sjeng Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) prekinitev dvoboja v 4. rundi ker zavec ni mogel vec nadaljevat, ker mu je miranda odprl ze od prej poskodovano arkado.. vendar zaradi pravil WBO, ki pravijo, da ce se to zgodi preden potecejo 4 runde, je tehnično izenačenje torej kot da dvoboja ne bi bilo.. V bistvu je tehnično izenačenje zato ker mu je arkado poškodoval z nenamernim udarcem z glavo (prva runda na štrikih), škoda za Zavca predvsem zato ker je prvi dve rundi dobil. Mislim da je taktično boksal odlično, držal boj večinoma na sredini ringa(izrabil prednost daljših rok) in podelil veliko jab-ov, ki velikokrat odločijo dvoboj. Razen ob koncu tretje runde je bil Miranda nemočen tudi na štrikih in v kotu, saj so njegovi udarci premalokrat zadeli cilj. Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil sjeng
Tanatos Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) Torej lahko pričakujemo ponovitev dvoboja? Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Tanatos
sjeng Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Torej lahko pričakujemo ponovitev dvoboja? Ni nujno, odvisno kaj se menedžerja dogovorita, bo pa Dejan verjetno kar kmalu pripravljen za nov dvoboj (potrebuje samo kak mesec da se mu arkada popolnoma zaceli)
StArII Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 V bistvu je tehnično izenačenje zato ker mu je arkado poškodoval z nenamernim udarcem z glavo (prva runda na štrikih), škoda za Zavca predvsem zato ker je prvi dve rundi dobil. Mislim da je taktično boksal odlično, držal boj večinoma na sredini ringa(izrabil prednost daljših rok) in podelil veliko jab-ov, ki velikokrat odločijo dvoboj. Razen ob koncu tretje runde je bil Miranda nemočen tudi na štrikih in v kotu, saj so njegovi udarci premalokrat zadeli cilj. ja, ampak mu jo je se 1x odprl in je zdravnik odlocil da zavec ne more vec boksat nocoj.. in da bi prislo do odlocitve, morejo minit 4 polne runde
sjeng Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja, ampak mu jo je se 1x odprl in je zdravnik odlocil da zavec ne more vec boksat nocoj.. in da bi prislo do odlocitve, morejo minit 4 polne runde Maš prav glede štirih rund, je pa res da mu je ni še enkrat odprl, samo "delal je na njej"
StArII Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Maš prav glede štirih rund, je pa res da mu je ni še enkrat odprl, samo "delal je na njej" ja tak sem mislil ja, pac so mu jo zalepli skupaj, ob tem zadnjem udarcu pa je pac lepo zadel..
motoristek Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Po mojem se še bosta enkrat dobila in ga bo Zavec razbil, ko pičko.... :yes:
Brdaus Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Po mojem se še bosta enkrat dobila in ga bo Zavec razbil, ko pičko.... :yes: :grim
kekec III Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Moralna zmaga je naša ! :whistle:
kekec III Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Po mojem se še bosta enkrat dobila in ga bo Zavec razbil, ko pičko.... :yes: ..pot do cilja je slajša kot sam cilj... :krneki:
motoristek Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ..pot do cilja je slajša kot sam cilj... :krneki: in jaz mu privoščim, da pride do cilja... :worship:
kekec III Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 in jaz mu privoščim, da pride do cilja... :worship: seveda,saj mu vsi privoščimo...
Stuntman Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Trenira kdo boks od vas tukaj?..
kekec III Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Trenira kdo boks od vas tukaj?.. ...nič več... :blush:
motoristek Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Trenira kdo boks od vas tukaj?.. Jaz se še nekaj matram... :lol1:
kekec III Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Jaz se še nekaj matram... :lol1: Dober si... ...kot Jehudi Menjuhin na flavti...
Tanatos Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Tisti, ki se malo bolj spoznate na opremo; Vreče znamke SUD, ali je kvaliteta primerljiva z recimo Assacom ali Penna?
Port Folio Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Tisti, ki se malo bolj spoznate na opremo; Vreče znamke SUD, ali je kvaliteta primerljiva z recimo Assacom ali Penna? So tko tko, rabil boš tudi vezavo s trakom! Poglej Silovit Udarec (Slo. proizvodnje) in pa Kwon! Vsaka vreča je lahko cool za začetnika/amaterja oz nekoga, ki se rekreira z Box-om 3-4 na teden! Poglej malo po šivih, vseen jih azici šivajo!
greenninja Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Trenira kdo boks od vas tukaj?.. Jaz grem prvič tole pogledat baje v torek. :yes: Boks mislim. Pol bomo pa vidli kaj bo s tega...
Stuntman Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Motoristek, kje pa treniraš?... Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil Stuntman
greenninja Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Prvič sem bila na treningu boksa včeraj- kot opazovalec. Sam potek treninga se mi je ful dopadel, kakor tudi vsa oprema, ki prisostvuje pr temu športu (tisto za zobe not zadržat je superca stvar :P ), in tako sem se odločila, da bom probala. Začnem jutri. :OK: :grim
2384nsdf83 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 sem tudi sam nekoč probal pri enem od bolj znanih slovenskih boksarjev ni blo zame brez očal preslabo videl, z očali pa tut ne morš boksat ... al pa z lečami ...
Brdaus Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 sem tudi sam nekoč probal pri enem od bolj znanih slovenskih boksarjev ni blo zame brez očal preslabo videl, z očali pa tut ne morš boksat ... al pa z lečami ... Jap... če maš dioptrijo, pa zna bit smotan. Pa si potem kdaj probal z lečami? @greenka... le nauči se kaj, da se pomerimo kdaj :OK:
2384nsdf83 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Jap... če maš dioptrijo, pa zna bit smotan. Pa si potem kdaj probal z lečami? raje ne ... ker so mi že tko dosti vn padale... bi kako bombo od kod fasal, da bi leče po luftu skos letele :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se