C4V4L13R Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Am... v search nism nč najdu, če pa že kej podobnga obstaja, se opravičujem :blush: , pa premeste tole temo. Sam sem voznik 4T 125cc motorja, pa se več al manj sam vozm okol, pa me zanima, če je še kdo z dolenske, d bi se kerkrat kej dubl pa šli na kšno furco km, napravl kšnu srečanje al pa kej podobnga, sej lastnikov 2T mašin mislm d je kr nekej tle okol, sm ne vrjamm d bi skup shajal, če se pa motm pa vsi sevede dobrodošli, d se javte :D pa še enkat se opravičujem, če tema že obstaja :blush: ...sm tud bol k ne nov tukej :) lp
GrCaR Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Am... v search nism nč najdu, če pa že kej podobnga obstaja, se opravičujem :blush: , pa premeste tole temo. Sam sem voznik 4T 125cc motorja, pa se več al manj sam vozm okol, pa me zanima, če je še kdo z dolenske, d bi se kerkrat kej dubl pa šli na kšno furco km, napravl kšnu srečanje al pa kej podobnga, sej lastnikov 2T mašin mislm d je kr nekej tle okol, sm ne vrjamm d bi skup shajal, če se pa motm pa vsi sevede dobrodošli, d se javte :D pa še enkat se opravičujem, če tema že obstaja :blush: ...sm tud bol k ne nov tukej :) lp :slap: jst sm meu tut 125 4T motor, pa smo se čist lepo skup fural tut s 2T ;)
C4V4L13R Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 (popravljeno) :slap: jst sm meu tut 125 4T motor, pa smo se čist lepo skup fural tut s 2T ;) no sej pravm, d če je gdu za, men ni panike, sm ponavad tisti z 2T zviška gledajo na ns k mamo 4T Am... v search nism nč najdu, če pa že kej podobnga obstaja, se opravičujem :blush: , pa premeste tole temo. Sam sem voznik 4T 125cc motorja, pa se več al manj sam vozm okol, pa me zanima, če je še kdo z dolenske, d bi se kerkrat kej dubl pa šli na kšno furco km, napravl kšnu srečanje al pa kej podobnga, sej lastnikov 2T mašin mislm d je kr nekej tle okol, sm ne vrjamm d bi skup shajal, če se pa motm pa vsi sevede dobrodošli, d se javte :D pa še enkat se opravičujem, če tema že obstaja :blush: ...sm tud bol k ne nov tukej :) lp Popravljeno Oktober 27, 2006. Popravil C4V4L13R
Dolenc™ Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Dolenjska moto sekcija Je kar nekaj moto dolencev na 125kah, pa tud gre se kdaj kam, sam ponavadi v bolj manjših skupinah :)
mAc10 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 :slap: jst sm meu tut 125 4T motor, pa smo se čist lepo skup fural tut s 2T ;) :lol1: :lol1: čoper fahrer? pizda nevem, če ste se kej supi vozil..če pa ste, so pa uni napačen moped si kupl(bi mogl tud kej 4t uzet)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 jaz sem tui 4- taktni 125 kar :) :) , sicer sem iz štajerske ampak bi se lahko komot kje vmes dobli pa šli na kako turco 4- takterji...hehe
JeRn3j Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 :lol1: :lol1: čoper fahrer? pizda nevem, če ste se kej supi vozil..če pa ste, so pa uni napačen moped si kupl(bi mogl tud kej 4t uzet) ma ti si kmet ;) :yea1: :slap:
k0ci Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 :lol1: :lol1: čoper fahrer? pizda nevem, če ste se kej supi vozil..če pa ste, so pa uni napačen moped si kupl(bi mogl tud kej 4t uzet) zakaj je pa takoj choper če je 125cc pa 4T :? sej se da lepo pelat če se pač zmenmo da gremo v skupini gre pač un z 4t naprej pa je, uni z 2t pa za njim vozjo, je prov lepa turca to, če ne rabš skos gont v rdeče
kklemn Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Am... v search nism nč najdu, če pa že kej podobnga obstaja, se opravičujem :blush: , pa premeste tole temo. Sam sem voznik 4T 125cc motorja, pa se več al manj sam vozm okol, pa me zanima, če je še kdo z dolenske, d bi se kerkrat kej dubl pa šli na kšno furco km, napravl kšnu srečanje al pa kej podobnga, sej lastnikov 2T mašin mislm d je kr nekej tle okol, sm ne vrjamm d bi skup shajal, če se pa motm pa vsi sevede dobrodošli, d se javte :D pa še enkat se opravičujem, če tema že obstaja :blush: ...sm tud bol k ne nov tukej :) lp ker motor pa maš???
GrCaR Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 za pismene piše v profilu :grim
BaHa Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 idijoti .... :BUA: dej admin skensli to temo ... hvala :(
C4V4L13R Objavljeno Oktober 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 (popravljeno) za pismene piše v profilu :grim :grim pa vseen---> mam yamaho ybr 125 idijoti .... :BUA: dej admin skensli to temo ... hvala :( sej če ti kej ne paše, se ti neb blu treba javlat... zakaj je pa takoj choper če je 125cc pa 4T :? sej se da lepo pelat če se pač zmenmo da gremo v skupini gre pač un z 4t naprej pa je, uni z 2t pa za njim vozjo, je prov lepa turca to, če ne rabš skos gont v rdeče no fino, lpo, sm je res ja d se ns vsaj ene 5 zbere :OK: fino, kr javte se še kej, letos bomo še ujel mau lepzga vremena pa se lahku kej zmenmo, če ne, se pa slišmo spomlad seveda :D Popravljeno Oktober 28, 2006. Popravil C4V4L13R
C4V4L13R Objavljeno November 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2006 aja kko je pa kej s temi klubi k so, včlanitev pa te zadeve, to se ne morš kr tko včlant ne :?
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2006 ja no pa javte se lahku tud mopedisti, sej če bi že km šli, bi že prlagodil pot in vožnjo vsem skup :D
k0ci Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 če grem jaz z bratovim skuterjem se bom jaz mogu tebi prilagajat :devil:
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2006 180? tu je že motor ni več moped :P
FlamE#7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 evo mene tapravga dolenca fantje :OK: ... :P prletim kamorkoli hocte z husqvarno sam povejte :P . gremo k Murnu na pico? :D :wub: lp FlamE
k0ci Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 180? tu je že motor ni več moped :P ne :grrr ni 180 je en majčkeno predelan....70cc drgač
JMatic Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) a jest tut velam k mam zlahto na Vihrah ? pa u Mrtvicah ? Popravljeno November 2, 2006. Popravil mitofreak
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2006 fantje, sprejmemo vse k ste zainteresirani :D , zard mene si lahku iz honkonga :P sm js sm reku pač dolenjci, k js recimo neb šou v kranj d bi se tm dubl d b se šli vozt, če vam pa razdalja ni ovira, pa kr :OK: lp
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2006 evo mene tapravga dolenca fantje :OK: ... :P prletim kamorkoli hocte z husqvarno sam povejte :P . gremo k Murnu na pico? :D :wub: lp FlamE tud lahku :P sm povej kje je tu :blush: , sej res d sm dolenc ampk vseh oštarij pa tud ne poznam :rolleyes:
FlamE#7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) direkt' pr', turjak' pr' gradu :P Popravljeno November 2, 2006. Popravil FlamE#7
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2006 s kod pa s pol, d bul un konc poznaš ? pa moj msn je bele1989@hotmail.com, posebej za dolence, pa se bomo kej zmenil, ne, za na kšn pir...oz. sok, k ne smemo pjani vozt :P
yamaha-freak Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Za kšn krogc po dolenski sm jes zravn vozm yamaha xt 125 x 4T!!!!!!! Sam more zdla mal u popraviu!!! K stisnem gas ga čist zmuri pa al pa če stisnem ga s do koca pod 7000 ubrati ga čiz zmuti če kdo ve kaj je to nej pove!!!!!! pa če ke kdo naštelu športn filtr gor!?
Priporočene objave