Dragothic Objavljeno Marec 8, 2011 Deli Objavljeno Marec 8, 2011 (popravljeno) http://www.kawasakiv...p?t=5480&page=8 Tukile pa je en Amer zmontiral 19 col bicikl. Popravljeno Marec 8, 2011. Popravil Dragothic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oby Objavljeno Marec 8, 2011 Deli Objavljeno Marec 8, 2011 (popravljeno) nisem reku da bi naredu krosko iz njega ampak z 19" dobiš ful večjo izbiro gum z več profila... Je pa to itak una ideja, ki te malo podžiga, v realnosti itak zamenjaš motor. meni je versys všeč, ker je simpatičen, easy motor, z dobro geometrijo, prijazno ceno, ipd... Ne rečem da mi nista Tiger al pa 800gs všeč, samo cena mi ni Original ročke sem tut jaz gledu, samo mi je plastika grda Popravljeno Marec 8, 2011. Popravil oby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 8, 2011 Deli Objavljeno Marec 8, 2011 Tak ko si reko, vsake oči majo svojga malerja. Aha TIGER si reko, evo ga iz IMOT Munchen. Upam, da mi MiNa in MIRci ne bota zaračunala kakih avtorskih pravic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Dons sem registriral Versysa. In seveda mi ni dal, da se nebi mal peljal (58km). Hmmmmm motor je SSSUUUUUPPPPEEEERRRRR!!!!!!!!!. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Hehehe je pasalo? Vožnja mislim! Jaz sem že živčen kdaj bo.LetosSem naredil le 15 km... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Zakaj pa nisi pršu na kofe? Dons sem registriral Versysa. In seveda mi ni dal, da se nebi mal peljal (58km). Hmmmmm motor je SSSUUUUUPPPPEEEERRRRR!!!!!!!!!. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Koliko stane registracija za Versysa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oby Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 odvisno od tega, v katerem razredu si kajne... www.amzs.si pa maš kalkulator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 (popravljeno) Koliko stane registracija za Versysa? Odvisno od kar nekaj stvari... Kolikšno imaš bonifikacijo, z ali brez AO+, celo leto ali le pol ... Mene bo prišlo cca 170 eu s 55% bonifikacijo in za celo leto... Z AO+... Popravljeno Marec 9, 2011. Popravil rookie007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Je kdo od vas iz Gorenjske, oziroma okolice Ljubljane, da bi si lahko ta motor ogledal tako kot je treba? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 10, 2011 Deli Objavljeno Marec 10, 2011 Mene je pršu zavarovanje 132 € (nezgodno zavarovanje ne AO+ in osnovno zavarovanje), na UE pa sem dal 48€ (nova tablica, prometna, itd). 180€ skupaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 10, 2011 Deli Objavljeno Marec 10, 2011 Danes mi je končno uspelo zmontirat grelce ročk - nalepke, ki gredo pod original ročaje. Dal bom gor slike, ki povedo več kot beseda.Poskušal sem slikat postopek kolikor sem lahko - lovil me je čas... lp To naj bi bilo nekako po vrsti Tista ta zelena je pa obvezna oprema Pa še en pošten žulj sem fasal pri montaži ročk nazaj, nisem jih nič lepil, ker so že tako šle zelo na tesno gor. Zadeva deluje odlično! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Sem te mislu vprasat kam ona zelena stvar pase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Tista ta zelena je spodbujevalec možganov, ko se vse ustavi in ne veš kako naprej... Na srečo sem pri tej zadevi rabil le eno. Se bojim, da pri naslednjem projektu jih bo potrebnih več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Mimogrede, a ni dovolj če si daš gor ščitnike? Saj pri nas ni takšne svežine, pozimi pa se ne voziš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Garantiram ti da ti pridejo prau tud "kao" polet (konec julija). Lani Transfagaraš, lil ko iz škafa, 6 stopinj Celzija, mokre rokavice in vse. Če ti enkrat pridejo prou si zmagu. Rokavice sem si sušil na gretju ročk. Prej pa sem enako razmišljal kot ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Tole sem posnel na prvi furi. Jutr je na vrst druga daljša. Moram nosilc kamere nekak prefukat, ker snema glih tam ko se šipa lomi. Je pa bila razvita OGROMNA hitrost in sicer 86 km/h, šesta prestava, 4000 RPM. Pa ne težit glede slaloma sem to delu na svojem pasu, ko ni bilo nobenga nikoder, pa seveda sem moral mal probat kak se motor odziva. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 V oko mi je "padel" trenutek, čas (2:00), če bi bil ti z avtom, tisti model sigurno nebi zavijal levo proti Laškem pred teboj ampak bi počakal. Da ne bo kdo mislil da trdim, da je tu bilo kakšno izsiljevanje ali neposredno ogrožanje.... V primeru da bi bil "snemalec" hitrejši so pa lahko hitro komplikacije. ps, ti zakaj si mi pa lase zbrisu na sliki par strani nazaj?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 (popravljeno) Prisežem, da nisem nič spreminjal na slikah, to je realnost. . Al pa mormo pritožbo poslat na CANON, da fotoaparat dela fouš slike. Ja tale križišče za Marno oz. Hrastnik je pasji, ampak pred tem je tabla za naselje Rimske Toplice, tak da če peleš 50 km/h, nebi smel bit kak problem. Popravljeno Marec 11, 2011. Popravil Dragothic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 (popravljeno) Prisežem, da nisem nič spreminjal na slikah, to je realnost. . Al pa mormo pritožbo poslat na CANON, da fotoaparat dela fouš slike. Canon ne laže, vem, ga mam. Glih zdej bom kabriolet . Ma kje pa to delajo luči! ajd, da ne smetiva več. Popravljeno Marec 11, 2011. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 No, pa mi je uspelo! Zmontiral sem tudi scotoiler! Tudi danes sem na srečo ali žalost, rabil le en spodbujevalec sivih celic... :naughty: Slik ni, ker nisem imel časa, montaža mi je vzela uro in pol, še pol ure, da se je sistem napolnil z oljem in zadeva deluje! Je pa res, da nisem naredil prvega koraka - očistil verige in zobnika. :unsure: Sem bil v delavnici in nisem mogel prat z nafto, prestavljeno na dan, ko bom zunaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dragothic Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Ja fajn je verigo mal spucat. Ostalo bo pa olje nardilo. Ja nč čimprej mal posliki da vidmo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Če bo vse po sreči, mogoče boš ti že jutri videl v živo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Marec 12, 2011 Deli Objavljeno Marec 12, 2011 Canon ne laže, vem, ga mam. Glih zdej bom kabriolet . Ma kje pa to delajo luči! ajd, da ne smetiva več. Si se mi zdel malo drugačen. V živo imaš več las. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se