Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Bentiš, ta mi pa postaja kr všeč. Pa semiactive vzmetenje, tft...hudiča drago bo že vidim.

spod 18k€ bo težko.

oguljena verzija bi znala biti kake 3-4 jurje cenej.

Objavljeno

Na tubi sem zasledil podatek, da bo v Italiji na razpolago osnovna verzija decembra, SE pa pride februarja. O ceni še ni natančnega podatka ampak baje naj bi bil nekje tam kot je sedaj cena. Kar pa ni tok slabu. No bomo videli, če bo cenejša verzija 13, pa naloudan 15 potem bi pa še mene zanimal (naloudan itak)

Objavljeno

Tole je zate, mislim, previsoko in preveč pokonci. Ce bo cena, kot si zapisal, bo ugoden nakup. Da pa bi za tole moral odkesirat 18K,....ne hvala. 

Je pa res....moj iz 2012 ima mal čez 70K, ce potrkam na mojo leseno betico.... brez okvare, brez problemov, vzdrzevanje ni drago, pa še pade v oči - jih je mal, ker tisti, ki ga je risal, je moral bit zadet ko mina.:naughty:

Objavljeno

Jest sm že prašu za ceno. Ni je še. Takoj ko bo, bom zvedu. Men je to to. To sm čaku. Sicer bi vzel navadnega. Nism tok na elektronsko vzmetenje. Zame je čist dobr še stara šola. Predobr. Edi sedež je res mal visok. Sam tle se bo pomoje dal rešt. Če drugač ne pa pena vn...

Misli pa da si 1000 zasluži svojo temo. Ni fer da je združena z 650.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 16 urami, skalar36 pravi:

Jest sm že prašu za ceno. Ni je še. Takoj ko bo, bom zvedu. Men je to to. To sm čaku. Sicer bi vzel navadnega. Nism tok na elektronsko vzmetenje. Zame je čist dobr še stara šola. Predobr. Edi sedež je res mal visok. Sam tle se bo pomoje dal rešt. Če drugač ne pa pena vn...

sedež ti je isto visok ko na versaču 650 ki si ga imel

Objavljeno
pred 20 urami, skalar36 pravi:

Visok visok, to je hud problem ko se kje v dvoje in kovčki zamešaš, pa še kak šoder, ni lahko potem mopeda premikat. Je velika razlika a lahko z nogami pomagaš. Se strinjam, 2 cm znižat pa zožat in bi bilo.

Sedaj če boš gledal navadno verzijo tako špekuliram, da bo kava imela interes čimnižjo ceno postavit, ker je konkurenca v tem segmentu huda in bi znala bit res okrog 13k, samo, potem ni več barvnega ekrana, povišane šipce, cornering lights, quikija (najbrž)..in potem se vprašam, če ima smisla. Bo bolj ugoden nakup naslednje leto današnji aktualni model.

Aja, teme so povezane, ker je zelo malo 1000ccm versačejev in do sedaj ni bilo neke potrebe po novi temi.

pred 3 urami, Snecer pravi:

sedež ti je isto visok ko na versaču 650 ki si ga imel

meni je bil na tvojem preveč visok.

Objavljeno

Hud motor za hudo ceno, ampak še vedno samo Kawa.:devil:

zdej pa čakam, da me pojeste

Objavljeno

Men je full všeč. Če bo cena tko kot dami pravi... osovnega okol 13 k... ni velik za razmišljat.

Igi, zakaj "samo Kawa" , kaj bi pa moral bit? Verjetno ciljaš na XR...

Če si pa prebavljiv.... velik rožmarina, sol i poper pa 2 ure dušit v belem vinu...Pa še ne vem, če bi bil užiten :jezik: :naughty: 

Objavljeno
pred 7 minutami, skalar36 pravi:

Men je full všeč. Če bo cena tko kot dami pravi... osovnega okol 13 k... ni velik za razmišljat.

Igi, zakaj "samo Kawa" , kaj bi pa moral bit? Verjetno ciljaš na XR...

Če si pa prebavljiv.... velik rožmarina, sol i poper pa 2 ure dušit v belem vinu...Pa še ne vem, če bi bil užiten :jezik: :naughty: 

Nisi odprl Damijevga linka, cena je 18.000 dolarjev. Sicer pa nimam nič proti Kawasakiju, tako je naneslo, da ga sploh še nikdar nisem vozil.

Objavljeno
pred 32 minutami, Igi Pop pravi:

Nisi odprl Damijevga linka, cena je 18.000 dolarjev. Sicer pa nimam nič proti Kawasakiju, tako je naneslo, da ga sploh še nikdar nisem vozil.

18 dolarof bo cifra SE+ turer. Gola verzija bo precej manj. Samo usrani kufri so 880€ (bočna)

Skalar o ceni špekuliram....na podlagi trenutnih cen.

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

18 dolarof bo cifra SE+ turer. Gola verzija bo precej manj. Samo usrani kufri so 880€ (bočna)

Skalar o ceni špekuliram....na podlagi trenutnih cen.

saj so pisali - 5000dolarof igrače

Objavljeno
pred 11 urami, Snecer pravi:

saj so pisali - 5000dolarof igrače

štos je v tem, da bi ga zarad igrač imel :D

Brez igrač je pa trenutni model best buy.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

štos je v tem, da bi ga zarad igrač imel :D

Brez igrač je pa trenutni model best buy.

brez igrač starega vzameš :) da si prepoznaven, lol

iz te perspektive še lepo sune v oko

2012-Kawasaki-Versys1000d.jpg

Objavljeno
pred 21 minutami, Snecer pravi:

ne dobiš novega več.

Objavljeno

Še ceneje dobiš rabljenega...samo težko, ker jih je bilo menda zelo malo prodanih (1000ccm).

...samo tu je itak vse pomešano in se ne ve, o katerem Versysu je govora :hmm:

Objavljeno
pred 4 minutami, vandrovec pravi:

Še ceneje dobiš rabljenega...samo težko, ker jih je bilo menda zelo malo prodanih (1000ccm).

vedno o najboljšem, vedno :P

Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

ne dobiš novega več.

ko novega, leta ga pomladijo

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=versys+1000&maxFirstRegistrationDate=2013&maxPowerAsArray=PS&minFirstRegistrationDate=2012&minPowerAsArray=PS&scopeId=MB&sfmr=false&usage=NEW&usage=USED

za mali dnar se vrhunsko pelješ

primer, 5700 eur, žaz z grdimi kufri

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=260601002&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=versys+1000&maxFirstRegistrationDate=2013&minFirstRegistrationDate=2012&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=d074607a-ebca-1e72-9f84-53e969d75f2c

al pa 6700 s ktrc in kawa kufri, 6200km, komaj utečeno

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=269601989&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=versys+1000&maxFirstRegistrationDate=2013&minFirstRegistrationDate=2012&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=d074607a-ebca-1e72-9f84-53e969d75f2c

to so pač Švabi, si kupi, do kafeja, vidi same GSke in je že na mobile.de

pred 21 minutami, vandrovec pravi:

malo v EU pogledaš, tistih pat stotakof pa ja ni problem, da je na hofu v Sloveniji

Objavljeno

Ampak...kaj ko nekateri hočemo več in več. Mene ne zanima stari, novi bi pa bil pogojno zanimiv. Ampak za 18k€ se pa da dobiti marsikaj, mar ne.

Objavljeno

Po moje pa ne bo 18....kuk pa dvigujejo noro cene pa bi tud 15 znali norci a mislim,da ne...

Objavljeno
pred 2 urami, sesir pravi:

Po moje pa ne bo 18....kuk pa dvigujejo noro cene pa bi tud 15 znali norci a mislim,da ne...

prav povsod, kjer koli gledam, vsak malo bolj naloudan moped gredo cene v nebo...vse leti proti 20.

Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, DAMI34 pravi:

prav povsod, kjer koli gledam, vsak malo bolj naloudan moped gredo cene v nebo...vse leti proti 20.

Ko sem gledal nekoc na sejmu hondo rvf 750 rc 45 in bla 45.000 do 52.000DEM pa bila kao trikrat cena cbr 900rr

Popravljeno . Popravil sesir
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Ob 10. 11. 2018 ob 10:01, Snecer pravi:

Star model je pri nas tako težko dobiti da te prej mine. Trenutno se en prodaja, pa še ta je na avto.net že več kot leto dni. Ga iščem že nekaj časa, če ne bo drugega bo treba našparat za novejši model. :huh:

Objavljeno

Mogoče bo pa moj  pred pomladjo na voljo. Za razumno ceno, motosvet skonto....seveda z vsemi kovčki...mogoče

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!