem ti lahko v torek dostavim v ljubljano. drugače odvisno od situacije. od kje pa si ti believer?
maxf1 Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Hvala Rosvita .Vsak dan je prej tema :( lp maxf1
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 ja seveda je... samo jst na žalost nimam motorja tuki na primorskem da bi izkoristla še te zadnje tople dneve. :hmm:
BEliEVER Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) master... naročilo je bilo oddano včeraj nekaj po 8 uri zvečer. sem pogledla, če je še kdo naročil, pa ni. kdaj bo naslednje naročilo? ko se boste odločili. če pa mi zdaj hitro napišeš kolko bi jih imel, pa lahko še pokličem in vprašam, če bi se dalo v to naročilo vštet. prevzem v ljubljani? ja če se bo dalo dobit v tej pošiljki, potem ti lahko v torek dostavim v ljubljano. drugače odvisno od situacije. od kje pa si ti believer? Sem vem da ne boš hodila (če pa že, sem blizu kamnika), tako da, povej kdaj boš v LJ v torek pa se lahko magar tam dobimo. LP Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil BEliEVER
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se