Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

batzajla
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Očitno so se vsi spravili delat lepe motorje, bmwji, versys,... Meni je to škoda, čeprav vem, da je množici to všeč.

Po eni strani, če so vsi lepi, ni lep več noben.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O jebenti jaz sem čisto razočaran nad Novim 650. Sej je lep, lepši kot moj, a to je skoraj vse, Sem pričakoval 750-800 ccm agregat, ker je 650 malo premalo. bo treba počakat Yamaho TDM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni je tastar model lepši :D

Tale  tvoj nasmeh je varljiv....

Drugače sem pa primerjal na Kawasakijevi uradni strani....zaenkrat je razlika ta, da je novi V 1000 v primerjavi s starim (letnik 2012 in 2013) pridodobil  2 konja in 11 kilogramov. Kot vidim iz slik, je sedež povsem enak, kar je OK..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale  tvoj nasmeh je varljiv....

Drugače sem pa primerjal na Kawasakijevi uradni strani....zaenkrat je razlika ta, da je novi V 1000 v primerjavi s starim (letnik 2012 in 2013) pridodobil  2 konja in 11 kilogramov. Kot vidim iz slik, je sedež povsem enak, kar je OK..

No resno sem mislil da mi je prejšni model lepši. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni sta oba dosedanja bolj všeč. Oba sta bila nekaj posebnega, sploh od spredaj - ti dve poševni lučki pa smo že x-krat videli v raznoraznih varijantah.

Popravljeno . Popravil Fantocci
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni da ta novi ni...hm...všečen. Ampak meni je dosedanji bolj všeč.

OK, saj vem, okusi so različni (in tak je v tem primeru pač moj)

Kot pravijo, vsake oči imajo svojega malarja. In ko smo že pri očeh oz. lučeh - meni se npr.  pri motorjih z dvema žarometoma, od katerih je en zasenčena druga pa dolga luč, vedno zdi, kot da gledam nekoga, ki je na en uč slep.... :blink: 

Tudi zaradi te vizualne simetrije gledano od spredaj mi je dosedanji Versys všeč.

Ravno to, da je bil dosedanji Versys tak kot je, mu je dalo (vsaj zame) nek poseben čar - drugačen, poseben, zanimiv, nenavaden. Nekonfencijski ! :OK:

Na cesti si že na daleč nezgrešljivo vedel, da gre za Versysa. :grim 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gornji je 1000cca če se ne motim in je vizuelno :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Kawasaki does point out, however, that not all vibrations were canceled because they are a part of the personal relationship between bike and rider."

Kozlarija!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Kawasaki does point out, however, that not all vibrations were canceled because they are a part of the personal relationship between bike and rider."

Kozlarija!

Vendar marketinško dobro zapakirana.

Pa fajn je videti, da je kawasaki po malenkost čudnih dizajnerskih potezah končno zašel na prava pota, medtem ko se vsi ostali gredo bemflarsko/ktmovske grdote. Tale nov motor, če bo maska res takšna, je zelo lep motorin.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede stranskih ne vem, ampak zgornji kufer pa zgleda enako kot Givijev V47..

Očitno so mal skupej stopil..

post-41276-0-57319100-1412151508_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Ditrich
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa tudi že dodatne lučke, centralno stojalo, ščitniki rok, zaščita pri padcu.... to bo vse verjetno kot doplačilo... :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!