Zivnorc Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 pred 37 minutami, Buschi pravi: Sem taprvo mislu napisat A-12, pa bi res sam trije na foromu vedl za kaj se gre. Črn rekorder...velik jih je bilo črnih rekorderjev, SR71,U2, X15,B2,... Ja, 71-tka... ... še ena zanimiva... SR 71 je bil v bistvu RS 71... pa se je el prezident debilandije zmotu pri "splovitvi" Blekbrda, ko je šampanjc raj spiu, namest da bi ga ob blatnik blekbrda razbiu... Baj'd wej.... sem bil isti dan v Concordu in v Tu-144.. ... krila velka ko fuzbalplac... not pa placa (po širini manj kot v kombiju Zastava 850... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: .... sem bil isti dan v Concordu in v Tu-144... Kako... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 ... šel sem se letečega cirkusanta... in hodil po krilu Concorda... in potem v trenutku, ko sta oba prebila zvočni zid, sem skočil na krilo Tu 144.... da se ni slišalo, ko je zaropotalo po plehu. Bil sem v letalskem muzeju v Sinsheimu... http://2.bp.blogspot.com/_Eoin3JS4F8A/Sd0jYg0cjDI/AAAAAAAAA-o/-ApUlm0Ga_E/s1600-h/concorde.jpg kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 (popravljeno) V ta muzej se spravlam že par let...sam zarad enga avta: Mater sma zasmetila...bo Alla Popravljeno December 12, 2022. Popravil Buschi Kaldu in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Najots Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 Jaz sem hiter. To punce dobro vedo. Zivnorc in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 pred 2 urami, Najots pravi: Jaz sem hiter. To punce dobro vedo. . ... pa je to dobr ??? 😮😮😮 🤣🤣🤣 VS800, dr.looney in Najots 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 13, 2022 Deli Objavljeno December 13, 2022 Khm.... mene spravi pa v slabo voljo maus in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 13, 2022 Deli Objavljeno December 13, 2022 Norišnica na šiht...obsedeno stanje...prfukjen je ratal vse skup ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 13, 2022 Deli Objavljeno December 13, 2022 pred 2 minutami, Buschi pravi: Norišnica na šiht...obsedeno stanje...prfukjen je ratal vse skup ! Dopust si vzemi 😉 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 13, 2022 Deli Objavljeno December 13, 2022 Sem hotu, zadn tedn, kot vseh osem let do sedaj,pa moram pohištvo sestavlat pa sodelavce selit. Pa računalnike prklaplat, pa, pa,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 16, 2022 Deli Objavljeno December 16, 2022 Covid v bajti. Sicer se mu že 4 dni uspešno izogibam, naši pa ni uspelo. RobiRoberto in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 16, 2022 Deli Objavljeno December 16, 2022 Sm meu plan dons eno z vijoličnimi lasi na kufe povabt...pa me je direktor zajebu...sm mu mogu pokazat, da jest tut delam...božo mater... RobiRoberto in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 16, 2022 Deli Objavljeno December 16, 2022 Mal sanjam, mal iščem po bolhah bivše juge, pa naletim na tole: WTF? Keč BMX-a je v tem, da je mali,da je okreten, da je neuničljiv...ne pa tole ! Ko oblikovalci in dizajnerji začnejo delati kolesa. P.S.: Če kdo ve za Pony 20 tandema, kupim takoj ! smasher in kaizer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 17, 2022 Deli Objavljeno December 17, 2022 Ob 16. 12. 2022 ob 12:57, Tedybear pravi: Covid v bajti. Sicer se mu že 4 dni uspešno izogibam, naši pa ni uspelo. moj sin (30 let), pa ne lažem, že drugič pozitiven. Ni bil cepljen, njegova tašča 3x cepljena in 3x pozitivna že...ma kakorkol. Ma vročino in neznosno trpi , pa se počasi poslavlja od življena (jebem ti novodobno mladino) in joka in stoka, nakar mu žena tudi covid pozitivna in s siptomi pravi: tok poceni je ne boš odnesu medtem ko skrbi za 2 leti starega sina in 3 mesece starega dojenčka Tedybear, Mavti in GoBobi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 17, 2022 Deli Objavljeno December 17, 2022 Sma rekla z mojo, da grema dons pu Lublan šetat pa na koncert pol in da štartama ob enih. Ura je 15.15...pa sm še kr doma... kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 17, 2022 Deli Objavljeno December 17, 2022 pred 1 minuto, Buschi pravi: Sma rekla z mojo, da grema dons pu Lublan šetat pa na koncert pol in da štartama ob enih. Ura je 15.15...pa sm še kr doma... Dons ni za u Lublano hodit je bolš bit pod kovtrom. Js dons zdravim haloško gripo. 🙃 Tedybear, Mavti in kaizer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 18, 2022 Deli Objavljeno December 18, 2022 .... jagnjetina se mi je premal spekla .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno December 18, 2022 Deli Objavljeno December 18, 2022 A je gripa kriva? 🤔😂🤣 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 18, 2022 Deli Objavljeno December 18, 2022 pred 12 minutami, hajamoto pravi: A je gripa kriva? 🤔😂🤣 Gripa je že mimo , nikol ne trpim dlje kot en dan. 😉 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno December 18, 2022 Deli Objavljeno December 18, 2022 Sem namestil eno posodobitev in je zaštrikala cel računalnik. Sem moral ponovno namestiti okna in so mi ostali le podatke, ne pa tudi aplikacije. Ker sem že prej imel težave z nekaterimi povezavami, sem prepisal podatke na rezervni disk in se vrgel v novo namestitev. Vmes sem lahko gledal nogomet, ker so se podatki tako dolgo kopirali (cca 200 GB). Zdaj je glavnina že nameščena, ostalo pa po potrebi. Quest, Mavti in RobiRoberto 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 21, 2022 Deli Objavljeno December 21, 2022 Virusi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 21, 2022 Deli Objavljeno December 21, 2022 pred 1 uro, dr.looney pravi: Virusi.... ...a u računalniku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 21, 2022 Deli Objavljeno December 21, 2022 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...a u računalniku? Ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 21, 2022 Deli Objavljeno December 21, 2022 pred 1 uro, dr.looney pravi: Ne. ... mislu sem un "računalnik" v glavi.... Najots, Mavti, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno December 21, 2022 Deli Objavljeno December 21, 2022 Kje naj pozimi najdem kopalke? žena se odločila, da me v soboto pelje na labodje jezero, jaz pa brez kopalk 😠 Tedybear, RobiRoberto, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se