dive Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Jst mam pa tut voščilnico! :kva2: Verjetno bom šel mal pogledat in upam da bom tudi kaj kupil. .)
Frips Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) Prste stran od moje jakne, ki me tam čaka :whistle: Popravljeno December 6, 2007. Popravil Frips
dive Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Povej katera je, jo grem kr jutr iskat! :evilgrin: Majo še dost jakn/hlač/kombinezonov za zbirat? Al je že pošla roba? :?
Frips Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Obešalniki so mi zgledal kar dost založeni, samo ne vem kako je s številkam.
Port Folio Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 So ratal škrti s temi novoletnimi voščilnicami :krneki: (25% itd.)
ZD€N€ Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Sam hodim v TC da se pogovrajam s prodajalci :)Ne vem kakšne probleme mate vi, ampak če boš šel vedno v trgovino z namenom da boš ocenjeval trgovino nikoli ne boš zadovoljen - ljudje to začutijo! V TC-ju sem do sedaj kupil samo jakno in čelado mislm da. Jakne sem probal vse kar so jih imeli na stalaži moje velikosti.Prodajalec jih je vlekel iz obšealnikov, jaz sem jih vlekel nase, zraven pa sva debatirala vse mogoče...Velikokrat zaidem v TC in s prodajalci se pogovarjam kot s kolegi :) Kar se pa tiče nakladnja pa laganja pa moraš itak vedno vsakega človeka malo jemati z rezervo... YES :worship: Trgovci oz. osebje v TC so vredu ! :OK: Tudi sam sem pri njih kupoval; so prijazni, znajo svetovati in tudi potrudijo se,.... Kapo dol......... :worship:
Leteči Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Jaz sem jo dobil pa sem v celem letu kupil le Oxtarjeve škornje.Prej pa le redko kakšno stvar.
gebre Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Dobil voščilnico pa nisem letos sploh bil v TCju. Res pa je, da sem prejšnja leta nabavljal.
Neli Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Ja ja... kr pejte mau pogledat kje... k majo 25% popusta... Pa se ena nova stajerka not dela, he he :naughty: ...
LucifugeRofocale Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Raje se vprašajte, če sploh kaj rabite. Ne pa, da takoj, ko dobite Voščilnico, v luft pa na drevo, od veselja & sreče na 25% popust na karkoli. Tgovci/krvniki si pa menejo roke.
dive Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Raje se vprašajte, če sploh kaj rabite. Ne pa, da takoj, ko dobite Voščilnico, v luft pa na drevo, od veselja & sreče na 25% popust na karkoli. Tgovci/krvniki si pa menejo roke. To je res, ampak vseeno dvomim, da bodo ljudje kar uletavali in kupovali stvari, ki jih ne rabijo zaradi popustov?? :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 To je res, ampak vseeno dvomim, da bodo ljudje kar uletavali in kupovali stvari, ki jih ne rabijo zaradi popustov?? :whistle: Valda. Eni za to nardijo razprodaje, drugi pa novoletni popust. Čez 1 mesec pa nova roba v štacune, jeee :) Še lepša, še boljša, še bolj cenovno zanimiva :D
Frips Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 No tukaj pri cenovno zanimiva se mal zatakne. Kakšnih tektonskih premikov, na dol, ne bo.
Nagaya Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 včeraj sem dobila "čestitko" in šla v TC - mal puloverje držat medtem, ko so drugi probavali novo opremo :) ...pa se mi kljub tistim 25 % skonta zdi, da ničesar ne nucam... iz TCja namreč.
2384nsdf83 Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 včeraj sem dobila "čestitko" in šla v TC - mal puloverje držat medtem, ko so drugi probavali novo opremo :) ...pa se mi kljub tistim 25 % skonta zdi, da ničesar ne nucam... iz TCja namreč. Hočeš rečt, da nis najdla štrikanih spodnih gat, k jih iščeš že 6 let? :) ;)
gebre Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Nekomu, ki pa potrebuje še kakšen kos opreme pa pride telih 25% zelo prav.
Leteči Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) 25% popusta oddam najboljšemu ponudniku :P Popravljeno December 7, 2007. Popravil Leteči
motoristek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) 25% popusta oddam najboljšemu ponudniku :P Daš še 10 ojrekov zraven... :naughty: Jaz bi rabil.... :whistle: Popravljeno December 8, 2007. Popravil motoristek
ZD€N€ Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 25% popusta oddam najboljšemu ponudniku :P :beer2:
biker77 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Hočeš rečt, da nis najdla štrikanih spodnih gat, k jih iščeš že 6 let? :) ;) ja v TC-ju majo res veliko zanimivih stvari po ugodnih cenah.. ker pa štrikanih spodnjih gat nisva najdla sva danes vzela mero in jih bova sama naštrikala .) ker pa ni nujno da sva pravilno zmerila bova še enkrat pomerila zvečer, pa jutri zjutraj, pa zvečer, pa...
_LuX_ Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 jest pa nism nč voščilnce dobu pa sm za 350€ nabavu letos :BUA:
biker77 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 jest pa nism nč voščilnce dobu pa sm za 350€ nabavu letos :BUA: boš še dubu..itak so popusti uradno od 15.12. naprej..tko da en mejčkn potrpi..
trojan Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Jst tud dfanes dobu-mi bo prav prišla, ker moram še mal opremo dopolnit.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se