Bmflar Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 Moja žena je za prvi motor vzela Monstra 696 ABS, še jest sm se rad zapeljal z igračko ... Pa je šou pa-pa Roger G. Jagger in Sebulba 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 Glede na tvoj proracun (ce se ne motim iz druge teme), bi vseeno gledal S4R. Pac, po pameti in imas lahko 2000ccm! Bi pa jaz osebno (res osebno) raje gledal kaksnega 696 ABS! Brez ABS zame sploh nebi prislo v postev. Kolega ima 821 in ima tudi TC (vse se da nastavljat) in pri mojem 796 pogresam TC (kot greenhorn)! Beez ABS pa jaz sploh nebi gledal.... srecen nakup.... lp DAMI34, Sebulba in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 Imel na testu 821. Nezahteven, lepo vodljiv, dovolj močan, udoben (tudi zanjo). Vsekakor priporočam. Bmflar in Bostjan L 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Januar 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 21, 2017 (popravljeno) ...nekaj bo.... Retro look Misija "aku" uspela Popravljeno Januar 21, 2017. Popravil Roger G. Jagger DAMI34, TakeALookAround, .... in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 Kmet2, flight69, smasher in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 Sebulba, zdej pa reci, da S2r ne zgleda dost dobr'... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
compaq Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 O buh. Tale mami pa nima 1,50m, da celo mali Monster izgleda visok motor. Pa obuta je tut do boga. SAm ajde, zgleda pa dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 Ravno v/iz fitnesa : ) Drugače pa mislim, da ji krivico delaš - tale Duce ima sedež visok 80 cm...recimo, da rabiš cca 170 cm, da prideš z obema nogama takole s prsti do tal...(brez jajčk verjetno še malo manj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 (popravljeno) A ali B ? A) B) lp, RGJ Popravljeno Februar 6, 2017. Popravil Roger G. Jagger Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 a MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a-rod Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Ob 6. 2. 2017 ob 17:07, Roger G. Jagger pravi: A ali B ? A) B) lp, RGJ a. z zlato... kar kupi ceu set nalepk darmah edicije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Tnx. Zlata odpade. Vrjetno bom moral dat nalepke delat....(kaksen predlog?) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 (popravljeno) pred 50 minutami, Roger G. Jagger pravi: Tnx. Zlata odpade. Vrjetno bom moral dat nalepke delat....(kaksen predlog?) lp Kralj iz Bizovika,sostra ,dela za KTM nalepke in vse ostalo , men jih je naredil in nalimal na X-lite prva liga ! Če rabiš št. povej ti jo napišem v ZS . Popravljeno Februar 7, 2017. Popravil Kmet2 Roger G. Jagger in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 13, 2017 Deli Objavljeno Februar 13, 2017 Mislim, da je nekje ze bilo nekaj napisanega, pa ne najdem. Ali se kdo pri nas ukvarja z optimizacijo ECU (Carman?)? Po menjavi celotnega izpusnega sistema in zracnega filtra....bo vrjetno potrebno prilagoditi mape. Kdo to sploh dela? Navadni avto tunerji ali? Ali samo nabava Power Commander? Kdo ga "nastela"? lp, RGJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 Ob 16. 1. 2017 ob 12:49, HD-Dyna pravi: Moja žena je za prvi motor vzela Monstra 696 ABS, še jest sm se rad zapeljal z igračko ... Pa je šou pa-pa Zakaj je šou pa-pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 Ob 4. 12. 2012 ob 14:44, ofc pravi: hvala lepa za odgovore! Mislim da sem bolj ali manj že odločen kaj bom kupil. Sem pa v avtošoli vozil Hondo Hornet, pa imam nanjo tudi same pohvale, ampak zmeraj mi je bila želja...Ducati ali Harley Davidson Tudi meni je to od nekdaj želja. Ducatija vem, da bom enkrat imel, če bo vse po sreči, bo to letos, HD je pa bolj ko ne misija nemogoče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 @Arzen: nima sreča tu veliko opravit....! Bo treba kar se prijavit na CPP in potem aprila začet vozit!! Yoghurt, DAMI34 in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 (popravljeno) Ob 2/13/2017 ob 12:54, Roger G. Jagger pravi: Mislim, da je nekje ze bilo nekaj napisanega, pa ne najdem. Ali se kdo pri nas ukvarja z optimizacijo ECU (Carman?)? Po menjavi celotnega izpusnega sistema in zracnega filtra....bo vrjetno potrebno prilagoditi mape. Kdo to sploh dela? Navadni avto tunerji ali? Ali samo nabava Power Commander? Kdo ga "nastela"? lp, RGJ Žiovjo! Jaz sem spoznal Markota iz MB avtodiagnostika. Mislim, da je tapravi za te zadeve. Motor ti da na mizo in izmeri parametre pol ga pa optimizira, Ima tudi veliko map za razne mopede, Ker tudi sam dirka, ve za kaj gre... https://www.facebook.com/MB155AVTODIAGNOSTIKA/ Popravljeno Februar 25, 2017. Popravil hy650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Se morda komu doma valja pokrov tanka (L+D) za M696, M796, M1100? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Marec 18, 2017 Deli Objavljeno Marec 18, 2017 Roger, pri nas je tega bolj malo, poizkusi kontaktirati katerega od teh, ki uvazajo motorje oz. rabljene dele iz italije. Recimo BubaMoto je bil pripravljen pogledati in pripeljati motor, ki bi ga jaz nasel( Milano z okolico in kraji na poti v Slo) Roger G. Jagger 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kr3mn1 Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 drugače S4R ni nič prehuda zver s tistimi 115 konji...ABS je pa tudi precenjen za začetnike, ne rečem da nekdo ki ima 100-150k km za seboj reče, da mu je spasilo glavo, začetniki ne padajo po tleh zaradi mankota ABSa, ampak drugih kozlarij. Recimo ti pred ovinkam zmrzne pa gre lepo naravnost ven, začne z roko odrivat asfalt pa take bedarije Roger G jagger: jaz na svojega S4Ra lahko sam mape nalagam (preko tunecu), pa maš original od termignolija mape. Poglej če se za tvojega tudi okol valjajo, tester in program imam doma. Drugače pa prodajam motor od žene če koga zanima, je blo pa menjan od A do Ž vse, pol si je pa premislila pa nov motor kupla...babe. http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11469985&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 @kr3mn1 : al bo enga izmed S4R vzela? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 6 hours ago, kr3mn1 said: Roger G jagger: jaz na svojega S4Ra lahko sam mape nalagam (preko tunecu), pa maš original od termignolija mape. Poglej če se za tvojega tudi okol valjajo, tester in program imam doma. Mislim, da bi znal SC AFM resit mojo tezavo. K temu se trenutno najbolj nagibam! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno April 15, 2017 Deli Objavljeno April 15, 2017 #Ducati #sos #topgun #prkolca #marincspeedshop .... in Roger G. Jagger 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 ...., GoBobi, Big Py in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se