Skoči na vsebino

LeoVince izpuhi

Priporočene objave

Objavljeno

A homoligacija je pol tista knižca na keri piše "technical information" pa št. avspuha?

Objavljeno
lahko kdo pove kje dobim najcenej alu za cb 1300 05 letnik? s papirji seveda..

Ne vem, mislm, da sem že nekje napisal, pokliči Hotschkota (cifro ti lohk dam), pa ga vprašej, sigurno ti ga zrihta dost ugodno. Yst sem mojega (dražji karbon) dobil za 350 eur, le da preko AS-a... Hotschko bi ga zrihtal še za par ojrov ceneje. Z vsemi papirji, seveda.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

ola,

sem si privoščil nov izpuh, zmontiram gor, prvič vžge sprve, vgasnem, hočem ponovno zaštartat, ne vžge več, po nekajkratnih poiskusih. odklopim kleme od akumolatorja, pustim stat 5 min, ponovno priklopim, vžge. spet vgasnem in probam vžgat, pa nič več, v glavnem ne pali, zgleda se je rač razštelal al kaj.

ima kdo kake izkušnje lepo prosim naj napiše, ma pivo v dobrem hehe.

P.S. med koleno in dušilec sem vstavil tako okroglo ploščico s 5 luknjami kot kao dušilec, ki je bila priložena v škatli, ni pa je v navodilih za montažo. ima to kaj veze, da bi dušilo pline??

Objavljeno

... z zamenjavo izpuha, se spremeni marsikaj,še posebaj, če after market izpuh ni izdelan za točno ta motor ...

... bo potrebno malo nastavitvespremenit, pa bo ...

Objavljeno
ola,

sem si privoščil nov izpuh, zmontiram gor, prvič vžge sprve, vgasnem, hočem ponovno zaštartat, ne vžge več, po nekajkratnih poiskusih. odklopim kleme od akumolatorja, pustim stat 5 min, ponovno priklopim, vžge. spet vgasnem in probam vžgat, pa nič več, v glavnem ne pali, zgleda se je rač razštelal al kaj.

ima kdo kake izkušnje lepo prosim naj napiše, ma pivo v dobrem hehe.

P.S. med koleno in dušilec sem vstavil tako okroglo ploščico s 5 luknjami kot kao dušilec, ki je bila priložena v škatli, ni pa je v navodilih za montažo. ima to kaj veze, da bi dušilo pline??

Jaz tiste ploščice nisem notri dajal in je delalo brez problema. Je bil pa auspuh točno za moj motor.

LP

Objavljeno

evo malo sem se pozanimal, pa je možno, da je akumulator bogi, ga bom probal napolnit, pa svečko pogledal, ploščice pa nimajo baje nobene veze, res je da se bolj dere brez njih, samo v tem primeru ne velja homologacija, pa če te vstavijo in izmerijo Db, je kazen, samo v navodilih za montažo, pa jih ni narisanih, tak da lahko se malo mogoče tudi na to izgovarjaš, no al pa ti vseeno napiše, res je. Je pa drugač original Leo vince za Aprilio Pegaso Strada delan izpuh. mislim da kaže akumulator 12.2 volta napetosti, kar je baje pramalo pravi mehanik pri pooblaščenem Moto centru Ptuj Habjanič s.p. ima kdo kake izkušnje z njimi, so vredu?

Objavljeno

Halo!

Imam eno vprašanje glede Leo Vince izpuha. A ve mogoče kdo, če je bil model slip-on za hondo cbr 1000 rr enak za modele 04-05 in 06-07? Ali paše isti izpuh na oba modela honde? Namreč kataloška številka izpuha je enaka, kolikor je pa meni znano, je pa ravno izpušni sistem (originalni) spremenjen med tema dvema modeloma.

Hvala za odgovor.

LP

Objavljeno
Halo!

Imam eno vprašanje glede Leo Vince izpuha. A ve mogoče kdo, če je bil model slip-on za hondo cbr 1000 rr enak za modele 04-05 in 06-07? Ali paše isti izpuh na oba modela honde? Namreč kataloška številka izpuha je enaka, kolikor je pa meni znano, je pa ravno izpušni sistem (originalni) spremenjen med tema dvema modeloma.

Hvala za odgovor.

LP

Enako je pri Hondi Varadero. Original je spremenjen, Leo Vinci je pa isti. Preveri na njihovi spletni strani al ti je pretežko?

Objavljeno
Enako je pri Hondi Varadero. Original je spremenjen, Leo Vinci je pa isti. Preveri na njihovi spletni strani al ti je pretežko?

Sem že preveril, vendar me je zanimalo tudi mnenje kakšnega uporabnika. Hvala za odgovor. :yes:

Objavljeno

V Minhnu sta mi na obeh stantih trgovca povedala in pokazala v ceniku, da za monstra ni visokih "cestno legalnih" leo vincijev ... Na ebay-u se pa tut taki prodajajo? Mogoce kdo ve, kaj je zdaj res?

Tks!

Lp!

Flight

Objavljeno

Živjo!

Ima kdo izkušnje z Barracuda izpuhom?

lp.

Objavljeno
V Minhnu sta mi na obeh stantih trgovca povedala in pokazala v ceniku, da za monstra ni visokih "cestno legalnih" leo vincijev ... Na ebay-u se pa tut taki prodajajo? Mogoce kdo ve, kaj je zdaj res?

Tks!

Lp!

Flight

odvisno za katerega monstra ... piši mi mail in kater model/letnik monstra imaš

LP

h.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

No evo jes sm se tud odloču da mojmu fazerju nataknem drug dimnik :kva2:

Učeri sm naroču LeoVince oval EVO II :devil: Plačau bom pa 280€. Se mi zdi glede na ostalo ponudbo kar sem po netu in po trgovinah iskal kar ugodno.

Objavljeno

Lep pozdrav,

zanima me, če ima kdo izkušnje z (Leovinci GP Style) varianto izpuha. Kaki so vtisi, kak je z homologacijo.....?

Hvala !!

Objavljeno (popravljeno)
Lep pozdrav,

zanima me, če ima kdo izkušnje z (Leovinci GP Style) varianto izpuha. Kaki so vtisi, kak je z homologacijo.....?

Hvala !!

dere se najbrž tko da gre že vozniku na K*!"#? :D

homologacija pa ne vem če je možna... če ni auspuh street legal pol nč ne bo .)

no lej vidu sm pa tega:

post-10875-1204648846_thumb.jpg

post-10875-1204648888_thumb.jpg

res je da je arrow sam zgleda pa noro dobru... tud dere se res :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... je pa tud tipo reku da ima homologirane, tko da tele arrow gp style se naj bi dal homologirat... aja pa računi, da so to res svinsko drage zadeve ;)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Pozdrav

Jest ga mam na svojem Zju, in ti lahko rečm da nimaš kej falit :naughty: . Kot je reku jeRn3j, je brez Db- killerja kdaj moteče. Vendar je zvok ena sama poezija :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: . Homologirat se ga tud da, glede cene je tko da jest sm ga kupil na ebaju in s poštnino vred me je pršu 268 €.

brez DB- killerja .

lp mare

Objavljeno
Pozdrav

Jest ga mam na svojem Zju, in ti lahko rečm da nimaš kej falit :naughty: . Kot je reku jeRn3j, je brez Db- killerja kdaj moteče. Vendar je zvok ena sama poezija :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: . Homologirat se ga tud da, glede cene je tko da jest sm ga kupil na ebaju in s poštnino vred me je pršu 268 €.

brez DB- killerja .

lp mare

Kok si dav pa za homologacijo, pa kok časa si čakal nanjo?

Objavljeno

Dej si mal preberi po forumu no...

Objavljeno

homologacija je 58€ pa čakaš ene 3 tedne... ;)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes dobil nazaj izpuh od majstra, ki mi je krajašal izpuh za milko.... Kaj naj rečem to je sedaj zvok, ki sem ga hotel slišat...Slikca sledi...

Polcaji me pa sedaj res ne bojo več maral :)

LP

Objavljeno

Zdej je moj očim kupu LeoVince izpuh in zravn ni dobil nalepke, ampak je dobil ploščico ki jo mora znetati.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

hja fantje ... glih poceni ne kupjete tehle leovincetov ... ;-)

predno naročate iz tujine po ebayu ipd ... naj za hec še kdo meni piše MAIL (ne PM) piše pa bomo hitro vidl kako je s ceno B-) ..

h.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!