ankh Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Grobnik ni poštena izbira,saj na svoje motorje ne morem nataknit pnevmatik ki se po parih krogih neb pregrele in me posledično popeljale pred zajčke :-D Rad bi se naučil po ovinkih na magistralkah saj sem na teh cestah skoz na nasprotnem pasu hahaha Kar se pa tiče mehkužcev bom pa rekel da večjih kot tistih ki se hvalijo z grobnikom skoraj ni,varovano območje z izletnimi conami in ss pnevmatikami,to je za otroke ki sojih mamice do 30 leta v plenice zavijale :-P Želim da mi pokažeš znanje na cesti! Aha,o Versysu je tu govora........a gremo z Versysi:-P Za takšnega đeka kot si ti vrsta pnevmatik sploh ni pomembna, saj slajdanje sigurno obvladuješ v nulo. V primeru, da te jebejo ovinki na magistralkah, ti toplo svetujem kakšen tečaj za motoriste na Vranskem. Tam boš lahko izbiral med začetnim in nadaljevalnim tečajem - v primeru, da ne veš v kakšno skupino bi se prijavil, prosi inštruktorja za mnenje o tvoji vožnji pred prijavo. Z Grobnikom se tudi slučajno ne hvalim - dal sem samo predlog, ker sem menil, da je boljše imeti rešilca pri roki, kot čakati v nedogled ob/na cesti v primeru, da je sploh možno še kaj reševati. Kaj ti bom jaz revež kazal na cesti, ko pa še sam gledam, kako bom čimbolj pravilno speljal ovinek. :grim V primeru, da mi motorist Snecer zaupa svoj Versys, sem pripravljen na dogodivščino. Kmet2, builder in MiNa 3
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Za takšnega đeka kot si ti vrsta pnevmatik sploh ni pomembna, saj slajdanje sigurno obvladuješ v nulo. V primeru, da te jebejo ovinki na magistralkah, ti toplo svetujem kakšen tečaj za motoriste na Vranskem. Tam boš lahko izbiral med začetnim in nadaljevalnim tečajem - v primeru, da ne veš v kakšno skupino bi se prijavil, prosi inštruktorja za mnenje o tvoji vožnji pred prijavo. Z Grobnikom se tudi slučajno ne hvalim - dal sem samo predlog, ker sem menil, da je boljše imeti rešilca pri roki, kot čakati v nedogled ob/na cesti v primeru, da je sploh možno še kaj reševati. Kaj ti bom jaz revež kazal na cesti, ko pa še sam gledam, kako bom čimbolj pravilno speljal ovinek. :grim V primeru, da mi motorist Snecer zaupa svoj Versys, sem pripravljen na dogodivščino. Ma kaj se sekiraš,prid dones po 17h na Rakitno ,častim pijačo:-D PS: slajdanje obvladujem v popolnost,čakam umetnokoleno :-P builder in jany 2
ankh Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Ma kaj se sekiraš,prid dones po 17h na Rakitno ,častim pijačo:-D PS: slajdanje obvladujem v popolnost,čakam umetnokoleno :-P Sekiram se pa res, ker moram danes popoldne tastu na vikendu okoli Velikih Lašč pokositi travo s staro koso brez pomoči brusnega kamna in na žalost ne morem priti na pijačo. Vesel sem, ker je malo takšnih slovencev, ki so prepričani da popolnoma obvladujejo slajdanje. Obenem ti želim, da ti vstavijo čimmanj umetnih kolen v tvoji motoristični karieri. Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Sekiram se pa res, ker moram danes popoldne tastu na vikendu okoli Velikih Lašč pokositi travo s staro koso brez pomoči brusnega kamna in na žalost ne morem priti na pijačo. Vesel sem, ker je malo takšnih slovencev, ki so prepričani da popolnoma obvladujejo slajdanje. Obenem ti želim, da ti vstavijo čimmanj umetnih kolen v tvoji motoristični karieri. sam še enga mu lahko, pol pa že kolen zmanjka builder, Kmet2 in Fantocci 3
pikolo Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 ..... da mi motorist Snecer zaupa svoj Versys, .... tole pa do sowz Kmet2 1
SLVR Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Eni menjajo kolenčnike na kombinezonu ... Kmet drajsa pa kr direkt s kolenom iz titana! Ampak svaka nam čast, temo smo zafural do onemoglosti! Kaj čmo napisat, da bomo ontopic ..? HyperJack se mi je celo furo smejal, ker ima na Versačiju manjši rezervoar a hodi tankat skoraj pol tolikokrat kot jaz s Tigrom. cikadina, Kmet2 in Efendi 3
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Ma kaj se sekiraš,prid dones po 17h na Rakitno ,častim pijačo:-D PS: slajdanje obvladujem v popolnost,čakam umetnokoleno :-P Ob 17.00 sm tak, se že vnaprej zahvaljujem za kafe in kozarec vode :grim Kmet2 1
builder Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 jst sm pa že mislu, da bo dirka z Versysi, kurc pa taka veselica Kmet2 in DAMI34 2
pikolo Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Kaj čmo napisat, da bomo ontopic ..? HyperJack se mi je celo furo smejal, ker ima na Versačiju manjši rezervoar a hodi tankat skoraj pol tolikokrat kot jaz s Tigrom. sej vsi drugi so se pa njemu smejal k so vidl kašn dvokolesnik voz Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 sej vsi drugi so se pa njemu smejal k so vidl kašn dvokolesnik voz Seveda so se mi, še dobro, da pri vsem tem smehu nisem še tebe zagledal...ker pol bi pa res še umrl....od smeha umrl SLVR, pikolo in Kmet2 3
pikolo Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Seveda so se mi, še dobro, da pri vsem tem smehu nisem še tebe zagledal...ker pol bi pa res še umrl....od smeha umrl res še dobr da nisi ... kdo bi pa hotel versisa kot zapuščino Kmet2 in builder 2
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 res še dobr da nisi ... kdo bi pa hotel versisa kot zapuščino Kmet sigurno, sej če men ne verjameš, njega vpraši...ne sklepaj drugih po sebi :grim Kmet2, builder in pikolo 3
pikolo Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Kmet sigurno, sej če men ne verjameš, njega vpraši...ne sklepaj drugih po sebi :grim ostal sem brez besed
Tedybear Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 206 strani!!!. Tale Versys pa more bit The stroj! Kmet2, SLVR, Cartman in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 206 strani!!!. Tale Versys pa more bit The stroj! js tut pravm, da mora bit nekaj na tem, najprej je Kmet mene forsiral nej ga kupm, zdj ga je pa že rezerviral. Versis rules Kmet2 1
Rocky Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 js tut pravm, da mora bit nekaj na tem, najprej je Kmet mene forsiral nej ga kupm, zdj ga je pa že rezerviral. Versis rules Pa ne moreš verjet. 207 strani sem moral počakat, da lahko izvem novico leta, Kmet kupuje legendo, Versisa! :naughty: Le kaj na to poreče Snecer? :naughty: Živi bili pa vidjeli. Prijateljstvo za večno! :yes: :naughty: DAMI34 in Kmet2 2
Fantocci Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Kupuje ga samo zato, da ga bo lahko potem spljuval iz prve roke Kmet2 1
TakeALookAround Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Bojda ni nc za spluvat....?
Fantocci Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Ko to kaže, ko to laže.... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Kupuje ga samo zato, da ga bo lahko potem spljuval iz prve roke končno en ki razmišlja:-D
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Bolj kot je MTS spljuval, bo pa že težko Versysa Cartman 1
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Sama buloza ovdje... .. moped nima 150 konjev, pa tudi ne 2 s do 100 km/h, ampak Versači mi.. ...po dobrem letu lastništva in po prevoženih 17kkm še vedno spravi nasmeh do ušes =).. Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil HyperJack igorkr, Fantocci, MiNa in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Sj men ga bo tut, sploh k bom Kmeta gor vidu p.s. A še vedno ni nubenga k ma ta nouga 1000? Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil DAMI34
igorkr Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Sama buloza ovdje... .. moped nima 150 konjev, pa tudi ne 2 s do 100 km/h, ampak Versači mi.. ...po dobrem letu lastništva in po prevoženih 17kkm še vedno spravi nasmeh do ušes =).. Včeraj je tudi meni spravil nasmeh do ušes. Edine stvari ka mu res falijo so: - boljše zavore, - rdeča barva, - znak od Yamahe. Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil igorkr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se