hector Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Tale pogled na klekec je pa kar lep :worship: Pa si 850 v enem dnevu , do opoldne napravil :whistle: ..ne, ne...sem šel lepo na easy in prespal.....slike so od včeraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreamhorse Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ..ne, ne...sem šel lepo na easy in prespal.....slike so od včeraj. Pa kr brez mene!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 uf, na mojem mopeku ti ne bi bilo ravno udobno....Pa vrži že stan te bergle in se prisveti kaj v Bajstrico :OK: Bom. Če ne bo šlo z mopedom pa peš! :P Pravkar sem se vrnil - vreme super, na vrhu mi je bilo celo vroče, nobene gužve, skratka lepih 850km-jev.... :worship: Uf, lepe slikice. Bravo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Eno vprašanje, ki je posredno vezano na tematiko: pot na Veliki Klek me skoraj vedno pelje mimo Hermagorja in potem naprej čez Gailbergsattel do Oberdrauburga. Pred nekaj leti pa sem ob povratku kotistil cesto, ki pelje iz dravske doline v Hermagor in sicer Greifenburg - prelaz Kreuzberg - Hermagor. Takrat je bila ta povezovalna cesta v precej slabem stanju in me sedaj zanima, če je komu znano (da se je peljal v tej smeri), če so jo mogoče preplastili ali vsaj popravili?Hvala za info. LP Pred mesecem sem jo prevozil po makadamu,jo delajo čisto na novo,razširjena cesta in ovinki,ko bo,bo fantastična.Kako daleč so z deli,pa ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Hvala. Bom moral nedeljsko ruto malo spremeniti. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 tud jest sem se dva dni potepal po avstriji in seveda me je pot vodila tudi čez Veliki Klek, vreme čudovito, skratka bilo je res enkratno, srečal na Kleku 4 ljubljančane, svizcov pa ni blo za vidt, so moral milko zavijat, sem imel v načrtu še smučanju v kaprunu, pa je bila dopoldne megla, al pa oblak, tko da je odpadlo, pa drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 svizce vidiš malo nižje pod ledenikom tam ko je parking za avtobuse tam ji hranijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Eno vprašanje, ki je posredno vezano na tematiko: pot na Veliki Klek me skoraj vedno pelje mimo Hermagorja in potem naprej čez Gailbergsattel do Oberdrauburga. Pred nekaj leti pa sem ob povratku kotistil cesto, ki pelje iz dravske doline v Hermagor in sicer Greifenburg - prelaz Kreuzberg - Hermagor. Takrat je bila ta povezovalna cesta v precej slabem stanju in me sedaj zanima, če je komu znano (da se je peljal v tej smeri), če so jo mogoče preplastili ali vsaj popravili?Hvala za info. LP Pred mesecem sem jo prevozil po makadamu,jo delajo čisto na novo,razširjena cesta in ovinki,ko bo,bo fantastična.Kako daleč so z deli,pa ne vem. Ja, tako je. Z Godyjem pa sva se po tej cesti peljala enkrat maja meseca in takrat so na veliko delali. Bila je tako razrita, da sem bila kar ponosna na svojega Kwaka, ki je v polžje premikajoči se koloni avtomobilov po vseh tistih jamah in grapah ter nasutem šodru pokazal prave traktorske sposobnosti! :P Kot je rekel Andi, če je cesta zdaj le makadamska, mislim na že utrjen makadam, je sploh ni težko prevozit. In ja, ko bodo dela končali, bo to ena lepše urejenih cest. Počakajmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 svizce vidiš malo nižje pod ledenikom tam ko je parking za avtobuse tam ji hranijo :whistle: Se bil že velikokrat gor, ampak še niti enga svzca vidu, me prav jezi. Kje točno je ta parking? Oziroma kje je največja verjetno, da jih vidim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Tam, kjer je Franz Jozef höhe, cez ograjo pogledas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Pozno popoldan in zvečer se pa kar po planoti sprehajajo... Nisem mogel verjeti, -sploh se ne bojijo. Pa zgodaj zjutraj verjetno tudi, ko še ni toliko turistov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Tega sem srečal na Franz Josefs Höhe (ob 9:00) pod restavracijo, ki je nad glavnim platojem in pod tisto stekleno opazovalnico - je potrebno iti malo peš. Tudi ob poti iz zgornje etaže garaže do te restavracije jih je bilo pod potjo nekaj, a so bili malo bolj sramežljivi. Drugače pa bi jih okoli te restavracije naj bilo največ, tudi najobilnejših, saj so navajeni, da jih turisti hranijo in niso prav nič boječi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muki Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 A gre kdo ta vikend gor. S kolegom imava namen dvodnevno furo. Mogoče kdo kaj ve ali so ceste normalno prevozne in ali morava biti na kaj posebno pozorna. lp :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 A gre kdo ta vikend gor. S kolegom imava namen dvodnevno furo. Mogoče kdo kaj ve ali so ceste normalno prevozne in ali morava biti na kaj posebno pozorna. lp :whistle: ni problema, bil tam v torek in sredo, pa srečno pot :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muki Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 ni problema, bil tam v torek in sredo, pa srečno pot :yea1: :yea1: Hvala za info :worship: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Včeraj vreme v Avstriji v primerjavi z vremenom pri nas odlično. Ker slika pove več kot beseda.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Tudi mi smo bili to soboto na Grossglocknerju. Vreme je bilo super odlično :) Nameravali smo prenočiti nekje v dolini, vendar smo se potem odločili in se odpeljali naprej do Kranjske Gore, tam prenočili in nadaljevali drugi dan preko Vršiča in naprej proti Dolenjski :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Bo šel kdo ta petek gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Bo šel kdo ta petek gor? Ta vikend ne verjamem, da bo gor lepo vreme... slabo kaže za enkrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Bil danes na Grossglocknerju. Vrh je bil v megli, skratka na ploščadi nič sončka. Ampak dežja pa tud ni bilo... Pa kr veliko motoristov. Da ne govorim, kolk harlijev na cesti okoli Villacha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Ja, tako je. Z Godyjem pa sva se po tej cesti peljala enkrat maja meseca in takrat so na veliko delali. Bila je tako razrita, da sem bila kar ponosna na svojega Kwaka, ki je v polžje premikajoči se koloni avtomobilov po vseh tistih jamah in grapah ter nasutem šodru pokazal prave traktorske sposobnosti! :P Kot je rekel Andi, če je cesta zdaj le makadamska, mislim na že utrjen makadam, je sploh ni težko prevozit. In ja, ko bodo dela končali, bo to ena lepše urejenih cest. Počakajmo. Glede na vremensko napoved, je verjetno v soboto štart. Ali kdo ve, če je že kaj novega s to cesto? Popravljeno September 2, 2008. Popravil MARE 65 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Glede na vremensko napoved, je verjetno v soboto štart. Ali kdo ve, če je že kaj novega s to cesto? Greifenburg - prelaz Kreuzberg - Hermagor, a res nobeden ne ve kaj je s to cesto. Ali je že asfaltirana ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) :kva1: :eek: Big, a si ti to letos avgusta pošklocal? :worship: l Popravljeno September 4, 2008. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se