jokl81 Objavljeno Junij 25, 2020 Deli Objavljeno Junij 25, 2020 Evo, dobil in zmontiral b. p. Vesel k radio. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 1, 2020 Deli Objavljeno Avgust 1, 2020 Ve kdo za koga kakšnega Monstra 1100 EVO, ki je oz. bi bil naprodaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 1, 2020 Deli Objavljeno Avgust 1, 2020 2 hours ago, AleksG said: Ve kdo za koga kakšnega Monstra 1100 EVO, ki je oz. bi bil naprodaj? Zakaj EVO in ne S? A samo Monster? Kaj pa Streetfighter 1098S ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 2, 2020 Deli Objavljeno Avgust 2, 2020 Ja, točno Monster 1100 EVO... Pred kratkim sem skočil v italijo si ogledat enega in niti priblnižno NI bil, kot na fotkah. Če se bi našel kakšen soliden v SLO bi blo super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 2, 2020 Deli Objavljeno Avgust 2, 2020 Jaz vem za enega SF 1098S v mint condition.....! 1100 bi osebo raje vzel S, kot EVO....nothing can beat “klink,klink,klink” sklopke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 2, 2020 Deli Objavljeno Avgust 2, 2020 Kaksen je budget? Vem za enega 1100S, Diesel Red Edition, custom Akrapovič V4 izpusni sistem, itd. ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 2, 2020 Deli Objavljeno Avgust 2, 2020 Seveda, glede sklopke se popolnoma strinjam... vendar imam pač svoje želje, tudi SF me ne zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 2, 2020 Deli Objavljeno Avgust 2, 2020 Ok, seveda......vso sreco in dobro izberi...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
litlleracer Objavljeno Avgust 4, 2020 Deli Objavljeno Avgust 4, 2020 (popravljeno) Zivjo Zanimam se za nakup monstra 620, pa me zanima na kaj moram biti pozoren pri nakupu? Ima kaksne posebne tezave, napake... vsaka informacija mi je vec kot dobrodosla... hvala Popravljeno Avgust 4, 2020. Popravil litlleracer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 7, 2020 Deli Objavljeno Avgust 7, 2020 On 8/4/2020 at 5:20 PM, litlleracer said: Zivjo Zanimam se za nakup monstra 620, pa me zanima na kaj moram biti pozoren pri nakupu? Ima kaksne posebne tezave, napake... vsaka informacija mi je vec kot dobrodosla... hvala Jermena (2) se menja na 5let oziroma 12.000km (kar je prej)....! Priporocljivo je preverit desmo ventile (luft) Desmo servis je na 24.000km! Koliko km ima prevozenih, da bos imel okvirno orientacijo.... drugace je pa bulletproof motor In GO FOR IT! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Avgust 17, 2020 Deli Objavljeno Avgust 17, 2020 Jst mam monsterja evo. Ima kdo tukaj kontakt od Andreja iz As domzale ? iscem novega serviserja. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
litlleracer Objavljeno September 18, 2020 Deli Objavljeno September 18, 2020 Hvala za nasvete ;) Že nekaj časa lastnik monstra 620, sedaj pa me zanima, če je morda kdo imel podoben problem. Med vožnjo, najbolj sem to opazil pri cca 50km/h, ko držim enakomerno gas, kot da motor cuka. Svečke sem že zamenjal. Še kakšna ideja? Prav tako mi "čudno" drži minimum. Ko ga poskušam naštimati, kot da je tista vzmet "premalo močna", zgleda kot da vsakič ne vrne zajlo gasa na 0 oz isto mesto. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 19, 2020 Deli Objavljeno September 19, 2020 Nisem prepričan, na kak način ti cuka, vendar ali si preveril verigo? Je dovolj našponana? Ima trde člene? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
litlleracer Objavljeno September 22, 2020 Deli Objavljeno September 22, 2020 Veriga je ok, dovolj nasponana. Kako zgleda ko cuka? Kakor je zgledalo vcasih na starih apnjih, ko je "prebijal" kabel od svecke. Imam obcutek, kot da nekaj prekinja delovanje motorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 23, 2020 Deli Objavljeno September 23, 2020 Ob 18. 9. 2020 ob 21:23, litlleracer pravi: Hvala za nasvete Že nekaj časa lastnik monstra 620, sedaj pa me zanima, če je morda kdo imel podoben problem. Med vožnjo, najbolj sem to opazil pri cca 50km/h, ko držim enakomerno gas, kot da motor cuka. Svečke sem že zamenjal. Še kakšna ideja? Prav tako mi "čudno" drži minimum. Ko ga poskušam naštimati, kot da je tista vzmet "premalo močna", zgleda kot da vsakič ne vrne zajlo gasa na 0 oz isto mesto. Hvala Mogoče ultrazvočno očistiti vplinjač ? Kamen se lahko nabere in dela probleme... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 23, 2020 Deli Objavljeno September 23, 2020 Zivjo Nekaj vas ima 1100Evo rabil bi uslugico opravljeno v 20sec z telefonom Namrec rabil bi sliko konektorja bencinske crpalke na rezervarju tako, da se vidi zičke kako so zložene po barvah lp T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jokl81 Objavljeno Junij 21, 2021 Deli Objavljeno Junij 21, 2021 Se je mogoče že kdo kaj ukvarjal z 'dodatnim' hlajenjem reglerja na monstru (s2r) pod zicem. V tehle toplih dnevih na AC mi kar v redu pogreje rit. Ravno je bilo tud obnovljeno navitje na statorju in se mi zdi, da se regler mogoče zdej mal bolj matra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
litlleracer Objavljeno Julij 25, 2021 Deli Objavljeno Julij 25, 2021 Zivjo, a se mogoče komu doma "valja" kakšen pokrov sedeža za ta starga monstra (600,620,750,900...)? kupim, barva ni pomembna.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 A kdo pozna tale motor... sprašujem za prijateljico https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17799267 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 17, 2023 Deli Objavljeno April 17, 2023 Ima monster 696 res še ročni čok pri hladnem zagonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gbevc Objavljeno April 18, 2023 Deli Objavljeno April 18, 2023 Ja, res ima. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 18, 2023 Deli Objavljeno April 18, 2023 Matr, to je blo aktualno pred 30 leti. Sem se malo izobrazil in v bistvu ni čok ampak neke vrste ročica za zvišanje vrtljajev na cca 2k rpm, dokler se motor ne segreje. Vsaj tako piše na ducati forumih. Postopek je samo za nižje temperature (ročica naprej, kontakt počakaš 10 sekund, da se animacija na števcu konča, potegneš ročico nazaj in zalaufaš), ker pri višjih temperaturah menda ni potrebno. Večina pa piše, da gre za 2009 letnik. Me je pa tole kar malo odvrnilo od nakupa. So nas japonci razvadl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
litlleracer Objavljeno Maj 18, 2023 Deli Objavljeno Maj 18, 2023 Si sposodim še jaz to temo, ko smo že pri čokih. Sam imam namreč problem pri hladnem vžigu, ko "dam" čok, mi nihajo vrtljaji od 2k - 6k. Ko se motor segreje, je potem nekako ok. Je pa potem posledično glede tega zelo težko nastaviti minimum delovanja motorja. Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo? Gre pa za monstra 620 i.e. 2002. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a-rod Objavljeno Julij 24, 2023 Deli Objavljeno Julij 24, 2023 Katere gume dajete na monsterje? 821😀 pirellijce? Rabim za touring, nisem prevelik dirkac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se