builder Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Snecer@, zopet sodiš po sebi, sm pa poligon z motorjem vozil 1990 v vojski, kjer sem bil tudi vojaški državni prvak na poligonu :grim . Nekje mam slike, bom poskušal najdet, pa ti prlimam, vozili pa smo z Moto Guzzi V30 in bil sm pa pripadnik "VP saobračajac" in sm bil inštruktor na motorju, v Kraljevu je bila naša enota, učni center je pa bil na poligonu Beranovac, malo pogooglaj, se boš malo izobrazil, da neboš bedarije pisal, kot do sedaj KLOVN, pikolo, TakeALookAround in 1 other 4
Snečer Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Ja, ziher je bil takšen poligon kot gori. Pa verjetno je večina prvič videla motorno kolo od blizu. Ne vem, zakaj bi iskal podatke o neke tuji zgodovinski vojski. Prijavi se gori na tisti poligon pa povej, da si bil balkanski prvak, ti bodo prilagodili. skalar36 in bzq 2
builder Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 to, kar si gor objavil, je poligon za otroke in je prilagojen vožnji z Versysom, pravi poligon, na katerem smo mi vozli, ni moči odpeljati s polizdelkom, kakršen je le ta :grim KLOVN, pikolo in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Snecer dobr te je builder cepu .....mogoče te pa lohk kej nauči pa mene tud..... .) TakeALookAround in builder 2
Snečer Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Saj vidiš da samo naklada in sploh ne ve, v kateri državi živimo
TakeALookAround Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Am...konkretno ti je navedel, ti pa ko v megli....standard. builder, Kmet2 in KLOVN 3
DAMI34 Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 A lahko grete nabijat v temo zakaj neb meu.....kr v nasprotnem obstaja čisto realna možnost in grem in vam presrjem vse teme o BMW, KTM, MZ, Jawa itd? Fantocci, builder in skalar36 3
skalar36 Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 poligon Sej nimam kej rečt, dober je precej boljši od mene. Ampak tale ga pa lahko pošlje po cigarete: KLOVN, Kmet2 in builder 3
builder Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Saj vidiš da samo naklada in sploh ne ve, v kateri državi živimo evo Snecer, nakladam :grrr , sicer samo to sliko sm našel, moji spomini na vojni rok so lepi, pač sm mel to srečo in vožnjo z motorjem vsak dan tudi tam :grim Kraljevo 1990, jaz in moj "zadužen Moto Guzzi V35" Bostjan L, KLOVN, Kmet2 in 5 others 8
cikadina Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Ta forum je sou prou u k****. KLOVN, bajkr88, TakeALookAround in 2 others 5
Fantocci Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 (popravljeno) http://www.investment-bikes.com/sold-machines/moto-guzzi-v35-nato/ (sicer res ni za v to temo, pa ajde, če je že tu... ) Popravljeno December 7, 2014. Popravil Fantocci builder in KLOVN 2
Kmet2 Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 A lahko grete nabijat v temo zakaj neb meu.....kr v nasprotnem obstaja čisto realna možnost in grem in vam presrjem vse teme o BMW, KTM, MZ, Jawa itd? Ahm.....sej ne upaš :grrr KLOVN 1
TakeALookAround Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Go with the flow....ta forum je posran levo desno povsod....tko da ni nc bad. :grrr Kmet2, builder, skalar36 in 2 others 5
Snečer Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 človek se je navezal na versysa, poslovilna Efendi in PrimozC 2
ludiluka Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 Ja ja in kej je kupu PrimozC 1
builder Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 ne bo ti odgovoru, ker Lahi so zanj manj vredni, dedc živi v zmoti in bo še kr, eni vemo, eni pa ne bodo nikol, al kak bi to povedu, da ne bom nesramn
Snečer Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 Ja ja in kej je kupu pameti ne moreš kupiti
ludiluka Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 pameti ne moreš kupiti to se pa popolnoma strinjam sej je lepo videt tisti ki se s pametjo rodijo vozijo Ducatija
HyperJack Objavljeno December 19, 2014 Opozori Objavljeno December 19, 2014 Ima kdo montiran scottoiler?
SLVR Objavljeno December 19, 2014 Opozori Objavljeno December 19, 2014 Na ITA motorjih že serijsko kaplja olje iz bloka po ketni ... Edin moj ne, je suh k poper! O:-) Torej ... če ga boš še dolg "Versači" klical se mu boš zameril in bo prec mastna ketna!
cikadina Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 Na ITA motorjih že serijsko kaplja olje iz bloka po ketni ... Edin moj ne, je suh k poper! O:-) Torej ... če ga boš še dolg "Versači" klical se mu boš zameril in bo prec mastna ketna! puscanje tesnila ventilov je bolj problem pr z750. me pa zanima kako napreduje made in doma mazalec ketne od hyperjacka. ludiluka in SLVR 2
SLVR Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 Pomojem pušča ... Kmet2 in cikadina 2
HyperJack Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 puscanje tesnila ventilov je bolj problem pr z750. me pa zanima kako napreduje made in doma mazalec ketne od hyperjacka. Napreduje samo v glavi, material je še v poštnem obtoku, to bo počasi ratalo čez zimo. Konkurenca scottoilerju, haha Pomojem pušča ... pušča bencin ja, ko skoz
Snečer Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 (popravljeno) Jaz se pa za tak sistem nisem odločil, nekak mi zadeva ni všel, od vseh teh cevk, rezervoarja ter tudi možnosti, da kje zadeva spusti in po zadnjem kolesu ali drugje steče. Če se na jurja km malo razmigam in posprejam ni taka zadeva. Še manj dela bi bilo, če bi imel centralni štender (sedaj se dobi), vendar je to le odvečna teža, samo zarad ketnspreja pa zaenkrat ne bi kupoval. Po drugi strani pa moraš ketno tako ali drugače menjati. Osnovni set pride le 78 EUR (+9,90 ptt) pa je spet mir. (d.i.d vx2 model) Tale sistem, npr. scottoiler pa kolko pride? 210 funtov tale http://www.scottoiler.com/uk/Kits/eSystem-Electronic-Scottoiler/flypage.tpl.html 94 tale, ki je tudi kompatibilen http://www.scottoiler.com/uk/Kits/Kawasaki-vSystem/flypage.tpl.html Skratka cela znanost iz tega namesto, da v lujzu nabaviš PDL in mirna Bosna Popravljeno December 22, 2014. Popravil Snecer DAMI34 in SLVR 2
biker77 Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 Pismu Snecer..enkrat se strinjam s tabo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se