Snečer Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 pred 4 urami, Greencaj pravi: Oj, kaj pravite, bodo te pedalke ble uredu za Kawa Versys 2007? http://imgur.com/a/fTa3b "Original" gumice sem naročal tule. http://www.ebay.de/itm/150897864522 te so za versača, er6 mk2... ima pa še tudi cele stopalke v ponudbi
Greencaj Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 3 hours ago, Snecer said: "Original" gumice sem naročal tule. http://www.ebay.de/itm/150897864522 te so za versača, er6 mk2... ima pa še tudi cele stopalke v ponudbi Ma te imam že doma, p anisem siguren če pašejo gor ali ne.
Snečer Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 te so za mk2, mk1 ma drugače Greencaj 1
Greencaj Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 57 minutes ago, Snecer said: te so za mk2, mk1 ma drugače cool, hvala
Greencaj Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 Toorej, še stroškov. Danes mi je počla guma, tako da sem se odloču, da jih bom kar zamenjal, ker te so stare in znucane. Rad bi ene 70/80% cesta 30/20% trd makedam, ker se kar pogosto vozim po kamenčkih. Hvala za vsak predlog, če pa to spada med gume..... mogoče tudi, tudi tle bo ok, ker mamo Snecerja
Kmet2 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 20 minutami, Greencaj pravi: Toorej, še stroškov. Danes mi je počla guma, tako da sem se odloču, da jih bom kar zamenjal, ker te so stare in znucane. Rad bi ene 70/80% cesta 30/20% trd makedam, ker se kar pogosto vozim po kamenčkih. Hvala za vsak predlog, če pa to spada med gume..... mogoče tudi, tudi tle bo ok, ker mamo Snecerja Če bi vsaj reku da se voziš 50-50 bi ti z veseljem svetoval Hindenau K60 al pa Pirelli Corsa Mt 60 tako bi ti pa rekel Continental Traill Attack II . Hindenau je odlična na cesti in dovoljuje tudi kakšen soft teren ter je trpežna ,na makedamu fantastična. Pirelli še boljša na cesti proti Hindenau in primerljiva po makedamu z Hindenau,ker pa je precej mehkejša in boljša na cesti kot sem že omenil se tudi hitreje obrabi in je draga! Conti ,seveda najboljša proti zgoraj navedenimi na cesti ,po makedamu pa tok kot z vsako pnevmatiko ,se mi zdi da sem se z MSF isto peljal .....bolj za na cesto kot kamorkoli drugam ....gre pa seveda ,kar velik makedama prevozil z njimi . Lahko bi ti omenil še Metzeler Touranc,Bridgstone BattleWing,Michelin Anaake a vse slednje naštete so odvisne od tvojega stila,saj če ga goniš imajo te pnevmatike po obrabi ali pa proti koncu bistveno slabši oprijem tako po suhem kot po mokrem , Če si povprečen "normalen" uporabnik pa bodo prav tako dobre saj omenjenega ne boš občutil . Evo eno par ki sem jih peljal. Kratka obnova in upam da sem ti kaj pomagal ,bo pa moj kolega sigurno napisal še kakšno modro DAMI34, Efendi in Greencaj 3
CeneR Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Če bi vsaj reku da se voziš 50-50 bi ti z veseljem svetoval Hindenau K60 al pa Pirelli Corsa Mt 60 tako bi ti pa rekel Continental Traill Attack II . Hindenau je odlična na cesti in dovoljuje tudi kakšen soft teren ter je trpežna ,na makedamu fantastična. Pirelli še boljša na cesti proti Hindenau in primerljiva po makedamu z Hindenau,ker pa je precej mehkejša in boljša na cesti kot sem že omenil se tudi hitreje obrabi in je draga! Conti ,seveda najboljša proti zgoraj navedenimi na cesti ,po makedamu pa tok kot z vsako pnevmatiko ,se mi zdi da sem se z MSF isto peljal .....bolj za na cesto kot kamorkoli drugam ....gre pa seveda ,kar velik makedama prevozil z njimi . Lahko bi ti omenil še Metzeler Touranc,Bridgstone BattleWing,Michelin Anaake a vse slednje naštete so odvisne od tvojega stila,saj če ga goniš imajo te pnevmatike po obrabi ali pa proti koncu bistveno slabši oprijem tako po suhem kot po mokrem , Če si povprečen "normalen" uporabnik pa bodo prav tako dobre saj omenjenega ne boš občutil . Evo eno par ki sem jih peljal. Kratka obnova in upam da sem ti kaj pomagal ,bo pa moj kolega sigurno napisal še kakšno modro Kaj pa TKC70? http://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/off-road-enduro/tkc-70 lp Kmet2, DAMI34 in Greencaj 3
Kmet2 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 2 minutami, cene_r pravi: Kaj pa TKC70? http://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/off-road-enduro/tkc-70 lp Tud ja....sam vsega pa si tud jaz ne zapomnim , že po defoltu bolj mal Efendi, CeneR, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 versač ma predpisano opcijsko gumo za več makadama in to je prepereli scorpion trail le v knjigo je potrebno pogledati Efendi, Kmet2 in Greencaj 3
Kmet2 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 8 minutami, Snecer pravi: versač ma predpisano opcijsko gumo za več makadama in to je prepereli scorpion trail le v knjigo je potrebno pogledati Tud zelo v redu pnevmatika, mehka, dobrega oprijema in ma spet to slabo lastnost kot vse dobre pnevmatike in to je hitra obraba. Greencaj 1
Greencaj Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 Waw, hvala Kmet2 in hvala ostalim za predloge. Bom malo pogledal te Conti, to da se zrabijo me letos ne moti. Na neko normalno vožnjo, brez pretiranega polaganja ovinkov itd... koliko km bi zdržale? CCA seveda Kje se gume kupuje pa bom kar med pnevmatike vprašal, da ne bo offtopic too much Samo še to... dimenzije gledam enake kot imam zdej gor, ali se kej spremeni, ker bi ble bolj "krampaste" ? Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 37 minutami, Greencaj pravi: Waw, hvala Kmet2 in hvala ostalim za predloge. Bom malo pogledal te Conti, to da se zrabijo me letos ne moti. Na neko normalno vožnjo, brez pretiranega polaganja ovinkov itd... koliko km bi zdržale? CCA seveda Kje se gume kupuje pa bom kar med pnevmatike vprašal, da ne bo offtopic too much Samo še to... dimenzije gledam enake kot imam zdej gor, ali se kej spremeni, ker bi ble bolj "krampaste" ? ne Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 46 minutami, Greencaj pravi: Waw, hvala Kmet2 in hvala ostalim za predloge. Bom malo pogledal te Conti, to da se zrabijo me letos ne moti. Na neko normalno vožnjo, brez pretiranega polaganja ovinkov itd... koliko km bi zdržale? CCA seveda Kje se gume kupuje pa bom kar med pnevmatike vprašal, da ne bo offtopic too much Samo še to... dimenzije gledam enake kot imam zdej gor, ali se kej spremeni, ker bi ble bolj "krampaste" ? 8-10kkm
Greencaj Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Čisto pri avspuhu, na spodnji strani mašine je ena cevkica, odrezana. za kaj se njo uporablja? Namreč mi je iz nje zelenkasta tekočina stekla. Ko sem pregledal nivo olja je bil uredu, magari se je samo kak deci zlil. Ni imela vonja bo benzinu.
Snečer Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 dve cevki bi morala biti, tista s posodico je od benza, druga pa najbrž hladilna Greencaj 1
Greencaj Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Just now, Snecer said: dve cevki bi morala biti, tista s posodico je od benza, druga pa najbrž hladilna Hvala Snecer, bo hladilna tekočina, sem vidu na sprednji desni strani, pod plastiko eno belo posodico. Zgledala ja čisto prazna, bo treba kej dotočit.
Snečer Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pametno bi bilo kaj dolit, ker ga mečeš po tleh in na vrhu štopla boš videl cevko ki je speljana potem dol... pri divji vožnji lahko kaka kaplja priteče
Greencaj Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Just now, Snecer said: pametno bi bilo kaj dolit, ker ga mečeš po tleh in na vrhu štopla boš videl cevko ki je speljana potem dol... pri divji vožnji lahko kaka kaplja priteče Jup, sem z sopotnico ozadi obračal na mestu, se je nagnila na levo stran in nisem več zadral motorja. Razen te tekočine in malo nategnjene zajle od gasa ni videt drugih težav.
Tedybear Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Pod kaj in kje naj na netu za mojega tisočaka iščem "podaljšek" plastične zaščite nad verigo. Mi gre na k...c, ker moram po vsaki vožnji odstranjevat ostanke maščobe, ki mi jo veriga zmeče pod sedež in še kam.
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 (popravljeno) pred 21 minutami, Tedybear pravi: Pod kaj in kje naj na netu za mojega tisočaka iščem "podaljšek" plastične zaščite nad verigo. Mi gre na k...c, ker moram po vsaki vožnji odstranjevat ostanke maščobe, ki mi jo veriga zmeče pod sedež in še kam. a obstaja? sw motech, puig, givi, ermax, touratech..ebay ampak, a si to že videl? Obstaja? http://www.ebay.it/itm/Kawasaki-Versys1000-2012-2014-Chain-Guard-by-Powerbronze-Carbon-Fibre-/111465983430?hash=item19f3e3edc6:g:q44AAOxykMpTKJwT http://www.ebay.it/itm/Kettenschutz-Kawasaki-Versys-1000-Versys1000-bj-12-Schrift-/191863707207?hash=item2cabf7d647:g:IiYAAOSw9ZdXKd2V http://www.ebay.it/itm/Kettenschutz-Kawasaki-Versys-1000-Bj-12-Black-Schrift-/381030412656?hash=item58b72eb170:g:qyAAAOSwr81USMUs Popravljeno Maj 12, 2016. Popravil DAMI34
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 14 minutami, Tedybear pravi: Pod kaj in kje naj na netu za mojega tisočaka iščem "podaljšek" plastične zaščite nad verigo. Mi gre na k...c, ker moram po vsaki vožnji odstranjevat ostanke maščobe, ki mi jo veriga zmeče pod sedež in še kam. https://www.louis.de/artikel/sw-motech-schwingen-sturzpadkit-schwarz-fuer-kawasaki-versys-1000/10021581?filter_bike_id=2805&list=172868695&filter_article_number=10021592 A to?
Tedybear Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 (popravljeno) Res je, da sploh ne vem, če to obstaja. .Zdi se mi, da so tile v vajinih postih enako dolgi, kot original, zato to ni tista rešitev, ki jo iščem. Ampak se mi zdi, da sem tu na motosvetu pri nekom, v neki drugi temi, že videl. Mislim pa, da je bil proizvod domače delavnice. Nekaj v tem smislu.... Hvala vseeno... Popravljeno Maj 12, 2016. Popravil Tedybear
ukica Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Verstrada. Ce je multistrada labod je tale verss defenitivno grdi racek Efendi, Tedybear, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Samo tisti vijaki na vetrobranskemu steklu so kot iz ruskega tanka,smerniki kot od fapa(design pa to ) s tistim klunom ne bo pa nikoli MTS in še sreča, ker to je stroj proti Dučetu! Drugače pa ni napačen , predvidevam kot vsi motorji s takimi in podobnimi lučmi , da si ponoči ravno ne moreš pomagat z njimi .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se