bOnZy Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 no na tej strani predstavlja firma k ma sedež u Ljubečni Airsala. Mal poglej. Sicer se ti Airsala bol splača kupit kot Polinija, saj po moji logiki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 no na tej strani predstavlja firma k ma sedež u Ljubečni Airsala. Mal poglej. Sicer se ti Airsala bol splača kupit kot Polinija, saj po moji logiki Airsal-a kupi btw: dobra stran :yea2: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 A ni nasploh bolš močnej skuter oz. motor kupt kokr pa pilaže dajat na motor!? :hmm: : Jzd sm pršu že dolg nazaj do zaključka da bolš močnej kupt in da je serijski! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 A ni nasploh bolš močnej skuter oz. motor kupt kokr pa pilaže dajat na motor!? :hmm: : Jzd sm pršu že dolg nazaj do zaključka da bolš močnej kupt in da je serijski! Jaz sem tudi zdaj to komaj spoznal da sem brezveze dnar vstran metal pa vlagal zato da se 115lahko peljem....rajsi bi dal ta dnar kaj sem ga dal v tuning zraven za novi motor :) Mah...sej se bo to drugo leto spremenilo... Samo je pa filing tuning delat pa rece kdo kaj hoce jaz uzivam v tem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 Je res. Sj jzd sm isto delu, sam mi je šlo pa na k... kr je mel skutr tolk velke obrate pr knčni da glava peče (okol 14-16000 rpm), da se mi je kr smilt začel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 16 000 rpm...to je bla pa raketa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 (okol 14-16000 rpm), da se mi je kr smilt začel. Evo?Gus?Alu?/predelan? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Samo je pa filing tuning delat pa rece kdo kaj hoce jaz uzivam v tem To vidiš!!Take ljudi jaz spoštujem!!RESPECT MAN!! :yea2: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Samo je pa filing tuning delat pa rece kdo kaj hoce jaz uzivam v tem :) SVOBODA TUNINGU!! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 SVOBODA TUNINGU!! :yea2: :yea2: :yea2: jst sm tud za....... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 jst sm tud za....... :naughty: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Vsi za enega en za tuning!!! (p.s.- vsi na piru) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 :topic: zdej pa rajs nazaj k temi, preden dave zaklene :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thrustmaster Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 (popravljeno) Vprašanje ki se nanaša prejšnjo stran: zakaj se mi bol splača kupit airsala kot polinija. Pa kokr vem aluminjasti kiti manj zdržijo kot uni iz gusa. Popravljeno December 16, 2003. Popravil thrustmaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 (popravljeno) To pa ni res, ker je stena valja prevlecena z oblogo iz niklja in silicija (nicasil) s tem dosezemo manjso obrabo samega cilindra in vecjo vzdrzljivost, posebno pozornost velja posvetiti uporabi pravilnega olja, saj so ti kiti zelo obcutljivi na kvaliteto le tega. Ti cilindri imajo to dobro lastnost, da imajo zelo majhen kolicnik trenja in da veliko boljše odvajajo toploto kot zelezni, prav tako pa tudi zdrzijo veliko vec. Pri teh kitih imamo na voljo 4 bate, ki se razlikujejo po tolerancah (to so A, B, C in D). Slaba lastnost teh cilindrov je ta, da jih ni mogoče zbrusiti na nadmero, ampak se jim na novo nanese obloga nicasil, katera pa precej stane. glede airsala je pa tako...vsak oci imajo svojega malarja, nekateri gledajo na ceno, drugi na kvaliteto (ne pravim da je airsal zanic - samo cena se mi zdi zelo nizka, glede na to kaksne performance ima kit), velja pa dejstvo..."mal dnarja, mal muske". kar se tice kitov sem jest absolutno za polini (to je le moje osebno mnenje), je pa res da je v sloveniji ZELO drag. Ce imas zeljo kupit aluminijasti kit, ga lahko kupis tudi od polinija - kataloska 140.0188 Popravljeno December 16, 2003. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 glede kitov ni res da mn dnarja mn muske! Učash je to velal za automobile, zej pa od novh automobilov ne vids ksnga slabga! Isto (bo) vela/l za kite! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 (popravljeno) sej pravim - pac moje osebno mnenje, lahko se motim, bomo videli kako se bo obnesel, ko ga bo kdo imel dalj casa gor. glede zadnje ugotovitve "Isto (bo) vela/l za kite!", pa upam da bo res to :D Popravljeno December 17, 2003. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 :P :P :P Katr kit 70 bi bil za CPI Hussar? :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 :P :P :P Katr kit 70 bi bil za CPI Hussar? :P :P :P doma narjen cilinder........ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 doma narjen cilinder........ :naughty: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 :P :P :P Katr kit 70 bi bil za CPI Hussar? :P :P :P tukej je lista kitov ki nej bi pasal tut na CPI Hussarja, sam je problem te kite v slo. dobit. :hmm: KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 sam je problem te kite v slo. dobit. :hmm: Ni ni problema :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thrustmaster Objavljeno December 20, 2003 Deli Objavljeno December 20, 2003 Langus, sem se pozanimal pri dveh strokovnjakih o vzdržljivosti kitov (železn vs aluminij) in sem od obeh dobil odgovor da je železn bolj vzdržljiv od aluminjastega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno December 20, 2003 Deli Objavljeno December 20, 2003 klik :)))) še za daelima majo nekaj :kva1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se