Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

js sm biu tud do danes zadovoljen kupec tc motoshopa...mam velik stvari od tam jakno, rokavice,... mami je tam kupila motor ter vso opremo, tud foter ma od tam mislm da use.... dans sm biu pa negativno presenečen.... šel sem po 2t olje za 125 motor - motul 710 pa ga niso meli, pa mi je trgovec priporočal motul scooter, sam kukr sm js brau da je zanesljivo tankat sam 710 oz. druge znamke, trgovec pa me je prepričeval da tega olja ni ... in da bo tist čist dober... ker je kao za predelane scooterje in to naj bi blo ql tut za 125ke...

olja nisem vzel sem se pa malo zamislil ali je šlo le za to da bi kupil olje tam ali bi bilo res u redu??! :unsure: :unsure: :unsure:

če ima kdo izkušnje s tem?!? (bi bilo ql ali ne)---> sory za :topic: :topic:

Objavljeno
js sm biu tud do danes zadovoljen kupec tc motoshopa...mam velik stvari od tam jakno, rokavice,... mami je tam kupila motor ter vso opremo, tud foter ma od tam mislm da use.... dans sm biu pa negativno presenečen.... šel sem po 2t olje za 125 motor - motul 710 pa ga niso meli, pa mi je trgovec priporočal motul scooter, sam kukr sm js brau da je zanesljivo tankat sam 710 oz. druge znamke, trgovec pa me je prepričeval da tega olja ni ... in da bo tist čist dober... ker je kao za predelane scooterje in to naj bi blo ql tut za 125ke...

olja nisem vzel sem se pa malo zamislil ali je šlo le za to da bi kupil olje tam ali bi bilo res u redu??! :unsure: :unsure: :unsure:

če ima kdo izkušnje s tem?!? (bi bilo ql ali ne)---> sory za :topic: :topic:

Ne bi blo kul. Pa ne zato, ker gre za predlog TCja v tem primeru...

Objavljeno

eh ne poslušaj onih ko hočjo samo prodat,......ti dobr veš kaj je najbolš za motor, in to si tudi hotel (710, 800road ali 800off road)

Objavljeno

Ello!

A ima kdo odveč kuponček za popust za TC motoshop? Dobi za pir! :beer1:

PM ali 031560846

TY, Matjaž

Objavljeno

A to tiste novoletne, ki so veljali samo nekje do marca?

Objavljeno

Njihovi novoletni kuponi veljajo od 15. decembra pa do 15. januarja.

Objavljeno
Ello!

A ima kdo odveč kuponček za popust za TC motoshop? Dobi za pir! :beer1:

PM ali 031560846

TY, Matjaž

sori, nimam ... piva pa ne pijem.

Objavljeno
Njihovi novoletni kuponi veljajo od 15. decembra pa do 15. januarja.

pravjo prodajalci...drgač majo pa lih tko jih med letom ;)

jst sm ga rabu konc marca...zdej pa če je to za vas v tem času k je klajba napisu pa nevem :P

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

mam pri TCju čelado na servisu. nj bi blo to že končano v petek, in oni naj bi me poklicali.

do sedaj še ni bilo tel. klica. kot kaže bom moral jaz poklicati in ne oni, kot naj bi bilo rečeno...

ko sem tja prišel prejšni teden v ponedeljek s čelado in jim pokazal kaj je narobe, so rekli da je ne bodo menjali, niti niso hotl jo vzeti nazaj da bi jaz izbral kakšen drug model (dražji). dali so jo raje na servis in naj bi bila do petka zrihtana.

TC po neumnosti zgublja stranke.

sm se že odloču da karkol bom kupoval, bom kupil v louisu :worship: :whistle:

Objavljeno

In pol boš za vsako malenkost rinil v Avstrijo? Z dežja pod kap.

Objavljeno
mam pri TCju čelado na servisu. nj bi blo to že končano v petek, in oni naj bi me poklicali.

do sedaj še ni bilo tel. klica. kot kaže bom moral jaz poklicati in ne oni, kot naj bi bilo rečeno...

ko sem tja prišel prejšni teden v ponedeljek s čelado in jim pokazal kaj je narobe, so rekli da je ne bodo menjali, niti niso hotl jo vzeti nazaj da bi jaz izbral kakšen drug model (dražji). dali so jo raje na servis in naj bi bila do petka zrihtana.

se podpišem na tole. pri meni je blo isto pri jakni :closedeyes:

Objavljeno
In pol boš za vsako malenkost rinil v Avstrijo? Z dežja pod kap.

eh, malenkosti lohk kupm pri Vombergrju, Trgoavto... se že kj najde :) Če bom pa hotu kupt kj dražjega se pa zapele v Avstrijo :)

Objavljeno
eh, malenkosti lohk kupm pri Vombergrju, Trgoavto... se že kj najde :) Če bom pa hotu kupt kj dražjega se pa zapele v Avstrijo :)

ko boš imel svojo štacuno, boš seveda vsakmu, ki bo kaj v popravilo prnesu, vzel robo in mu dal novo, staro si boš pa zataknil za klobuk, a?

Objavljeno
ko boš imel svojo štacuno, boš seveda vsakmu, ki bo kaj v popravilo prnesu, vzel robo in mu dal novo, staro si boš pa zataknil za klobuk, a?

Ne, ampak ce bi reku da bomo poklical ko bo narejeno, bi poklical. Sj ni tok tezko. Sam ocitno se jim ni treba matrat.. :angry:

Objavljeno

Koliko je bila stara čelada ??

Ker robo z defektom imaš pravico menjat/reklamirat v rokuh 8 dni od nakupa, potem pa gre stvar na popravilo (če se jo da popravit).

lp

Objavljeno

Ker robo z defektom imaš pravico menjat/reklamirat v rokuh 8 dni od nakupa, potem pa gre stvar na popravilo (če se jo da popravit).

lp

jah zdj je že kr mal več kot 8 dni..

takoj ko sem jo kupil, sem šele naslednji dan opazil da ima čelada tesnilo "zavihano" navzdol, to je zgoraj pri vizirju. in mi je zaradi tega pihalo(če bi se pa vozil v dežji bi pa kapljalo noter).

potem sem šel čez 4dni nazaj v TC jim prinesel čelado, povedal kaj je narobe, nato je pogledal če jih imajo kaj na zalogi, je videl da tega modela več nimajo in mi je dal eno tekočino, ki naj bi omehčala gumo/tesnila. potem je on to tam namazov, zaprl šipco, in rekel naj tako pustim približno 2-3dni. jaz sem pustil 4dni, potem odprl vizir, nato ga zaprl nazaj in tesnilo je bilo spet zavihano. naslednji dan sem šel spet v TC, sem povedal da še vedno ni dobr. in potem so jo dal na servis, seveda sem moral zraven dati račun, meni so pa dali komisijski zapisnik, kar pomeni da so upoštevali garancijo.

ta čas pa uporablam staro čelado.

@SiR - nebom nikoli imel svoje mototrgovine. ampak glede na to, da so tako "vrhunska" trgovina bi to lahko naredili. nevem zakaj v louisu lahko zamenjajo, pa verjetno tudi v drugih trgovinah.

Objavljeno (popravljeno)

V TC-ju bil 1., zadnjič in nikoli več. Ker nisem nič kupo in stvari samo pomerjal so na mene gledali kot na nekoga ki se ga želijo čimprej znebit in kot da hočem kaj vkrast. Hvala lepa za tako gostoljublje. Pri Habatu so že zapirali vrata pa so jih odprli in sem mel možnost sprobat rokavice (čeprav jih tud nisem kupo), daleč najboljši odnos pa sem doživel v LABI ki se ne more primerjat z nobeno drugo moto trgovino v SLO, no mogoče še z Yamaho na Ptuju.

Popravljeno . Popravil AREA
Objavljeno
V TC-ju bil 1., zadnjič in nikoli več. Ker nisem nič kupo in stvari samo pomerjal so na mene gledali kot na nekoga ki se ga želijo čimprej znebit in kot da hočem kaj vkrast. Hvala lepa za tako gostoljublje. Pri Habatu so že zapirali vrata pa so jih odprli in sem mel možnost sprobat rokavice (čeprav jih tud nisem kupo), daleč najboljši odnos pa sem doživel v LABI ki se ne more primerjat z nobeno drugo moto trgovino v SLO, no mogoče še z Yamaho na Ptuju.

tako nekako je blo tut pr men ko sem kupoval čelado... dokler niso vidl da imam s seboj 500€ so me sam postran gledal pa se niti ukvarjat inso hotl z mano. pa še to je ves čas potem nekam naokol skakou, tako da nisem niti dobil nobene koristne pomoči oz. nasveta pri nakupu čelade :closedeyes:

Objavljeno
jah zdj je že kr mal več kot 8 dni..

takoj ko sem jo kupil, sem šele naslednji dan opazil da ima čelada tesnilo "zavihano" navzdol, to je zgoraj pri vizirju. in mi je zaradi tega pihalo(če bi se pa vozil v dežji bi pa kapljalo noter).

potem sem šel čez 4dni nazaj v TC jim prinesel čelado, povedal kaj je narobe, nato je pogledal če jih imajo kaj na zalogi, je videl da tega modela več nimajo in mi je dal eno tekočino, ki naj bi omehčala gumo/tesnila. potem je on to tam namazov, zaprl šipco, in rekel naj tako pustim približno 2-3dni. jaz sem pustil 4dni, potem odprl vizir, nato ga zaprl nazaj in tesnilo je bilo spet zavihano. naslednji dan sem šel spet v TC, sem povedal da še vedno ni dobr. in potem so jo dal na servis, seveda sem moral zraven dati račun, meni so pa dali komisijski zapisnik, kar pomeni da so upoštevali garancijo.

ta čas pa uporablam staro čelado.

To če bi bili fer ti bi jo morali zamenjat!

Saj verjetno tudi če niso "fer "bi ti jo če bi bil kaj starejši in bi malce bolj zaropotal.

lp

Objavljeno

Saj verjetno tudi če niso "fer "bi ti jo če bi bil kaj starejši in bi malce bolj zaropotal.

lp

ja.. in na nas k smo mal mlajši gledajo samo kot na kšne firbce oz. manj vredne kupce/stranke. to se mi ne zdi prav.

Objavljeno

lp

jst sem mojo jakno prinesla čez 2 dni nazaj... nerabljeno, ker je bila zadrga spodaj strgana in je nisem mogla zapet. v trgovini pa mi je zapel prodajalec, ki se je tudi nekaj časa mučil. pa mi je niso menjali... so dali popravljat... je rekel 3 dni, pa je blo na koncu 10 dni.

lp

no ja... takrat sem jim tudi povedala, da če mi ne zamenjajo jakne, bom poklicala malo na inšpekcijo in podobno, ker po zakonu o potrošniku, mi morajo v 8. dneh menjat... pa so se samo smejali... sem rekla, nej kr zrihtajo, samo jst tam ne kupim nič več. in res ne bom.

zadnjič je slučajno fant kupoval nosilce in so jih imeli na zalogi in jih je uzel... takrat pa je tudi preizkušal škornje in so bili presečeno prijazni.

samo se je pa potem čez 2 dni spet izkazalo, da sem imela prav, ko sem rekla, da tja ne grem več... problemi z nosilci in kufrom... pa ne znajo svetovat in nič. jst ne grem več tja (razen s kom drugim).

Objavljeno
no ja... takrat sem jim tudi povedala, da če mi ne zamenjajo jakne, bom poklicala malo na inšpekcijo in podobno, ker po zakonu o potrošniku, mi morajo v 8. dneh menjat... pa so se samo smejali... sem rekla, nej kr zrihtajo, samo jst tam ne kupim nič več. in res ne bom.

Ja normalno, če folk skoz mori s temi inšpekcijami za vsako malenkost. :wacko:

Objavljeno
Ja normalno, če folk skoz mori s temi inšpekcijami za vsako malenkost. :wacko:

Če imaš vse pošlihtano se ni bati niti policije, kali šele inšpekcije.

Objavljeno

jutri naj bi bil na voljo givijev nosilec za kovček, točno en mesec in en dan po ,,naročilu".

sicer je bilo rečeno, da je dobavni rok 20 dni, ampak teh dodatnih 12 dni ni veliko v primerjavi z dodatnim mesecem, ko sem čakal na bagster.

mogoče pa dobim kaj popusta? :xx:

sem pa bil tokrat bolje obveščen (po telefonu) in tudi drugače nimam pripomb, samo teli roki so malo hudi...

Objavljeno
Če imaš vse pošlihtano se ni bati niti policije, kali šele inšpekcije.

Kdo je ta kateri ima vse pošlihtano???? :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!