SV rider Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Kakšna je potem tvoja cena za SV 650? Lahko odgovoriš na PM!
suhi Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Kakšna je potem tvoja cena za SV 650? Lahko odgovoriš na PM! mene tud zanima za sv 650 K3 tak da naj kr sem napiše - zakaj pa ne :) čene pa prosim ne PM vsaj - hvala
hotschko Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 na forumu sem bolj redko, cen ne bom objavljal v temi ... pišite mi MAIL (in ne PM!!!), ker bo komunikacija tako bistveno hitrejša LP h.
Čamac Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 hja fantje ... glih poceni ne kupjete tehle leovincetov ... ;-) predno naročate iz tujine po ebayu ipd ... naj za hec še kdo meni piše MAIL (ne PM) piše pa bomo hitro vidl kako je s ceno B-) .. h. na forumu sem bolj redko, cen ne bom objavljal v temi ... pišite mi MAIL (in ne PM!!!), ker bo komunikacija tako bistveno hitrejša LP h. Raje ne piši takšnih postov po forumu, meni je Noise zdaj že drugič nabil 10% opozoril zaradi podobnega oglaševanja (sem omenil, da prodajam gume v temi Pnevmatike) :)
Andro82 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) No evo pa sm ga dočakau :kva2: LeoVince je že namontiran in tudi že sproban. Sam zaenkrat mam še DB killer notr. Edin nism se še poglablou kako nej tist original vijak odvijem k je tko trapast pobrušen da se ga ne da odvit. Verjetno bi blo pa najbl pametno najprej homologacijo it poštemplat pol se bom pa s tem igrau.. :devil: Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil Andro82
speed Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 No evo pa sm ga dočakau :kva2: LeoVince je že namontiran in tudi že sproban. Sam zaenkrat mam še DB killer notr. Edin nism se še poglablou kako nej tist original vijak odvijem k je tko trapast pobrušen da se ga ne da odvit. Verjetno bi blo pa najbl pametno najprej homologacijo it poštemplat pol se bom pa s tem igrau.. :devil: V vijak, zažagaj z žago za kovino in z navadnim izvijačem BP. odviješ. Pr men je to delal. .)
Andro82 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Ja sej neka taka bol "nasilna" metoda bo potrebna :naughty: Komej čakam :kva2: :kva2: :kva2: Sm pa tud razmišlou da bi s TIGom mal došvasou na vijak in bi se ga dal čist lepo odvit. Eh, bomo že. Useen hvala az nasvet :OK:
Andro82 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Prosu bi za mal pomoči :blush: in to glede DB killerja. Pa grem kar po vrsti....tist vijak mi je ratal odvit, zdej pa ko hočem DB killer vn potegnit nikakor ne gre. Nočem pa bit nevem kako nasilen da nebi poškodoval le tega :hmm: Zdaj me pa zanima, kako ste kaj vi to stvar potegnil iz auspuha, al obstaja kakšna "prefinjena" metoda al je še kje kaj prišraufano... :?
speed Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Prosu bi za mal pomoči :blush: in to glede DB killerja. Pa grem kar po vrsti....tist vijak mi je ratal odvit, zdej pa ko hočem DB killer vn potegnit nikakor ne gre. Nočem pa bit nevem kako nasilen da nebi poškodoval le tega :hmm: Zdaj me pa zanima, kako ste kaj vi to stvar potegnil iz auspuha, al obstaja kakšna "prefinjena" metoda al je še kje kaj prišraufano... :? Na sredin je sredinska cev stisjena in to še drži DB killer. Jst osebno, sem vzel klešče in preprosto potegu ven. Parkrat je šlo težko, zdej pa že skoraj brez klešč lahko ven potegnem. :naughty: Prim s klešči pa mal pomajaj gordollevodesno pa bi moralo ziher it ven. Tako sem jst naredu. Sicer pa lahko z druge strani pogledaš in posvetiš z baterijo pa boš videl če se kaki var vid. Gre pa ziher ven, tko da kar pogumno. LP Speed
norc 16 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 nekaj sem notranjost rora predeloval in me zanima če je kaka možnost da mi kakšni opilki ki so v njem škodujejo motorju. če je kaka šansa da jhi nazaj v celindre potegne.
k0ci Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ponavadi iz izpuha piha ven, in ne vleče noter...za ziher pa spihaj izpuh s kompresorjem, če pa imaš še razkopanega pa probaj s sesalcem malo posesat kar se bo dalo
norc 16 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ponavadi iz izpuha piha ven, in ne vleče noter...za ziher pa spihaj izpuh s kompresorjem, če pa imaš še razkopanega pa probaj s sesalcem malo posesat kar se bo dalo to sem mislo ono ko gas spustiš pa imaš v obratih. je že na motorju.
Andro82 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Na sredin je sredinska cev stisjena in to še drži DB killer. Jst osebno, sem vzel klešče in preprosto potegu ven. Parkrat je šlo težko, zdej pa že skoraj brez klešč lahko ven potegnem. :naughty: Prim s klešči pa mal pomajaj gordollevodesno pa bi moralo ziher it ven. Tako sem jst naredu. Sicer pa lahko z druge strani pogledaš in posvetiš z baterijo pa boš videl če se kaki var vid. Gre pa ziher ven, tko da kar pogumno. LP Speed No pa mi je uspelo :yea1: Sm samo mal potouku pa porukau pa je šu brez problema ven. Zdej ga lahko z roko odstranim. Ampak zvok je pa zdej :kva2: :kva2: :kva2: Lp
FazerMan Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Mene pa zanima kdo so prodajalci Leovince izpuhov v Sloveniji?
Andro82 Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Mene pa zanima kdo so prodajalci Leovince izpuhov v Sloveniji? Za tele 3 vem. Men ga je najcenejše od teh treh zrihtau MotoIgl. http://www.lindempa.si/leovince/index.html http://www.nitro.si/ http://www.motoigl.si/
bikez Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 (popravljeno) Mene pa zanima kdo so prodajalci Leovince izpuhov v Sloveniji? Sej smo ti že napisali v temi FZ6, kjer si že spraševal :grim !!! Popravljeno Maj 24, 2008. Popravil bikez
FazerMan Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Glede na cene je hotscho res najbolj ugodn, bom verjetno kr njega kontaktiro ob naslednji plači. A slučajno kdo ve kako je z montažo pri njemu?
bikez Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Glede na cene je hotscho res najbolj ugodn, bom verjetno kr njega kontaktiro ob naslednji plači. A slučajno kdo ve kako je z montažo pri njemu? Montiraj sam. Ni problem, če si kolker tolk tehničen tip. Rabiš pa 2 uri cajta. Res pa je, treba cel zadnji konec razdret :blush: .
LRR Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Lep pozdrav vsem, mene pa zanima če se da kupiti db killer posebej, koliko stane in kje ga dobiti? Svojega bi rad malo predelal, izpuha pa še nimam homologiranega. Edino če ima kdo tu na forumu na 600rr leota in bi mi posodil svojega za takrat ko ga bom peljal na homologacijo :rolleyes: L
JeRn3j Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Lep pozdrav vsem, mene pa zanima če se da kupiti db killer posebej, koliko stane in kje ga dobiti? Svojega bi rad malo predelal, izpuha pa še nimam homologiranega. Edino če ima kdo tu na forumu na 600rr leota in bi mi posodil svojega za takrat ko ga bom peljal na homologacijo :rolleyes: L prašaj matexa on ima leota na 600cbr jst mislm da ti bo brez problema posodu :)
Orange Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) Mene pa zanima kdo so prodajalci Leovince izpuhov v Sloveniji? AS domzale !Ti zrihtajo tut vpis v homologacijski kartoncek! Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil Orange
Aless Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Zanima koga leovicne za yamaho FZS600(do 03 letnika)-->PM
Andro82 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Jaz ga imam že gor ... .) Kdaj ga prideš pokazat, da si ga primerjava... :P Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil Andro82
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se