Buschi Objavljeno Marec 24, 2023 Deli Objavljeno Marec 24, 2023 Zato je pa Neo tak fajn, k mas en daljinc za vse. In če crkne, mas App in se sploh ne sekiraš. In, nov daljinec se avtomstsko poveže. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Marec 25, 2023 Deli Objavljeno Marec 25, 2023 pred 12 urami, Mavti pravi: Da sem ta teden v redki delovni vnemi čiščenja stanovanja še en daljineci med vso navlako po pomoti vrgu v smeti Seveda so smeti že odpeljali A naj zdaj še aparat vržem proč Sej a rabiš TV? Jaz ga že več kot 10let nimam. Večinoma je vse na netu. Lahko pa povežeš z PCjem pa ga imaš kot dodaten ekran. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 Zdej, če bi to trajal kratek cajt, ni pene, tak pa dajo rampe dol, k cug spele iz Cjela al pa iz Veleja in čakaš po 10 min. Banda davkoplačevalska. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 pred 37 minutami, Buschi pravi: Zdej, če bi to trajal kratek cajt, ni pene, tak pa dajo rampe dol, k cug spele iz Cjela al pa iz Veleja in čakaš po 10 min. Banda davkoplačevalska. A te še ni izučilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 pred eno uro, Buschi pravi: Zdej, če bi to trajal kratek cajt, ni pene, tak pa dajo rampe dol, k cug spele iz Cjela al pa iz Veleja in čakaš po 10 min. Banda davkoplačevalska. Čak, a nisi ti davkoplačevalec? nejc74, dr.looney in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 . .... faaaaaak, dons sem že zaspal zjutri dr.looney, Kugelschreiber, maxxa in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 pred 7 minutami, pik1 pravi: . .... faaaaaak, dons sem že zaspal zjutri kva a vesele urice u bifeju maus, pik1, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 pred 12 minutami, VS800 pravi: kva a vesele urice u bifeju . ... ma ja ... spet bom dobu enko pr matematki maus, VS800, dr.looney in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 pred 4 urami, pik1 pravi: . ... ma ja ... spet bom dobu enko pr matematki če nauš vse vaje oddelu in dubu pozitivno, še enkrat lomijo in vse ponavljaš... kaj ti ni jasno VS800, DAMI34, pik1 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2023 Deli Objavljeno Marec 30, 2023 pred 5 urami, pik1 pravi: . .... faaaaaak, dons sem že zaspal zjutri nekam znano se sliši maus, pik1 in VS800 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno April 1, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2023 Žena mi je postavla ultimat, motor ali ona. Pogrešal jo bom. ☹️ C eagle, pik1, Mavti in 7 others 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2023 Deli Objavljeno April 1, 2023 pred 53 minutami, Frenk 67 pravi: Žena mi je postavla ultimat, motor ali ona. Pogrešal jo bom. ☹️ ne laži (nit pogrešal je nebi :D) GregorM in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 1, 2023 Deli Objavljeno April 1, 2023 Pravkar, DAMI34 pravi: ne laži (nit pogrešal je nebi :D) Maš prov, druga trditev je prvoaprilska. 🤣 dr.looney, VS800, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 2, 2023 Deli Objavljeno April 2, 2023 Škoda, ker je tale avstralska F1 dirka na datum 2.4., ker tole kar se pa sedajle dogaja, je pa bolj prvoaprilska šala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 2, 2023 Deli Objavljeno April 2, 2023 pred eno uro, Buschi pravi: Škoda, ker je tale avstralska F1 dirka na datum 2.4., ker tole kar se pa sedajle dogaja, je pa bolj prvoaprilska šala! Jeba te F1, glej polete. 😜 dr.looney, VS800, C eagle in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 2, 2023 Deli Objavljeno April 2, 2023 pred 6 urami, Frenk 67 pravi: Jeba te F1, glej polete. 😜 Ne gledam če ni mašine pa koles. Aja, pa če ni FC Bayern ali ELF. dr.looney in Frenk 67 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 3, 2023 Deli Objavljeno April 3, 2023 Stari, kdaj je pa tale vikend minu ! Se še spomnim, da sem pez minut nazaj pil pir za tole mizo...ovo mene, že kucam cifre po tipkovnici spet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 Proklet jajc od bavarcev. Eno uro že probam "razpinit" tale konektor pa ne gre! Zivnorc in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 pred 2 urami, Buschi pravi: Proklet jajc od bavarcev. Eno uro že probam "razpinit" tale konektor pa ne gre! . .... "na silo" ni nikjer dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 Kot pr celem vesolju, pravilen odgovor je GS. Pa da jebem sve po spisku. 🙄 to vesolje ni moje vesolje. Gravura in rez na levi zadevi sta bp. Taka kot se spodobi. Na desni pa je vse narobe, rez pušča iglo, gravura je slabo viden dizastr. Vprašam dobavitelja WTF. Ja, naštelaj laser. 10 mailov, 15x razlozim de stroj ni problem, operater tud ne. Ma po moje mas laser za nastelat. Znorim, nardim ta dva vzorca, in grem k njim v delavnico, Valda ima pred delavnico tablco BIH parking only. Eh, BMW parking only. No, v 3min pridemo do zakljucka. XP, desno, ni OK. Za lasersko gravuro je prava stvar GS, levo. Jebo vas GS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 (popravljeno) pred 11 minutami, Kugelschreiber pravi: Kot pr celem vesolju, pravilen odgovor je GS. Pa da jebem sve po spisku. 🙄 to vesolje ni moje vesolje. Gravura in rez na levi zadevi sta bp. Taka kot se spodobi. Na desni pa je vse narobe, rez pušča iglo, gravura je slabo viden dizastr. Vprašam dobavitelja WTF. Ja, naštelaj laser. 10 mailov, 15x razlozim de stroj ni problem, operater tud ne. Ma po moje mas laser za nastelat. Znorim, nardim ta dva vzorca, in grem k njim v delavnico, Valda ima pred delavnico tablco BIH parking only. Eh, BMW parking only. No, v 3min pridemo do zakljucka. XP, desno, ni OK. Za lasersko gravuro je prava stvar GS, levo. Jebo vas GS. Moral bi slikat iz strani da se vidi rez. Ja velika razlika je med proizvajalci pleksija, sicer nisem probal ogromno proizvajalcev ampak liti od madreperla se je kar lepo rezal. A so bli to eni modeli od hipercuta? (kupiš... pol se pa znajdi) ps: če bi rad poskusil kdaj zanič pleksi lahko pogedam če se valja kje okoli še kak ostanek nekega ruskega pleksija ki smo ga meli med korono, ko smo ploško zrezali so se kosi začeli zvijat ?? pa smrdel je po gnilih ribah Popravljeno April 4, 2023. Popravil smasher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 13 minutes ago, smasher said: A so bli to eni modeli od hipercuta? (kupiš... pol se pa znajdi) Ne. Prodajalci pleksija. Stroj je Gravograph. ps, pri rezu skoraj ni videt. Ce s prstom potegnes pa cutis. Ne, nocem probat slabega pleksija. Od danes naprej, samo še GS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 pred 3 urami, Buschi pravi: Proklet jajc od bavarcev. Eno uro že probam "razpinit" tale konektor pa ne gre! ... ne na silo! Vzemi večje kladivo! smasher 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 Pa u tri pi...ke materne Ne zastopim vodstva FC-ja. Odfukajo Julijana, ker njegova žena je novinarka Bilda in bi lahko prednostno prišla do rumenega tiska, nastavijo nesposobnega Tuhlja, kateri je zgubil dve tekmi od treh. Namest da bi nagnal Salihalimidžiča, k nima pojma o nogometu, nagnal je pa Levandolskega, Zuleja in najboljšega vratarja na svetu, Nojerja. Mater, mam pritiska 200+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se