Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno
pred 15 minutami, Tedybear pravi:

Mogoče bo pa moj  pred pomladjo na voljo. Za razumno ceno, motosvet skonto....seveda z vsemi kovčki...mogoče

Ne prodajaj, tvojemu bo cena le še rasla. Redki primerki.:)

Objavljeno

Pol najbolj, da ga konzerviram, pa dam na mobile.de al pa moto. it tam leta 2029???

Odkrito....malo me mika kaj drugega...čez Kawo pa nimam zamer.....

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 minutami, Tedybear pravi:

Pol najbolj, da ga konzerviram, pa dam na mobile.de al pa moto. it tam leta 2029???

Odkrito....malo me mika kaj drugega...čez Kawo pa nimam zamer.....

kaj te mika? 

Objavljeno
pred 32 minutami, Tedybear pravi:

Kaj z 1200 kubiki. Nemško je sicer (pre)drago, angleško...mi vzbuja dvome servisiranje, trenutno gledam v tej smeri...https://www.moto.it/moto-usate/yamaha/xt1200z-super-tenere/xt1200-ze-super-tenere-2015-16/7472734

Se pa zavedam, da je to en velik korak nazaj....po moto performansih, pa korak naprej po izgledu in uporabnosti....

po moje odlična alternativa, sploh verzija worldcrosser :)

Objavljeno
1 hour ago, Tedybear said:

Kaj z 1200 kubiki. Nemško je sicer (pre)drago, angleško...mi vzbuja dvome servisiranje, trenutno gledam v tej smeri...https://www.moto.it/moto-usate/yamaha/xt1200z-super-tenere/xt1200-ze-super-tenere-2015-16/7472734

Se pa zavedam, da je to en velik korak nazaj....po moto performansih, pa korak naprej po izgledu in uporabnosti....

Koliko je to še davka za plačat ob uvozu?

Objavljeno
Pravkar, perry pravi:

Koliko je to še davka za plačat ob uvozu?

Nimam pojma. Bos pa to nasel v eni drugi temi.

Ni samo davek, je tudi homologacija, stroski prevoza.....

Objavljeno

DMV nad 1000ccm je 10% cene na pogodbi/racunu. Ce je rabljen, je v italiji se prepis kakega stotaka do dva. 

verso 1000 je bil moj cilj, ker so mi vsec 17colska kolesa. Ker je res cestni, smooth motor in se precej velik je. Ma sm bil mal kratek, zdej pa ne vem, a bi blo smiselno cez leto al dve kej menjavat. Mal,je jebeno, za met nek malga bols motor, moras ful cekinov dodat. 

Ampak ja, ko gre tedybear mimo, ga ne falis. Ne mors ga zame jat za koga druzga hehe. 

Objavljeno

Niti ta ne bo ravno pobiral nagrad na lepotnih tekmovanjih.

Objavljeno
pred 7 minutami, dlicen pravi:
pred 8 minutami, dlicen pravi:

ker?

19KLZ1000D_40RGN1DRF3CG_A_001.png.99a065af4edda190c951bda1f5b4b46c.png

2019-BMW-S1000XR2-1024x768.jpg.889942df00fc840fbc38df30a412ae01.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ker je čuden :D Zadnji sedež zgleda za 4 številke prevelik 

Objavljeno
pred 8 minutami, sebar pravi:

Ker je čuden :D Zadnji sedež zgleda za 4 številke prevelik 

udobje se temu reče :) 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Motor je že lep, samo cena je pa tudi prehuda. Sicer pa dokler se bo za to ceno kupovalo, bodo cene motorjev rastle v nebo. 

Objavljeno
pred 50 minutami, Snecer pravi:

BMW postaja počasi :)

z vsem tem klumpom ne more biti cenej, če pa najdeš kakega k ma semiactiv vzmetenje, pa cornering lights, pa kup kratic mi pa pokaži, ker jaz ne vem kje bi še gledu :D

S tem da cene so verjetno brez kovčkov.

Objavljeno
pred 30 minutami, Snecer pravi:

ker?

Vsake oči imajo svojega malarja, razmerja pa so objektivno merljiva. Snecer, če primerjaš bočni pogled, potem nalimaj bočni pogled, ne pa 3/4. Če bi nalimal tudi Versysa z boka, bi bila razlika očitna.

Objavljeno
pred 26 minutami, dlicen pravi:

Vsake oči imajo svojega malarja, razmerja pa so objektivno merljiva. Snecer, če primerjaš bočni pogled, potem nalimaj bočni pogled, ne pa 3/4. Če bi nalimal tudi Versysa z boka, bi bila razlika očitna.

saj pa je video iz vseh strani, čist ok je ta versač, ne vem, kje ti vidiš razliko

bo? 

Screenshot_20181127-161150.png

Objavljeno
16 hours ago, Snecer said:

BMW postaja počasi :)

Ni bmf. Nima “kojnov”. Nikol ne bom razumel, zakaj japonci tolk zmanjsajo moc, ko motor iz sportive presadijo. Bmf iz 190 na 160, kawa pa na 120. Zakaj? Na cesti je100% zadost mocn. Ampak u prime4jalnih tabelah pushi. Incepuski tam, pol ga folk be gre nit gledat. Ko v strom 1000. V svoji klasi sta svoh in prodaje ni. 

12 minutes ago, T 120 said:

Dami34, tale razlika v ceni je po mojem pupust, ki ga dobiš, če kupiš letošnji letnik

Po ceniku ni videt, da bi imeli se kakega letosnjega ali lanskega. Razlika med 13,399 in 16,915? Ni letnik. En je navadn, drugi SE. gor na slikcah je navadn bel, SE pa zelen. Glavne razlike, Navadn ima standard armaturo brez tft, manjsi vetrobran, nima tempomata, semiactive vzmetenja, kufrov in cornering lights. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!