DAMI34 Objavljeno Junij 21 Opozori Objavljeno Junij 21 nižal ga ne bi, ker je že tako nizek. Preveri samo kako je s prednapetostjo zadnjega amortizerja(da ni zategnjen do konca) in premeri sag/posed. S kilometri se boš tudi na težo navadil. Pa srečno vožnjo.
smoukar Objavljeno Avgust 9 Opozori Objavljeno Avgust 9 Po 4 jurčkah na gtr s Mitas na asfaltu sem presrečen. Priznam, veliko avtoceste sam ta dinozaver je al pohleven al žvau. Tut tačke so že podrsale po tleh. Js sem presrečen, da mam ta motor. Plac za šoping al pa plato pira in več. Daš kufre dol, okolica ne ve al maš grdga cestaka al neki kar je grdo močno Minus je gretje mog. Js se po večini kr vozim v hlačah in škornjih. Iz šihta zjutraj je pa fajn, da greje 😛 . Poraba je, je jebeno skromana. Trenutno 6.7 . Teža njegova tut ji zanemarljiva. Lušn je manevritat v kaki ulici, ki je v breg obrnjena. In minus je tudi zvok motorja, ker nikol nisem neki bil navdušen na cestaki. Še najbolj uživam, ko se vozim za prijatlovim HD. Mam še vedno original motor. Se pravi, ror, ki ga je firma gor dala. Se splača kdaj domov potih pridet Sej bom enkrat popustil in peljal bmw. Bojda je boljši. Gtl mislim. Kaj pa vem, vleče me na choperja a potovalc je tisto kar hočem. Edino zvok motorja 😛 . Tist k joka kok je vroče v noge, priporočam, da se oblečeš. Res greje in to lahko povem, ker sem dost na semaforjih. Ni prijetno. Pa tudi pod čalado ni a jo vsi tiščimo na buču a ne? GoBobi in MiNa 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se