Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Kar ga jaz poznam, bo čist dovolj tut tale. Če je znal dušo vadit ta malmu gsu bo pa tut versisa zmogu, sam bojim se da se bo potem okužu z versysi ....by by ktm 

Popravljeno . Popravil DAMI34
Objavljeno

Za kmeta je edina varianta samo ta model...

maxresdefault.jpg

Objavljeno

Ta že ni legalen, ker mu seže kljun pred prednje kolo. :D

Obupno.

Objavljeno

shujšaj kmet, pa bo :)  Ipak je to samo 64KM, živahnost pa dobi na račun krajših prestav.

Imam 106kg in 187cm brez maščob ali sala kar ti je ljubše :kva1: se pravi povsem povprečen evropejec ki ga bi moral primerljiv motor z ostalimi višje cenovnimi igračami zadovoljit ,vsaj tako ga je profesor do nedavnega predstavljal. Bom napisal poročilo ko z njim prevozim vsaj 1000km ,da ne bom kot profesor ki že po sliki iz interneta ve vse in še več  :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Brez maščobe in sala :)

Ta je Bemflerska :D

Popravljeno . Popravil gift
Objavljeno

Ne, to bi bil fenomen kemjie.

Kako je že ona baba rekla dohtarju na pregledu?

" Fenomen ja, fenomen, ne pa kurba kot govorijo po vasi".

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kaj ste vi trije zgrešili.........tema je o Versysu  :grim

Objavljeno

Imam 106kg in 187cm brez maščob ali sala kar ti je ljubše :kva1: se pravi povsem povprečen evropejec ki ga bi moral primerljiv motor z ostalimi višje cenovnimi igračami zadovoljit ,vsaj tako ga je profesor do nedavnega predstavljal. Bom napisal poročilo ko z njim prevozim vsaj 1000km ,da ne bom kot profesor ki že po sliki iz interneta ve vse in še več  :OK:

Dej dej dej, tak si se basal v soboto pr Dinkotu...upss sej ne bom nobenmu povedu :grrr

Ne brini, Versys vleče odlično, tisti konji so v prometni samo zaradi nižjega zavarovanja :grrr , je pa žena včeraj rekla, da me ni mogla ujet...pa ma 95hp pa eno karjolo več navora :grim

Objavljeno

Dej dej dej, tak si se basal v soboto pr Dinkotu...upss sej ne bom nobenmu povedu :grrr

Ne brini, Versys vleče odlično, tisti konji so v prometni samo zaradi nižjega zavarovanja :grrr , je pa žena včeraj rekla, da me ni mogla ujet...pa ma 95hp pa eno karjolo več navora :grim

Počasi objesten postajaš ,nič čudnega da šaltaš na bmfo...........postal boš primitivec kot vsi bmflarji(avtor Snecer) :kva1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Počasi objesten postajaš ,nič čudnega da šaltaš na bmfo...........postal boš primitivec kot vsi bmflarji(avtor Snecer) :kva1:

Ni res, kupujem BMF.lo ker mi grejo na kurac Italjani na JAdranki, k jih pred najlepšimi ovinki komaj prehitim in jih skoraj izrinem iz ceste.... (beri čez ovinke bremza, potem pa gas do podna)

Jaz nimam nič proti Snecerju :)

Objavljeno

Ni res, kupujem BMF.lo ker mi grejo na kurac Italjani na JAdranki, k jih pred najlepšimi ovinki komaj prehitim in jih skoraj izrinem iz ceste.... (beri čez ovinke bremza, potem pa gas do podna)

Jaz nimam nič proti Snecerju :)

Tud jz ne :grrr  ti pa pejt na pisto,Jadranka baje ne šteje  :grim

Objavljeno

Ja saj počasi bom še jaz zapopadel tole igrico parih vsevedov na forumu MS: lahko bi se imenovala Popackajmo vsako temo z nabijanjem .... ; prvo je bila na vrsti Multistrada, sedaj Versys, za vikend pa nek drug model .... :ninja:

Objavljeno

Ja saj počasi bom še jaz zapopadel tole igrico parih vsevedov na forumu MS: lahko bi se imenovala Popackajmo vsako temo z nabijanjem .... ; prvo je bila na vrsti Multistrada, sedaj Versys, za vikend pa nek drug model .... :ninja:

fazer 600 izpustite :jezik:

Objavljeno

Kakšno porabo ima tale Versys 650? Nov Versys me ne zanima.

Objavljeno

4,8 l/100km

lp 

Hyperđžek

Objavljeno

Na avtonetu je onemogočeno iskanje Versys-ov? Druge modele mi najde, ko vpišem versys se pa resetira stran, ne najde nič, pa so gor.. :unsure:  

Objavljeno

4-4,2L v povprečju pri meni.

Najmanj 3,8 easy ride , največ 4,8 tišanje na AC.

Objavljeno

4,8 l/100km

lp 

Hyperđžek

V času nakupa sem imel porabo kakšnih 14 dni, 3,6 litra najmanj, pol sem ga posodu kmetu za do Kalc, pa nism mogu več zračunat, je zgledalo, kot da je spil še kar je blo žlabudre v tanku...

Zdej pa povprečje 4,3 l , Jadranka ker sem naložen malenkost več.

Objavljeno

fazer 600 izpustite :jezik:

Z motorjem k ga ma vsak drug, se ne ukvarjamo... ;):kva1:

Objavljeno

:grim

Objavljeno

Tista je že bila,... je bila ena nadpovprečno hitra fazerca... :)

Poraba Versysa pa tukaj Spritmonitor. Kar sem jaz primerjal je povprečje ponavadi kar realno.

Objavljeno

6,29 poraba pri enem, LOL

Verjetno ni pogruntal, da obstaja 6 brzin, ne samo prva in neutralna pozicija :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!