atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 Odprl sem hm tist box, ko je notri jermen pa to in na dnu našel tale kovinski delec im pa tam 2,5 cm dolžine in kake 0,5 sm širine.je nekaka ploščica.bila je zadaj pri kolesu.Ali je to kaj pomembnega.Pa upam da se mi ne boste smejali :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 Kaj take je zvito to al kaj???Al je del lamele od kuplonge? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 prvic vidim :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2003 Kaj take je zvito to al kaj???Al je del lamele od kuplonge? ja to sm skeniral iz obeh strani po dolgem in počez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 :? :? :o :huh: :hmm: Nic jasno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2003 Aja pa še nekaj imam pa typhoona.Pa not je vse original. :naughty: Tko da je to že tovarniško not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 Tovarnisko to not :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 mogoče nova vrsta blokad :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 Nemogoce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2003 Tovarnisko to not :blink: :blink: ja tovarniško not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2003 mogoče nova vrsta blokad :lol1: mogoče je mama mi šla to not dat ko sem spal :devil: :devil: A zato mi gre sam 5km/h pa še to po klancu na vzdol :D :cry: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 sej pol pa če neveš zakaj ta delec je ga vn vzem, pa brez njega naprej....kaj pomembnješega pomoje ne more bit (razn če je mogoč, mogoč delček lamele) skratka prvič vidim :blink: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 :devil: serijska napaka motorja zahtevaj novega :naughty: si prvi lastnik maš novega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2003 ne sem drugi lastnik!!He he že vem...Motor bo spustil po dolini :devil: ...Se zdraven ulegel in rekel da je kar naenkrat me vrglo dol :ph34r: ...Potem pa zaradi tistega dela tožil firmo,da za visoke denarje.Ta nezgoda mi se pustila velike posledice...Od takrat naprej se bojim kovine. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2003 vidiš če ne bi odpiral in stikal bi danes ziher mirneje spal...zdej bo pa drugače... :D :P ;) :zzz: ahhhh nebom se sekiral.Če je šlo prej bo šlo pa še zdej <_< upam :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 Aja pa povedal bi tudi lahko iz kakega materiala je ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
64990090 Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 Mislim da bi administrator lahko premislil o tvojih namišljenih problemih upam da jih sedaj že vsi lahko opazijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 To je jeklena zaskočka ki drži gumasti blažilec, ki preprecuje da se nožni štarter nebi preveč grobo in glasno zaletel pri vračanju v zgornji, osnovni položaj :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 Profi hvala da vem zakaj se je slo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno December 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2003 Hvala!!! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 Profi hvala da vem zakaj se je slo :OK: .....jst tud, k mi prej nit na misl ni pršlo, da bi blo to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Torej, zdej sm hotu mal pognat svoj skuter po dolgem času in sm prklopu gor akumulator in dav kontakt pa je vse delal tko k treba. Pol sm pa hotu zagnat pa se tist starter al kaj že zavrti pol ga pa kr neki zamori. Dav sm dol deklc pa vse snel pa preveru če se vid da je kej uničen pa ni nč videt. Pol sm ga probu zagnat pa gledu kaj se dogaja in tist mali vrteči (starter) skoč vn sam ne zagrab zobnika. Pol k sm mu z roko pomagu je zagrabu pa mal zavrtu pol pa ni hotu več. Jst nimam pojma kaj bi blo pa upam da ker kej več ve... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 a na nožn startr vžge :? loh da je akumulator pre prazn <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 a na nožn startr vžge :? loh da je akumulator pre prazn <_< To sm pozabu napisat. Tut na nožnga noče. Zavrti se sam ni nč od njega :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 To se je tud men dogajal polet pol sm pa ugotovu da ni kabl dobr pritrjen na svecko ! lahko ti je pa svecka sla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se