PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 igor to jemal prevec bo kar Leovince Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Neke pametne izbire za Versys-a niti ni... kok te bo prišel Leo? Tale mi je tudi zanimiv Popravljeno September 22, 2014. Popravil igor0203 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 ta zgleda ql Jaz mam tazga. Kolk stane ne vem, ker je bil že gor, ko sem kupil motor. Sem mi pa zdi da je cenejši kot Akrrapovič, vsaj za vse motorje, k sem jih imel do sedaj je bil Leo cenejši. Je pa akrapoič na splošno boljši, pa že Slovenski je, kar meni pomeni dosti. Ko sem sam kupoval izpuh za motor je edina znamka Akrapovič. Če je pa na motorju že kakšen drug, pa ne menjam. Prideš pa lahko kadarkoli pogledat, boa dala še dušilec ven, da še sam vidim kako seka-še nisem probal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Kolikor se spomnim, se Leovinca dobi tudi pod 300 evri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Na ebayu (ITA) 285€ z brezplacno postnino v ITA.... igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Sam mi je pa vizuelno najlepši Leo sem jih mel na 990ADV in so imeli neprimerno lepši zvok kot Igor,Igorja mam tud na 1190ADV in sem razočaran nad obliko in zvokom,se oziram za Arrow! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Na ebayu (ITA) 285€ z brezplacno postnino v ITA.... Za tako ceno pa res nimaš kaj razmišljat... sem mislil da so okoli 500-600eur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Tega še lepo usmeriš na gumo in imaš še prisilno gretje gume za pozimi. Pole pa po hladnem asfaltu do uh Edino bi bilo potrebno razmislit še gretje za sprednjo gumo. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Tega še lepo usmeriš na gumo in imaš še prisilno gretje gume za pozimi. Pole pa po hladnem asfaltu do uh Edino bi bilo potrebno razmislit še gretje za sprednjo gumo. Predvsem bi bilo potrebno zagotoviti perfektno izgorevanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Nisem ravno pristaš glasnih izpuhov, ampak tale STORM, ki ga ima HiperJaka zveni všečno. Bi že pomislil, da se mimo pelje kak resen motor... :grim Ni glih maneken, samo za to ceno je še prelep =)...ne rabim titana, niti karbona, inox je bla prava izbira...STORM - "mivv" Diha diha :grim DB-killer sem mel zanetan z inox netom, jao, dlje vrtal net, kot šraufal izpuh HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Tu je dobra primerjava, ker jih je več posnetih hkrati (sicer na ER-6 pa saj je vseeno) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Storm kot ga ma Hyperjack pride 240€ iz Louisa....mam vaucer 20% vaucerjem...hmmmm....glas morem se slisat...pa kak graf ce obstaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Jaz mam LeoVince gor, pa je zvok zelo lep, lepši kot pri Akrapoviču(Če so dušilci noter) Mene glasnost ne moti, ko se je pa žena zadaj peljala, jo je motilo. Tudi brata je motilo, ko se je vozil. Pomoje je bil sam "fouš". Sm imel Yamaho Fazer 600 s z leovincem, ter yamaho fazer 600 s z Akrapovičem, pa ima LeoVincelepši zvok. fouš ja! te vinčeti majo tak nagravžen zvok da bog se usmili. še dobro da je šel z750s tem polizdelkom od izpuha od hiše, ker nas je res melo za vse skupi vršt v grabn. sicer pa tisti k vam je tako ušeč to dretje si jih dejte doma v graži nažigat, ni potreba onesneževat s tem hrupom še okolice. Popravljeno September 22, 2014. Popravil cikadina SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 @cikadina Akrapovic ne onesnazuje okolja z zvokom? ....drugace pa si mela prav....gretje rock bo treba brrr.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 @cikadina Akrapovic ne onesnazuje okolja z zvokom? ....drugace pa si mela prav....gretje rock bo treba brrr.... na sreco nima tako nagravznega zvoka. itak pa imata pr nas vedno oba motorja db killerje notr. glasni bojo pa gotovo vsako leto bolj, ker se starajo. ko nam bojo sli na zivce se bo pa dalo originale gor. sicer sta oba aktapota prisla ze z motorji k hiso. nismo tolko usekani da bi zagonilo 2jurja za tri rajfnike. Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 @cikadina razumem, sej nisem se nic narocil....v bistvu sem samo bolj naglas razmisljal...glede nato, da dopusta nisem se vidu letos mogoce bom ta dnar raje vlozil v dopust....ce bom sploh kam sel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 @cikadina razumem, sej nisem se nic narocil....v bistvu sem samo bolj naglas razmisljal...glede nato, da dopusta nisem se vidu letos mogoce bom ta dnar raje vlozil v dopust....ce bom sploh kam sel... Mah dej kej boš delu na dopustu to je za softiče kupi leovince pol rukneš dušilc vn pol maš pa tam skoz podnanos lepo cesto za nažigat :grim igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Mah dej kej boš delu na dopustu to je za softiče kupi leovince pol rukneš dušilc vn pol maš pa tam skoz podnanos lepo cesto za nažigat :grim Hahahaha dobra ta...dobro da te ni slisala....spomladi mogoce, zdaj ne...mislim skoz podnanos se peljat, zdaj se bom vozu cez Col Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 veliko bolj ušečen http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/intermot-2014-new-kawasaki-versys-650-unveiled/25628.html DAMI34 in 25cm 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
25cm Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) Fraza: "tok grd, da je že lep" ne drži več. Ušečno, sm upu , da mu bodo dodal saj 50ccm, ampak... Popravljeno September 30, 2014. Popravil 25cm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) jap, velik bolj všečen tako izgled kot izboljšave, se mi zdi zdej kr precej več motorja, upam samo, da bo še cena kupcu všečna. Popravljeno September 30, 2014. Popravil Hytech DAMI34 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 veliko bolj ušečen Samo da so zamenjali tisto čudno sprednjo luč in podolgovat nos, ker je izgledal kot nekdanji NSU :grim Sedaj bo vsaj izgledal kot "normalen" motor ...da ne bodo lastniki zamerili, samo malo heca Kmet2 in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Judah Ben-Hur Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 No, menjaš masko pa pobereš iz hišnih modelov in naenkrat je to kr precej več motorja? Ja, takšna je logika potrošnika, sicer pa dejansko gre samo za facelifting in manjše izboljšave. +agregat , dodano 5PS in 4Nm (po 8. letih je to to, ok no) +nove zavore, zadaj večji disk, nov abs (verjetno najnovejši bosch) +spredaj novejše vzmetenje z nastavljanjem na obeh straneh +zadaj vzmetenje z nastavljanjem s koleščkom po vzoru v1000 +nižje stopalke, malenkost naprej +okvir enak +zamenjana maska in armaturka (od sorodnika) +šipa po vzoru iz v1000 s koleščki (ni lepo) +ročaji za sopotnika iz 1000sx modela, ki omogočajo elegantno namestitev kovčkov (zelo pozitivno) +tourer verzija ima ogabne meglenke, verjetno so nemške od sw motecha, rebrandane, tudi v1000 ima enake, kazijo +pokazatelj prestav (lahko bi ga dali v števec, ne pa da je to ločen element, ok) +vtičnica na levi pri tourerju, no ja, prej je bila lepo skrita za plastiko stranic +22l tank, povečan za 3 litre (ok, a že prej je bila avtonomija dovolj dobra) +povečana teža za par kilogramov (slabo) +nov izpuh, minimalne razlike V grobem pa enak motor z novo masko in posodobitvami (dodatne meglenke so čisto mimo) ter praktičnimi rešitvami, ki jih je prinesel čas. V1000 pa le vizualna sprememba in še vedno neestetski izpuh, ki pa je očitno na vseh v tej kategoriji. 25cm, skalar36 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Ja platforma je ista,toda Snecer ga zagotovo ne bo imel ,ima že preveč takšnih posodobitev ki jih v neki temi komentira kot nepotrebne Če bo cenovno ugoden kot stari Versys 650 bo zelo zanimiv za potrošnike,saj motor ni zahteven za vzdrževanje,ni požrešen in ima kot dvovaljnik dost kultiviran agregat, pa še polepšal so ga............ja tud pohvalt treba,kar je res je res 25cm in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) Če bo 1000ccm tak lep kot ta, me čisto resno zanima. evo ga: Popravljeno September 30, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se