TBoxer Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 (popravljeno) :topic: Če imaš vse pošlihtano se ni bati niti policije, kali šele inšpekcije. Ti pride lahko tržni inšpektor pa davčni pa še za varnost pri delu. Sem pozabil še na BSA. Ma ti sigurno najdejo kaj. Preverjeno na lastni koži. :angry: lp Popravljeno Junij 21, 2007. Popravil TBoxer
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Tud sam sem v trgovini že ene 10 let, pa vem kako stvari tečejo. TC je pač postrežna trgovina in je pač potrebno počakati v vrsti. Sam sem bil ene trikrat tam pa so me vedno spraševali, če kaj nucam, pa sem šel sam mal pofirbcat motorje k njim. Je pa težko strežt tri kupce naenkrat, to vam lahko povem z lastnih izkušenj. Kar se pa tiče reklamacij imajoverjetno svojo politiko in se je morajo zaposleni držati. Pač dajejo robo na servis. Je pa moto trgovin veliko in se pač sami odločamo kje bomo kupovali. Recimo mene pri louisu moti, ko imajo neko akcijo, pa naročijo premalo pa vsa zaloga takoj poide, tako, da dostikrat česa ne dobiš. Pomoje imaš lahko povsod kdaj smolo in ne smeš tega preveč osebno vzet. Lahko pa pred nakupom vprašaš, da se potem ne tolčeš po glavi. :closedeyes:
rosse20 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 jaja... nekateri smo pač kupili, se prej nismo preveč pozanimali in pač je kot je... vemo za naprej. drugače pa... moja mami je tut mela trgovino... samo ne moto... pa sem velikokrat delala sama tam po cele dneve, ko so bili dopusti... pa če je bilo v trgovini 10 strank naenkrat, sem se poskusila vsem posvetiti, pa čeprav samo za sekundo, samo da je bilo vsem prav. pa se nikoli ni nihče pritoževal. sem rajši tiste pol ure mal bolj delala, pa sem potem vsaj imela kaj od tega.
KeC Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Hja tebi mogoče ne, kaj veš kaj so potem te stranke pisale po enih forumih :naughty: :winkiss:
TONTO Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Če imaš vse pošlihtano se ni bati niti policije, kali šele inšpekcije. Al pa če si oborožen do zob, se tut nimaš koga bat. :whistle: :whistle:
KeC Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Razen tistih, ki so oboroženi do nosu.
Schmid87 Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 prejle sm klicou v TC zaradi čelade.. povedali so mi: da sploh ne vejo kdo je kaj prevzel, da se jim niti sanja ne. in da naj jih pokličem še enkrat čez 1 uro. BUDALE!
SiR Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 mogoče so pa samo "hvaležni" ker si jih pljuval tu ... zakonski roki so pa doooolgi ;)
rosse20 Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Hja tebi mogoče ne, kaj veš kaj so potem te stranke pisale po enih forumih :naughty: :winkiss: hehe... zakaj pa so se potem še vedno vračale? :hmm:
Jure Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 mogoče so pa samo "hvaležni" ker si jih pljuval tu ... zakonski roki so pa doooolgi ;) Kot sem napisal že velikokrat, sem zadovoljna stranka TCja in sem že večkrat kaj kupil tam (vedno zadovoljen), ampak se pa moram strinjat, da to pri Fiftyu ni odnos.. Tudi, če bi videli "pljuvanje" bi bilo zrelo, da vsaj oni ostanejo profesionalni in opravijo svojo dolžnost. Verjetno tudi pluvanja ne bi bilo, če bi čelado porihtali tako kot je bilo dogovorjeno :closedeyes: Se pa vedno znova čudim, kako to, da so vtisi o TCju tako različni. Še pri nobeni drugi trgovini nisem opazil tega. Nekateri zelo zadovoljni nekateri pa zelo nezadovoljni.. Sam spadam med prve. Naj ob tej priliki še povem, da sem pred leti ob nakupu prve motoristične jakne le to nesel kar 2x zamenjat brez pravega razloga, ker sem se "zmišljeval" glede modela in velikosti. Pa ni bilo nobenega problema :OK:
peter1 Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 Kaj pa ghibli,ali je on kaj spremenil mnenje o TC,ali še vedno noče slišati niti za Leskovškovo cesto,kaj šele za TC?
KeC Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 hehe... zakaj pa so se potem še vedno vračale? :hmm: Wooooof, Lessie se vrača :whistle:
Schmid87 Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 če mene prašate je odvisno od prodajalca v TCju. vsi ne razmišljajo enako. ko sem bil nazadnje tam (takrat ko sem dal čelado na servis) mi je nek prodajalec tam še vedno predlagal eno tekočino ki nekoliko zmehča tesnilo. ko je pa prišel drug prodajalec zraven je pa reklel "ne, ne, to mora iti na servis". lahko bi bili nekoliko bolj enotni.
ghibli Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Kaj pa ghibli,ali je on kaj spremenil mnenje o TC,ali še vedno noče slišati niti za Leskovškovo cesto,kaj šele za TC? Nikoli več :nono: . Čist dovolj imam, da me enkrat orank nategnejo. Še danes komaj sedim :kva2:
Fabo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ma lih kakih pohval si tud z moje strani ne zasluzjo...tezav nisem mel nobenih sam tud pomoci ne....obiscem jih samo se ob nujnih primerih za manjse zadeve sicer pa via Italia... :rolleyes:
Matic7 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 mogoče so pa samo "hvaležni" ker si jih pljuval tu ... zakonski roki so pa doooolgi ;) ko sem jih jaz enkrat tukaj popljuval, so takoj odreagirali na to... in se potrudili, da spremenim mnenje o njih. delno jim je uspelo. kaj več pa ne morem rečt, saj sem predaleč iz lj doma in ne kupujem veliko pri njih. zagovoto pa se še kdaj vrnem, da si ustvarim končni vtis o njih.
Frips Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Hmmm ja, kaj naj rečem. Se mi je zadnjič odnos spet mal fržmagal. (ne vem zakaj se mi to dogaja zadnje čase :hmm: ) Kličem v TC-ja, da povprašam po švic perilu. (da se ne vozim bzv cca 100km v LJ). Pogovor je potekal takole (uvodne besede dober dan itd spustim) Jaz: Imate švic perilo oz. podobleko. Gospod J: Nekaj imamo, ja. Jaz: Rabil bi dolge hlače za pod kombinezon,ne windstoper ampak nekaj tipa coolmax da vpija znoj. Gospod J: (smeh) Kaj pa bote z njimi, če vam je že tako vroče. :hmm: (ok mogoče šala, čeprav se ni slišalo tako) Jaz: Resno sprašujem! Imate kaj na zalogi ali ne. :angry: Gospod J: Nekaj imamo, pridite pogledat, preko telefona se ne da o tem kar tako. :hmm: :hmm: (Zakaj pa ne se sprašujem?) Jaz: Hja, hvala in nasvidenje. Gospod J: Nasvidenje. Poanta: Mi je vzelo voljo, da grem pogledat, ČE imajo kaj na zalogi.
lasagna Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ... moja mami je tut mela trgovino... Zdaj pa tam stoji mega diskont :?
lasagna Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ....Gospod J: (smeh) Kaj pa bote z njimi, če vam je že tako vroče. .... Meni se to zdi dober odnos. Predvsem spolni.
AREA Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Hahaha, se niso resni :naughty: Enkrat sem bil tam pa kot pravim, nikol več. Kaj toti prodajalci not sploh so motoristi oz. majo kaj pojma o teh stvareh al se tak blazno dolgočasijo in se jim dobesedno jebe za vse? Na glavo sem si povezno za več kot številko preveliko čelado (ker pač nisem gledal številke) tak da mi je kar plesala ko sem z glavo zmigal, pol pa mi človek reče da more met malo lufta :headbang: Podobna scena je na Suzuki Odar v MB kjer prodajalec in prodajalka tud nimata treh čistih o NIČEMER.
rosse20 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Zdaj pa tam stoji mega diskont :? :nono: prazno je :cry:
elbarto Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ker po zakonu o potrošniku, mi morajo v 8. dneh menjat... pa so se samo smejali... Jaz bi se tudi.. si tako prijazna, pa malo pobrskaš po spletu in najdeš ta člen tega zakona, ki ti daje to pravico? Zelo rad bi to vedel, tudi sam večkrat slišim o tem, pa ne vem točno... O:-) Fifty, kako čelado si kupil? LP, El Barto
Schmid87 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) Jaz bi se tudi.. si tako prijazna, pa malo pobrskaš po spletu in najdeš ta člen tega zakona, ki ti daje to pravico? Zelo rad bi to vedel, tudi sam večkrat slišim o tem, pa ne vem točno... O:-) Fifty, kako čelado si kupil? LP, El Barto na računu piše da maš 8dni cajta vnovčit garancijo al karkol že. s800 pa jutri grem v TC.. in me sploh ne briga. 3tedne so mel na razpolago. Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil FiFtY_
elbarto Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 S800 ne vem kaj je, si pa mislim da ni Nolan/X-Lite, če bi kupil kaj od tega takih težav zagotovo nebi imel. Če že v TCju nebi zrihtali, greš na furico v Velenje k enemu Borisu, ki bi ti 100% zrihtal tak da bi bilo prav. Lahko prosim prepišeš iz računa kaj TOČNO piše gor glede tega? Sicer pa ZVPot določa najdaljše trajanje popravila v garanciskem roku v dolžini 45 dni, tak da če čakaš šele 21 dni, jo lahko imajo še 23 pa jim ne moreš nič :evilgrin: El Barto
Schmid87 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 S800 ne vem kaj je, si pa mislim da ni Nolan/X-Lite, če bi kupil kaj od tega takih težav zagotovo nebi imel. Če že v TCju nebi zrihtali, greš na furico v Velenje k enemu Borisu, ki bi ti 100% zrihtal tak da bi bilo prav.Lahko prosim prepišeš iz računa kaj TOČNO piše gor glede tega? Sicer pa ZVPot določa najdaljše trajanje popravila v garanciskem roku v dolžini 45 dni, tak da če čakaš šele 21 dni, jo lahko imajo še 23 pa jim ne moreš nič :evilgrin: El Barto nimam več računa ker je v TCju. ga je vzel ko je pisal komisijski zapisnik. če jo imajo lahko 45dni, naj pa to takoj rečejo. ne pa da eno tesnilo menjajo 3tedne.. :) S800 = Shark :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se